Wipe Out show tv......

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.620
773
39
Dünyayı kasıp kavuran yarışma Wipe Out artık Türkiye'de!...

Dünya televizyonlarında reyting rekorları kıran Wipe Out, şimdi de Türk seyircisiyle buluşuyor.

Wipe Out'la ilgili daha detaylı bilgi için; WIPEOUT TÜRKİYE Yarışması İnternet Sitesi
top_wipe_out.jpg

şuan bu yarışmayı izleyen varmı bilmiyorum ama
benım umduğumdanda çok güzel ve komik çıktı
tavsiye ederim....hihoyyyt
yazı özledim yarışmayı izleyincekaydirigubbakcemile2

Arkadaşlar ilk konumu açıyorum. Hadi hayırlısı bakalım :)) Asuman Krause'nin sunduğu yarışma programı bu akşam 22.30 da Show Tv'de başladı.Ben izlerken acayip eğlendim, çok güldüm. Dış sesin yorumlarıda beni çok eğlendirdi.Ben beğendim bakalım sizler ne düşünüyorsunuz hihoyyytkafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3

Bende o Karadenizli amcanın mimiklerine tepkilerine ve konuşmalarına bayıldım:roflol:
Bencede tam bir eğlenceli bir yarışma programı olmuş
Kesinlikle herkez izlemeli

bana sorcak olursanız beğenmedim. yani millet orda okadar gerilim yaşıo ama bana burda hiç bi heyecan vermedi.FEAR FACTOR gibi değil ne yazıkki... öyle birşey bekliordumda ben:)

bu biraz daha insani geldi bana hani süngerler filan.daha eğlence üzerine yapılmış gibi geldi. fear faktörde öyleydi ama çok geriliyordum onda. hoş ne ona nede buna katılamazdım herhalde.

Ben izliyorumm ve izlerken çok eğlendim ve güldüm hatta bu yarışmaya form doldurmuştum kısmet ne olucağı hiç belli olmaz belki çıkarım oraya izlersiniz benide:roflol:

O dönme dolap kısmına rastgeldim.. kendilerinden geçmiş hallerine gülmekten öldümdelikafadulden
Allah iyiliğinizi versin..:roflol: Haftaya tam olarak izlediğimde notumu verebilirim ancak eğlenceli bişeye benziyor..

en son bakabıldığımde dınazor dursun amca bırıncıydı
ondan sonra bırıncı olmayı başarabılen varmıydı
son etap cıdden çok zordu

bnde dış sese çok güldüm negüzel esprler yaptı
gece gece bayaa bı güldüm walla

Bende günelr öncesinden bekliyordum bir başlasada izlesek diye ama başladı ve tam bir hayal kırıklığı, tamamen eğlence üzerine kurulu bir yarışma ve bende hiç heyecan ve gerilim uyandırmadı, Acunun sunduğu bir program vardı onun gibi bişey olur sanıyordum ama tam bir fiyasko.

bnm.kızım.çok.sevıoo.bu.yarışmayıgamyoncuiremsu
ısmınıde.denızdeyız.koydukaydirigubbakcemile2

Back
X