Xlhayat'ın Diyet Günlüğü: 17 Aralık 2012 Hedef 65

yurtta zordur tahmin edebiliyorum...ama istedikten sonra yapamayacağın şey yok...

sabah 08:50
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
4 adet zeytin
bol limonlu maydonoz
domates, salatalık
1 esmer şekerle 1 büyük bardak çay

saat 11:50
minnacık bir muz

canım afiyet olsun menülerin yine gzl nette sorun var düzelmio zorla giriorm:(
bugün:sabah sirkeli su
1 haşlanmış yumurta,domt,salt,3 zeytn,1 yeşl cay,1 dilim cavdr ekmegi
ara:1 nescafe 2 galeta
ögle:yogurt ve salata
ara:1 elma
akşam:1 kase çorba tavuklu , 1 kase yogurt,türlü
ara:1 nescafe 2 litre su 1 saat spor

iyi gidorm 3 günde bitti inş tartıldıgımda farklılık görürüm şimdiden kendimi hafiflemiş hissediorm mutluyum:):):)

canım afiyet olsun menülerin yine gzl nette sorun var düzelmio zorla giriorm:(
bugün:sabah sirkeli su
1 haşlanmış yumurta,domt,salt,3 zeytn,1 yeşl cay,1 dilim cavdr ekmegi
ara:1 nescafe 2 galeta
ögle:yogurt ve salata
akşam:1 kase çorba tavuklu , 1 kase yogurt,türlü
ara:1 nescafe 2 litre su 1 saat spor

iyi gidorm 3 günde bitti inş tartıldıgımda farklılık görürüm şimdiden kendimi hafiflemiş hissediorm mutluyum:):):)

Kızlarrr :( benmde zayıflamam lazımmmm 1-2 ay içinde sözüm var ve benim kilolar aldı başını gidiyo :( bundan yaklaşık 1 ay önce eczanede bi bakayım kaç kiloyum dedm bakmaz olaydım ibre 74 olduğu gibi atladım üstünden :( elma rejimi yaptım az yemek yedim ekmek yemedim bundan mıdır bilmem geçen akrabamıza gittiğimde tartılayım dedm ve 70 çıktım.. en az 10 kg daha vermem lazımm :(

kızlar merhaba menülerinizi paylaşın burada birlikte zayıflayalım bugün 5 günüm çok iyi gidior bayrama kadar ufakda olsa degişiklik olacak inş:) yurtta sorun olunca giremiorm ama günde girmeye çalışıorm ticker yapın birer tane birlikte hedefiize ulaşalım

kızlar merhaba menülerinizi paylaşın burada birlikte zayıflayalım bugün 5 günüm çok iyi gidior bayrama kadar ufakda olsa degişiklik olacak inş:) yurtta sorun olunca giremiorm ama günde girmeye çalışıorm ticker yapın birer tane birlikte hedefiize ulaşalım

03.09.2012 çarşamba menüm:
sabah:1 haşlanmış yumurta,1 dom,1 salt,3 zeytin,1 dlm cadr ekmegi
ara öğün:1 yeşil cay ,1 nescafe
ögle:bir kase yogurt ve salata
ara:1 yşl cay,1 elma
akşam:1 kaşık bulgr pilavı,1 kase çorba,tavuk sote 3 kaşık
1 nescafe,2 litre su, 1 saat spor
elimden geldikçe uygun şeyler bulup yemeye çalışıorm ama fena degil gibi artık menülerm:)

kızlar zayıfladığımı hissediorm ama tartım yok yanımda alacaktım bu hafta ama ögrenci oldugum için para suyunu çekti kurban bayramında eve gidecegim o zaman ilk iş tartılıp kilomu bildirecegim sonra tatil bitip yurda dönünce ilk iş bir baskül alacagım

bende sizinle beraber zayıflayabilir miyim? motivasyona ve desteğe ihtiyacım var. artık bende dal gibi bir hatun olmak istiyorum. 30 kilo vermem lazım.
ve ayrıca bugünler acayip bir kıskançlık krizine girdim. :37: işyerindeki bir arkadaş sadece 5 kilo verdi ama o kadar güzelleşti ki. ve benim vermem gereken 30 kilom var..:14: offf offff...

