candash Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 13 Şubat 2013 40 4 98 Bursa 22 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi candash #1 Çiğdem hanıma teşekkür etmek için bu konuyu açtım.Aynı zamanda benim gibi sorunları olanlara bir yol gösteririm diye düşündüm.
Çiğdem hanıma teşekkür etmek için bu konuyu açtım.Aynı zamanda benim gibi sorunları olanlara bir yol gösteririm diye düşündüm.
K kardelennn77 Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2013 1 0 16 Yalova 20 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi candash #2 candash .!.: Çiğdem hanıma teşekkür etmek için bu konuyu açtım.Aynı zamanda benim gibi sorunları olanlara bir yol gösteririm diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... kesinlikle bende Çiğdem Hanım a çok şey borçluyum onun sayesinde normal bir insan olduğuma inandım. kesinlikle tavsiye ediyorum ücret konusunda da çok iyi ayrıca yani hem iyi tedavi hem uygun ücret..
candash .!.: Çiğdem hanıma teşekkür etmek için bu konuyu açtım.Aynı zamanda benim gibi sorunları olanlara bir yol gösteririm diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... kesinlikle bende Çiğdem Hanım a çok şey borçluyum onun sayesinde normal bir insan olduğuma inandım. kesinlikle tavsiye ediyorum ücret konusunda da çok iyi ayrıca yani hem iyi tedavi hem uygun ücret..