- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımde hedefim 65,aynı kilolardayız beraber zayıflamaya varım![]()
selam hanımlar benimde 18 kilo fazlam var 60 a insem düğün bayram edeceğim ,nşaallah berbaer zayıflarız 5 kilo ne kadar farkediyor değil mi bildiğin 5 litrelik suyun ağırlığı giidyor işte üzerinizdenn ben 5 litrelik suyu elimde taşırken yoruluyorum vücüdmda nasıl oluyoruz kimbilir olacak inşaallah biraz sabır ve inatlaabende sizinle beraber zayıflayabilir miyim? motivasyona ve desteğe ihtiyacım var. artık bende dal gibi bir hatun olmak istiyorum. 30 kilo vermem lazım.
ve ayrıca bugünler acayip bir kıskançlık krizine girdim.işyerindeki bir arkadaş sadece 5 kilo verdi ama o kadar güzelleşti ki. ve benim vermem gereken 30 kilom var..
offf offff...
benmde kendime baskül almam lazım oof off benmde vermem gereken en az 10 kg var ve bu kasım sonuna kadar olmalı sözümde zayıf biri olmalıyım![]()
eczanede o şoku 1 kere yaşadım birdaha eczanede tartılmak mı töbee :)
tatlım bugün gelip menünü yazarsan çok sevinirim kimse yok destek alabilecgim kişilere ihtiyacım var yagmur.. canım sende aynı şekilde:)
03.09.2012 çarşamba menüm:
sabah:1 haşlanmış yumurta,1 dom,1 salt,3 zeytin,1 dlm cadr ekmegi
ara öğün:1 yeşil cay ,1 nescafe
ögle:bir kase yogurt ve salata
ara:1 yşl cay,1 elma
akşam:1 kaşık bulgr pilavı,1 kase çorba,tavuk sote 3 kaşık
1 nescafe,2 litre su, 1 saat spor
elimden geldikçe uygun şeyler bulup yemeye çalışıorm ama fena degil gibi artık menülerm:)