xxtinaxözqe Burun Eztetiği Ameliyatı

skyeed cnmm cok sağolbeğendiğin için opuyorumnanaktan sende olcaktın galiba gün fln aldın mı takip edemedm pek

evet tatlısım aldım gün 29 eylülde malatyada olcam , edabb da gün almıs 17 eylüle aynı zamanlarda orda olsaydık mis gibi olurdu bende biletimi aldım hazırlıgımı yaptım inşallah birileri benimle aynı zmaanlarda orda olur.
bide özgecim acaba dedim 1 gece kaldıktan sonra hemen atlayıp istanbula evime dönsem sence nasıl olur ?cok fazla sismeden.

sanırım sende bilge beye ameliyat olanlardansın canım..beni ekleyebilirsen fotolarına bakmak istiyorum..merak ediyorum..bende yaptırmak istiyorum ama korkuyorum yaaa...

özgee şükür görebildim bikaç fotonu daha:) çok güzel olmuş cnm yakışmış güle güle kullan..bilge bey gerçekten güsel burnuşlar yapıo yaahihoyyyt

Özge kısss ne süper olmuş burnun senin öyle çok güzel görünüyorsun canım benim... zaten senin burnunuda görünce estetik olmaya karar verdim sağlıklı günlerde kullan tatlım ama daha yeni daha ciks fotolarını beklıyoruz en acil şekilde tatlımmmmm

benimde ameliyatımı bilge bey yaptı özgecim fotolarını merak ettim arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen sevinirim...

Özgee çok güzel görünüyor, ama rica etsekte önden ve yakından bize resim eklesen çok mu? şey istemiş oluruz..... yaaaa ama şunu söylemeden geçmeyim senin burnunu çok başarılı buluyorum fikrimdeki en büyük etken sen ve Asilem'in burnu:))))

Back
X