• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

ee çok bişey yememissinki kuzum walla nazarlardan korusun :rabbim gerçekten ii gidiyon :))

yaa nedemessın ya cok utanıyorum aksam 21,30 da ıkı dılım ekmekle 2 kasık kızartma yedım ya cok utanıyorum allahtan tartıda yansımamıs bgun tartıldım sabah hala 71 kgyum yenı haftaya gırdım bgun bu hafta 2 kg daha vermem lazım haftaya carsamba 69 olmam lazım onun ıcın yenı haftaya 1 tatlı kasesı meyvalı müsliyle basladım artık sabah aksam bunu yıcem sadece ogleyın yemek yıcem bu oglende 1 corba kasesı yogurtlu haslanmıs kabakım var yagsız dun kızartma kacamagım old.ıcın ekmek yok aralarda acıkırsam salatalık ve yesıl cay off cok özür dılerım yaaaa 2 kılo verdım odulum olsun dıye yedım mal gbı:20::43:

pericim yürüyüş yapmışsın tebrik ederim süpersin canım kızartmaları yaktın bitti gitti işte :16:

ayy canım hala vıcdan azabı yasıyorum ama aksam ustu gene cıkıcam:)))garantı olsun
bende reglıyım ama lekelenme seklınde oluyo anlamadım aman olsunda nasıl olursa olsun yanı onemlı olan her ay olmak dımı aama:))))benımde belım agrıyooo yuruyus ıı gelıyo reglı donemındeyken

benimde ilk başta öyle geliyo sonra artıyor canım önemli olan dediğin gibi her ay olmak :9:

bende bugün çıkabilirsem yürüyüşe çıkcam çok faydası var :129:

Zorla ogle yemegımı yedım kabaklar acıydı

SUANDA YESIL CAYIMI ICIYORUM SEVGILI GUNLUĞUM YANINDADA 3 AD KURU KAYISI

Son düzenleme:
grubumdaki kızlar nerdesınız yhaaa pın up gırl,..izmir.....yanı katılalım deyıpte katılıp yazmıyosunuz hanı destek olacaktık valla sok seker sısko ve shezofren dısında kımse ugramıyor ciddiydiniz hanı anlamıyorum gercekten yha:2:

benimde ilk başta öyle geliyo sonra artıyor canım önemli olan dediğin gibi her ay olmak :9:

bende bugün çıkabilirsem yürüyüşe çıkcam çok faydası var :129:

napıyosun cnm cıktınmı yuruyuse ben cıkmadım benımkı sızdı kAldı:37:...havada serınledı....bgunku cezam bıttıkten sonra yarından ıtıbaren ara yapmaya bslıcam...bgunde arayı kacırdım...cnm ıstemedı

geldm şükür :D

bende sizin aranıza katılabilirmiyim?

hgeldın cnm
1.üye...shook şeker şişko...kilonu bildirirmisin tatlım:))
2.üye...shezofren...56kg...teyit et canım:))
3.üye..takma kafanı---kilonu bildir cnm:))
4.üye winx perisi---banlangıc 73 kg--suan 71kg

üye alımları sayı 10 olana kdr dewam etmekte..paylasım yapmayan va cıddı olmayan çıkarılacaktır....

tarih 09/05/12----2.tartı gunu:16/05/12

1.üye...shook şeker şişko...kilonu bildirirmisin tatlım:))
3.üye..takma kafanı---62,400gr
4.üye winx perisi--71kg

Evt herkese merhaba:))bgun aksam yemegını bıraz erken yedım dayanamadım hem daha ıı olur belkım dedım:)))toplam menuyu hemen paylasıyorum arkadaslar;

not:aksamda ıkı kase cunku aralar yok ekmek yok oglende dogru durust bı yemek olmadıgı ıcın aksam erken yedıgım ıcın ıkı kase oldu arkadaslar....

Sabah kahvaltı:8,00 1 tatlı kasesi meyvalı müsli

saat 11,00 1 fıncan güllü yeşil çay

öğle:12,00 1 çorba kasesi yoğurtlu yagsız KABAK(4 CORBA KASIGI AMA DOLU DOLU DEIL)

12,30--1 fıncan yesil çay 3 adet kuru kayısı
16,30--1 fıncan yeşil çay

akşam 17,00:2 çorba kasesi ballı çıtır müsli:))

kesınlıkle ballı çıtır müsliyı denemenızı onerırım**ite**nin marka verılmesı yasak oldugu ıcın tersten yazdım:)))))allahtan marka vermedım yanı bıde versem ne olcaktı acaba:)))):52:

Son düzenleme:
Evt herkese merhaba:))bgun aksam yemegını bıraz erken yedım dayanamadım hem daha ıı olur belkım dedım:)))toplam menuyu hemen paylasıyorum arkadaslar;

not:aksamda ıkı kase cunku aralar yok ekmek yok oglende dogru durust bı yemek olmadıgı ıcın aksam erken yedıgım ıcın ıkı kase oldu arkadaslar....

Sabah kahvaltı:8,00 1 tatlı kasesi meyvalı müsli

saat 11,00 1 fıncan güllü yeşil çay

öğle:12,00 1 çorba kasesi yoğurtlu yagsız KABAK(4 CORBA KASIGI AMA DOLU DOLU DEIL)

12,30--1 fıncan yesil çay 3 adet kuru kayısı
16,30--1 fıncan yeşil çay

akşam 17,00:2 çorba kasesi ballı çıtır müsli:))

kesınlıkle ballı çıtır müsliyı denemenızı onerırım**ite**nin marka verılmesı yasak oldugu ıcın tersten yazdım:)))))allahtan marka vermedım yanı bıde versem ne olcaktı acaba:)))):52:

:))))) alemsin kıısss:))) ballı çıtır müsli .. denicemm..

kilom 75 ti .. bu sabah 74 olmuşum canım ..

:))))) alemsin kıısss:))) ballı çıtır müsli .. Denicemm..

Kilom 75 ti .. Bu sabah 74 olmuşum canım ..

canım benım gunaydın napıyım kahvaltımı yaptım yanı dunde yemegı cope dokmus hepsını bıtır dedım sonrada zayıfladım ben dıyor aptal ya sabah sabah da kavga ettık zaten..sıgır mısım ben ruh hastasıymısım aynaya bak sen ılk once demı yanı öküz....caferın altında buzagı arama:))))):52:

sabah kalkınca saat 7.00--3 adet kuru kayısı bır brdk su

KAHVALTI SAAT 7,30--1 ÇORBA KASESİ SÜTLE HAZIRLANMIŞ BALLI ÇITIR MÜSLİ :52::56:

tarih 09/05/12----2.tartı gunu:16/05/12

1.üye...shook şeker şişko...74 KG
3.üye..takma kafanı---62,400gr
4.üye winx perisi---71 KG

Back
X