- Konu Sahibi Butterfly9020
eveeett sevgili günlük diyebilirm heralde dimi?
forumda dolandım baya bir zaman,diyet gruplarına falan baktım ama en iyisi kendi başıma başlamak dedim ve bir günlük sahibi olmaya karar verdim
bendeniz 78,5 kilo ağırlığında ve zayıf olmaya çok hevesli ve istekli bir tombik:)
aslında daha da tombiktim ama nisan ayında zayıflamaya karar verdim sadece şekeri tuzu falan keserek bir miktar verdim
ama baktım öyle olmayacak artık düzenli bir diyet yapmanın zamanı geldi
burayı buldum rastgele nette turlarken
hedefim önce 70 sonra ise 65 olmak
buraya her akşam gün içinde ne yediğimi,kaç dk spor yaptığımı,içtiğim suyu,diyet psikolojimi vs herşeyi yazacağım
her türlü eleştriye açığım,benimle zayıflamak isteyenler olursa da çok mutlu olurum
haftada 2 defa tartılmayı düşünüyorum dün sabah 78,5 dum bugün tartılmadım
tekrar cumartesi tartılırım heralde
şimdilik böyle
hadi bakalım ya bismillah
forumda dolandım baya bir zaman,diyet gruplarına falan baktım ama en iyisi kendi başıma başlamak dedim ve bir günlük sahibi olmaya karar verdim
bendeniz 78,5 kilo ağırlığında ve zayıf olmaya çok hevesli ve istekli bir tombik:)
aslında daha da tombiktim ama nisan ayında zayıflamaya karar verdim sadece şekeri tuzu falan keserek bir miktar verdim
ama baktım öyle olmayacak artık düzenli bir diyet yapmanın zamanı geldi
burayı buldum rastgele nette turlarken
hedefim önce 70 sonra ise 65 olmak
buraya her akşam gün içinde ne yediğimi,kaç dk spor yaptığımı,içtiğim suyu,diyet psikolojimi vs herşeyi yazacağım
her türlü eleştriye açığım,benimle zayıflamak isteyenler olursa da çok mutlu olurum
haftada 2 defa tartılmayı düşünüyorum dün sabah 78,5 dum bugün tartılmadım
tekrar cumartesi tartılırım heralde
şimdilik böyle
hadi bakalım ya bismillah