- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.353
- 398
merhaba bayanlar, aslında çok sefer diyete başladım sonradan çevremdekilerin sen şişman değilsin boyun var kgnu göstermiyosun demesi üzerinede bıraktım..Hatta bir seferinde azmedip 8 kg vermiştim ve 60 kgya düşmüştüm.Bu arada boyum 1,72 ve benim için ideal kg kendimi iyi hissettiğim kg 60 yani. Ama malesef şuan 72,5 kgm.. 20 30 kg verenleri görünce 12,5 kgyu verebileceğimi düşündüm ve bu sefer öncekilerden çok daha kararlı başladım .. Aslında çok sıkı bir diyet değil ama kendi programımı oluşturdum ve en azından denemek istiyorum başarılı olmazsamda daha profesyonel bi destek alıp bu löp löp yağlardan kurtulcam inş..
diyete ilk başladğım gün 11.10.2012
sabah: kk büyüklüğünde peynir,3 zeytin,1 çarli biber ve 1 domates,1 dilim kepek ekmeği
ara:bir fincan yeşil çay
öğle:3 küçük ızgara tavuk,1 kase cacık,4 kaşık pilav yarım, dilim beyaz ekmek
akşam:1 kase çorba, 4 kaşık tas kebabı,yarım kase yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği
ara:yeşil çay
(2 lt su ve yarım saat yürüyüş)
ikinci gün 12.10.2012
sabah: erken uyanamadığım için işyerinde yarım simit
ara: bir fincan yeşil çay
öğle:1 kase çorba, bir kase yoğurt , bir dilim ekmek
akşam:bir kase çorba, 4 lahana sarma ,yarım kase yoğurt 1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği
ara:form çayı
kızlar bu diyetle hayatıma yürüyüş ve su dahil oldu, benki gün içinde hiç su içmezdim şimdi su içiyor ve hergün yarım saat yrüyüş yapıyorum.. bu yazdıklarımdan yola çıkarak istediğim kgya kavuşmam mümkünmüdür? yada ne gibi bir yanlışlık var yaptıklarımda sizce? ilavetten ne yapabilirim?
diyete ilk başladğım gün 11.10.2012
sabah: kk büyüklüğünde peynir,3 zeytin,1 çarli biber ve 1 domates,1 dilim kepek ekmeği
ara:bir fincan yeşil çay
öğle:3 küçük ızgara tavuk,1 kase cacık,4 kaşık pilav yarım, dilim beyaz ekmek
akşam:1 kase çorba, 4 kaşık tas kebabı,yarım kase yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği
ara:yeşil çay
ikinci gün 12.10.2012
sabah: erken uyanamadığım için işyerinde yarım simit
ara: bir fincan yeşil çay
öğle:1 kase çorba, bir kase yoğurt , bir dilim ekmek
akşam:bir kase çorba, 4 lahana sarma ,yarım kase yoğurt 1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği
ara:form çayı
kızlar bu diyetle hayatıma yürüyüş ve su dahil oldu, benki gün içinde hiç su içmezdim şimdi su içiyor ve hergün yarım saat yrüyüş yapıyorum.. bu yazdıklarımdan yola çıkarak istediğim kgya kavuşmam mümkünmüdür? yada ne gibi bir yanlışlık var yaptıklarımda sizce? ilavetten ne yapabilirim?