Xaomi inface lazer epilasyon cihazı

narin kelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
44
13
88
Selam arkadaşlar sizlere sorum yeni çıkan xaomi'nin inface lazer epilasyon cihazını alıp kullanan var mı aranızda? Deneyimleri olanlar yada duyduğu bilgisi olanlar yazabilir 🤗🌺🌺

Selam arkadaşlar sizlere sorum yeni çıkan xaomi'nin inface lazer epilasyon cihazını alıp kullanan var mı aranızda? Deneyimleri olanlar yada duyduğu bilgisi olanlar yazabilir 🤗🌺🌺
İşyerinde bir arkadasim aldı yakın zamanda şuanda kullanıyor. Şimdilik memnun olduğunu söyledi diğerlerine göre fiyatı da uygunmuş sanirim

Trendyol yorumları çok iyi.
Fiyatı da uygun.
Deneyebilirim ama emzirirken hamileyken vs. Kullanımında sakınca var mıdır acaba?

Fiyatı da uygun.
Deneyebilirim ama emzirirken hamileyken vs. Kullanımında sakınca var mıdır acaba?
Xiaomi özelinde değil ama genel olarak tüm lazerler (ben evde Philips lumea ipl kullanıyorum) hamilelik ve emzirme dönemindeki kadınlar üzerinde test edilmediği için kullanılmaması öneriliyor. Hamilelik döneminde kullanmamıştım ben de. Emzirirken bacak ve yüz bölgesinde kullanmıştım uzun aralıklarla

Xiaomi özelinde değil ama genel olarak tüm lazerler (ben evde Philips lumea ipl kullanıyorum) hamilelik ve emzirme dönemindeki kadınlar üzerinde test edilmediği için kullanılmaması öneriliyor. Hamilelik döneminde kullanmamıştım ben de. Emzirirken bacak ve yüz bölgesinde kullanmıştım uzun aralıklarla

Yaa tam heveslenmistim :)

😊 Fiyatı çok uygunmuş. Bendeki cihazın pil ömrü vs çok sıkıntılı olmaya başladı. Atışı tamamen bittiğinde ben de xiaomi alabilirim diye düşündüm 🤭

Ben hiç lazer yapmadım.
Az tüylüyüm çünkü hayat boyu ağda yaptım.
Geç de çıkar açıkçası. 2500 tl almaya benim için değmezdi.
Ama bu fiyata denemeye değerdi.

Ben hiç lazer yapmadım.
Az tüylüyüm çünkü hayat boyu ağda yaptım.
Geç de çıkar açıkçası. 2500 tl almaya benim için değmezdi.
Ama bu fiyata denemeye değerdi.
Evet, çok mantıklı. Emzirme dönemi de bittikten sonra denenebilir.

Ben merkeze gitmiştim, bitmişti ama gebelik tedavisi, hormonlar, hamilelik derken geri dönüş oldu. Evde ipl lazer uygulamak pratik oluyor şimdi

Ben de Hepsiburada dan aldım 612 liraya ama memnunum atım sayısı çok yüksek bikere ilk atimimdan sonra falan uzayan tüyleri çektigimde çok rahat kopuyorlardı tüyleri zayıflatıyor sanırım ikinci atımımi yaptım dün gece tüylerin köklerinin yandığını kokudan anlıyorsunuz lazere gidenlerde de aynı etki oluyormuş ütülenmis kokusu yani 😁

İşyerinde bir arkadasim aldı yakın zamanda şuanda kullanıyor. Şimdilik memnun olduğunu söyledi diğerlerine göre fiyatı da uygunmuş sanirim
Arkadaşınızın dökülmeleri nasılmış acaba birde yapım sıklığı nasıl acaba ev tipi Lazer olduğu için ayda değilde haftada yada dört günde bir atım yapmak gerekiyormuş etkiyi görmek için

Fiyatı da uygun.
Emzirirken bı sıkıntı olacağını sanmıyorum ama hamileyken hormonlar düzeni bozuluyor ya belki beklenen etki alinmayabilir bende yorumlara bakarak aldım Instagram'da falan birde Hepsiburada da okudum bikac yerde gerçi memnun kalan da var kalmayanda bence ya tüy yapısından yada kullanım açısından ben aldım ikinci atımımi yaptım İlk atimda elle tutulabilecek tüyü çektigimde gayet kolay kopuyorlardı tüyü çektiğinizde normalde canınız acır kök olduğu için zor kopar ama bunda öyle olmadı birde fiyatı çok uygun ve atım sayısı çok yüksek olduğu için aldım dışarıda lazere gidip özel bölgemi açamam 🤭🙈 oyuzden rahatlık olsun diye aldım 😌🤗

Sizin şuan kullandığınız ürün nedir peki yaptığınızdan buyana fayda gördünüz müa
Yaklaşık %80 azalma oluyor ayrıca kalanlarda da incelme oluyor. Ama benim gibi hormon tedavisi veya gebelik durumları vs olursa geri geliyorlar, tekrar düzenli yapmak gerekiyor. Memnunum genel olarak.

Philips lumea 2007 bendeki model. Neredeyse 5-6yıl önce almıştım. Şimdi daha üst modelleri var tabi

Yaklaşık %80 azalma oluyor ayrıca kalanlarda da incelme oluyor. Ama benim gibi hormon tedavisi veya gebelik durumları vs olursa geri geliyorlar, tekrar düzenli yapmak gerekiyor. Memnunum genel olarak.

Philips lumea 2007 bendeki model. Neredeyse 5-6yıl önce almıştım. Şimdi daha üst modelleri var tabi

Bende xaomi inface lazer cihazı aldım yeni ikinci seansımı yaptım dün ama henüz bacaklarıma kullandım inşallah bende faydasını görürüm uygun fiyata aldım hem atım sayısı yüksek diye diğer markalar çok pahalı geldi.Yorumlarda bunun için olumlu yazılar olunca gözümü kapatıp aldım artık

Bende xaomi inface lazer cihazı aldım yeni ikinci seansımı yaptım dün ama henüz bacaklarıma kullandım inşallah bende faydasını görürüm uygun fiyata aldım hem atım sayısı yüksek diye diğer markalar çok pahalı geldi.Yorumlarda bunun için olumlu yazılar olunca gözümü kapatıp aldım artık
Güzel günlerde kullanın inşallah, umarım memnun kalırsınız ❤️ Kullandıkça güncellerseniz konunuzu biz de bilgilenmiş oluruz.

Arkadaşınızın dökülmeleri nasılmış acaba birde yapım sıklığı nasıl acaba ev tipi Lazer olduğu için ayda değilde haftada yada dört günde bir atım yapmak gerekiyormuş etkiyi görmek için
Ben yarın bunları sorup öğreneyim size yazayım ☺️

Back
X