Xlhayat'ın Diyet Günlüğü: 17 Aralık 2012 Hedef 65

bende sizinle beraber zayıflayabilir miyim? motivasyona ve desteğe ihtiyacım var. artık bende dal gibi bir hatun olmak istiyorum. 30 kilo vermem lazım.
ve ayrıca bugünler acayip bir kıskançlık krizine girdim. :37: işyerindeki bir arkadaş sadece 5 kilo verdi ama o kadar güzelleşti ki. ve benim vermem gereken 30 kilom var..:14: offf offff...

canım kıskanmana hiç gerek yok sende biraz hırs yaptınmı emin ol o kadar gzl zayıflarsn ki :)

benmde kendime baskül almam lazım oof off benmde vermem gereken en az 10 kg var ve bu kasım sonuna kadar olmalı sözümde zayıf biri olmalıyım :(

tatlım azmin elinden bişey kurtulamaz 10 kilo fazla bişey degil insanlar ne kilolardan düşüyor istedg kiloya inş sözünde incecik olacaksn:)

günaydın kızlar dünkü menüm:
sabah:sirkeli su,1 kase corba ,1 dilim cavdr ekmegi(hastayım fena)
ara:1 nescafe,1 bardak limonlu orelet
ögle:1 bardak süt,yarım muz
ara:1 elma, 1 salatalık,1 yeşilcay
akşam :1 kase çorba ,1 kase yogurt,salata
1 litre su 1 saat spor zorla bişeyler yiyebildim

8 günde 3 kilo gitti tabi şişkinlik oluo insanda ilk su olarak onla birlikte 3 dr sanırım :)olsun şükür tekrardan 7 li rakama indim:)

diyete son hız devam fakat quizler başladı hergün menü yazmaya giremiorm bayramı iple çekiorm:)Ç

sabah:sirkeli su
1 yumurta ,1 domates ,1 salatık,3 zeytin, 1 dilim cavdar ekmegi,1 yeşil cay
ara:1 nescafe
öğle:1 elma , 1 bardak süt
ara:capiciona:):),1 elma
akşam :yogurt 1 kase ,salaata,1 kepçe çorba
ara:1 nescafe
2 lirte su,1 saat spor

merhaba bu benm ilk degil ama inş son zayıflama maratonm olacak ve kendime dengeli beslenip saglıklı fit olmayı ögretecegim...
üni. ögrencisiyim yurtta kalıyorum fazla düzenli beslendiğim söyelenemez ama yarından itibaren başlıyorum ilk kilo bildirimimi baskül alınca yapacagım şu an net kilomu bilmiyorm benle başlamak isteyen olursa
29.09.2012başlangıç ama ben buna diyet demiyorum çünkü diyeti cok yaptım aldım verdim önemli olan az yemeyi ögretmek kendine yoksa sonsuza kadar diyetle yürüyecek hayat benim sorunum sıkılınca yemek yemek bunu aşacagım inş burada ve başarı bölümüne başarımı gururla yazacagım...
Bende üniversite öğrencisiyim canım. Okul, iş, spor bir düzen kurmaya çalışıyorum. Ve seni en iyi anladığım nokta şu bende sıkılınca yemek yiyorum bu çok tehlikeli bir şey. Nasıl yeneriz, neler yapmayalıyız bilmiyorum. Diyete başlayalı tekrardan 3 gün oldu bu arada.

çıktıgım yola aynen devam ediorm herşey süper gidior artık anlaşılıo kilo verdiğim cumartesi evdeym ve ilk iş tartılmak:)

Back
X