benmde kendime baskül almam lazım oof off benmde vermem gereken en az 10 kg var ve bu kasım sonuna kadar olmalı sözümde zayıf biri olmalıyım :(

bende sizinle beraber zayıflayabilir miyim? motivasyona ve desteğe ihtiyacım var. artık bende dal gibi bir hatun olmak istiyorum. 30 kilo vermem lazım.
ve ayrıca bugünler acayip bir kıskançlık krizine girdim. :37: işyerindeki bir arkadaş sadece 5 kilo verdi ama o kadar güzelleşti ki. ve benim vermem gereken 30 kilom var..:14: offf offff...
selam hanımlar benimde 18 kilo fazlam var 60 a insem düğün bayram edeceğim ,nşaallah berbaer zayıflarız 5 kilo ne kadar farkediyor değil mi bildiğin 5 litrelik suyun ağırlığı giidyor işte üzerinizdenn ben 5 litrelik suyu elimde taşırken yoruluyorum vücüdmda nasıl oluyoruz kimbilir olacak inşaallah biraz sabır ve inatlaa
benmde kendime baskül almam lazım oof off benmde vermem gereken en az 10 kg var ve bu kasım sonuna kadar olmalı sözümde zayıf biri olmalıyım :(

baskülünüz yoksa arada tanıdık bir eczaneye uğrayıp tartılabilirisn şekerim inşaallah...10 kg gider merak etme verdikçe coşuyor insann

eczanede o şoku 1 kere yaşadım birdaha eczanede tartılmak mı töbee :)

ne güldüm :9::9::9::9::9:alemsin şekerim ben de eve tartı aldım aldığımdan beri aynı kilo aralığında gidip geliyorum...tartı şart ama hergün tartılmak moral bozuyor haftada bir gün aç karnına sabah tartılmak en sağlıklısı bence de

tatlım bugün gelip menünü yazarsan çok sevinirim kimse yok destek alabilecgim kişilere ihtiyacım var yagmur.. canım sende aynı şekilde:)

tatlım günlüğüm var ama burayada yazayım,aynı kilodayız bu arada inş bu işi hallederiz:72:

5.10.2012

sabah :kepekli tost(1.5a yakın esmer ekmekten)

öğlen : 1 küçük kase fıstık , 7 tane kuru kayısı, azcık kraker( yemek yesem iimiş acıktıkca saldırdım resmen)

akşam :brokoli çorbası, sebze yemeği, yoğurt

suyu bir türlü arttıramadım 3,4 bardak içtim sanrmhiç aramıyorumya

03.09.2012 çarşamba menüm:
sabah:1 haşlanmış yumurta,1 dom,1 salt,3 zeytin,1 dlm cadr ekmegi
ara öğün:1 yeşil cay ,1 nescafe
ögle:bir kase yogurt ve salata
ara:1 yşl cay,1 elma
akşam:1 kaşık bulgr pilavı,1 kase çorba,tavuk sote 3 kaşık
1 nescafe,2 litre su, 1 saat spor
elimden geldikçe uygun şeyler bulup yemeye çalışıorm ama fena degil gibi artık menülerm:)

menün gayet ii canım sporda yapmışsın süper hatta:8:

Bende menümü yazayım bari..
Sabah 1Lt su içerek başladım güne. şuan yeşil çayımı içiyorum ŞEKERSİZ.
30 dk sonrada 1 kepçe çorbamı içicem EKMEKSİZ. zaten yeşil çay tok tutuyo ama regl olduğum için kahvaltımı yapıcam dün yşil çay içince tok tutmuştu kahvaltı yapmamıştım. öğlen menümüde yazarım canlarr :)

kızlar günaydın istedikten sonra yapamıyacak şey yok burda birlikte bir yola çıktık inş hepimz istediğimz gibi olacagız :)
dünkü menm:
sabah:sirkeli su,1 dom,1salt,peynr 1 dlm,1 dlm cavdr ekmgi,1 yeş çay,3 zeytin
ara:1 nescafe
ögle:yogurt 1 kase , salata
akşam:1 kase çorba,1 dlm cavdr ekmgi
ara:yarım muuz ,1 nescafe
2 litre su,1 saat spor
çok fena hastaym hiç bişey yiyesm yok

Back
X