Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende sipariş ettim tamamen risk alarak başka marka ve modellere baktım 2 3 bin vermek istemedim. Daha önce de 3 farklı merkezde lazer geçmişim var ama tam bitmedi. Kalanları evde kendim bu cihazla toparlamk istedim umarım işe yarar. Gelsim kullanayım bende yazarım size kızlar
Merhaba hamilelik döneminde tüylerinizi hangi yöntem ile temizlediniz ben seanslarımı dondurdum büyük oranda azalmam var zaten bitmek üzereydi ama hamileyim şuan salonum 2-3 sefer ağda yaptırabilirsin uzun süre çıkmaz zaten dedi veya tıraşlama yöntemi ile kısalt ama jilet vurma dedi kafam karıştı
Merhaba hamilelik döneminde tüylerinizi hangi yöntem ile temizlediniz ben seanslarımı dondurdum büyük oranda azalmam var zaten bitmek üzereydi ama hamileyim şuan salonum 2-3 sefer ağda yaptırabilirsin uzun süre çıkmaz zaten dedi veya tıraşlama yöntemi ile kısalt ama jilet vurma dedi kafam karıştı
Benim hamilelikte çok tüylenmem oldu, hormonal sıkıntılardan dolayı. Jilet kullandım o dönem, düşük riskim de vardı, ağda önermedi doktorum. Lazere sıfırdan başlamış gibi oldum doğum sonrası