• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*** xxDerinxx'in Mutfağı ***

Derin'cim selam :38:

Şu tavada pizza tarifinde,pizzayı ters döndürüp pişirmiyoruz dimi ayrıca?
Ben şu an pişiriyorum,ocakta benimki :26:

Derin'cim selam :38:

Şu tavada pizza tarifinde,pizzayı ters döndürüp pişirmiyoruz dimi ayrıca?
Ben şu an pişiriyorum,ocakta benimki :26:

Canım hayır ters çevirmeye gerek yok üzeri de pişiyor zaten :)
Afiyet olsun bu arada ben de birazdan yapıcam, umarım beğenirsin :16:

Canım hayır ters çevirmeye gerek yok üzeri de pişiyor zaten :)
Afiyet olsun bu arada ben de birazdan yapıcam, umarım beğenirsin :16:

Söz konusu pizza olunca beğenmemek elde değil :56:
Teşekkür ederim bu pratik tarif için..:71:
Foto eklerim birazdan..

Leziz görünüyor değil mi :39:
Tekrar sağol canım arkadaşım :29:

budaa benim tavada pizzammmm :42::42:

$SAM_2175.webp

vay arkadas ne pizzaymis yahuu.. bende denemek istiyorum soyle suuck sosis falan alim da istedigim gibi doktureyim.

takibindeyim derincim bekliyoruz yeni yeni tarifler. resimli olunca hele tadindan yenmiyor.

umarim sinav sonuclarinda yemeklerin kadar guzel gelir :16:

akşam akşam üşenmedim bnde yaptım şuan pişiyor ama ben elimle yoğurdum hamuru elime yapiştığı için ununu artırdım kalın oldu,şimdi baktım altı pişmiş ama içi hamurumsu inş biraz daha pişince içide pişer,dikkatli okumamışım tarifi 15 dk oldu nie pişmedi die düşündüm tekrar okudum eldeli yoğurulan bi hamur zannetmişim :27:

Patates kızartması (Sütte haşlanmış)

xp3j8x.jpg

Göz kararı suya 1 bardak süt ekleyip kaynattım. Patatesleri doğrayıp kaynayınca içine attım. Dağılmayacak ve çok yumuşamayacak kadar haşladım. Güzelce süzdükten sonra tavada kızarttım. Böyle daha yumuşak ve daha lezzetli oluyor...

ben bunu bilmiyordum öğrenmiş oldum.
bütün sayfalara baktım xxderinxx maşallah hepsi harika görünüyor.hele şimdi oruçluyum hangisini yapacağımı şaşırdım tavada pizzayı deneyecem
ahududulu pastayı en yakın zamanda deneyeceğim yaşasın yemek yapmak yemek yemekkk:56:

canım tavada pizzayı yapcam ama cıvık oluyosa elinden nasıl düşürdün ve tavaya nasıl yaydın

canım tavada pizzayı yapcam ama cıvık oluyosa elinden nasıl düşürdün ve tavaya nasıl yaydın

ben cevap vereyim mi? :) elini hiç sürme kaşıkla karıştır ve sonra tavaya dök kaşıkla da hafif düzeltirsen tamamdır :)

Nefis görünüyor canım ellerine sağlık, umarım beğenmişsindir...

vay arkadas ne pizzaymis yahuu.. bende denemek istiyorum soyle suuck sosis falan alim da istedigim gibi doktureyim.

takibindeyim derincim bekliyoruz yeni yeni tarifler. resimli olunca hele tadindan yenmiyor.

umarim sinav sonuclarinda yemeklerin kadar guzel gelir :16:

Evet canım pizza baya popüler oldu :)
Sınavlar henüz açıklanmadı ama inşallah güzel gelecek, umutluyum...

akşam akşam üşenmedim bnde yaptım şuan pişiyor ama ben elimle yoğurdum hamuru elime yapiştığı için ununu artırdım kalın oldu,şimdi baktım altı pişmiş ama içi hamurumsu inş biraz daha pişince içide pişer,dikkatli okumamışım tarifi 15 dk oldu nie pişmedi die düşündüm tekrar okudum eldeli yoğurulan bi hamur zannetmişim :27:

Canım keşke un eklemesi yapmasaydın un ekleyince pişmiyor...

ben bunu bilmiyordum öğrenmiş oldum.
bütün sayfalara baktım xxderinxx maşallah hepsi harika görünüyor.hele şimdi oruçluyum hangisini yapacağımı şaşırdım tavada pizzayı deneyecem
ahududulu pastayı en yakın zamanda deneyeceğim yaşasın yemek yapmak yemek yemekkk:56:

Canım benim Allah kabul etsin...
Beğendiğine çok sevindim...

Ben makinede yoğurup kaşıkla tavaya döktüm. Elimi yağlayıp düzleştirdim canım...

tavada pizza süper oldu
çook teşekkürlerr:56:

Beğenmene sevindim canım afiyet olsun...

Back
X