• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Y a l n ı z ı m Dedi.

limonata76

Polis Yareni- 127•
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
234
189
53
31
Ben erkek arkadaşımın her anında yanında olmaya çalışıyorum. Polis ve gece nöbetleri oluyor. Mesafelere rağmen yanında olduğumu hissetsin diye, gece yarısına kadar onunla nöbet tuttuğum oldu. Gecem gündüzüm karıştı onunla beraber .Gece 3-4 farketmez ne zaman konuşmak isterse beni arayıp uyandırıyor bu durumun beni çok yormasına rağmen sesimi çıkarmıyorum yanlış anlamasın varlığımı hissettin diye. Tüm bunlara rağmen bugün kullandığı cümle aklımdan çıkmıyor. :KK43:Benim bugün bir nedenden dolayı canım sıkkındı. Kendisi de bunu biliyordu. Onunda bugün birşey e morali bozulmuş, bana hiçbirşey anlatmadı. Anlatmayıp derdini anlamamı bekliyor. Mesajına yalnızca 2 dakika geç cevap verdim diye bana patladı. Bende moralim bozuk olduğundan dolayı bu defa alttan alamadım ben ona daha çok patladım. O da biliyordu bence gereksiz yere bana yüklendiğini. Ben daha çok patlayınca sen benim sıkıntılarımı anlamıyorsun ben çok yalnızım dedi gururuma çok dokundu. Nankörlük değil midir bu ?:KK12:

Hiçkimseye bu kadar taviz vermeyin işte.. Jest diye başlamışsınız, onunla nöbet tutmalar, anlayışlı haller derken sizin de insan olduğunuzu moralsiz, depresif halleriniz olabileceğini unutmuş. Sıkıntı çeken, sorun yaşayan bir tek o değil. Söyleyin bir an önce çıksın prenses sendromundan.

Valla bırakın gece 4'de telefonla konuşmayı, belirli bi saatten sonra mesajına cevap bile vermem. İnsan yorgun oluyor, uyuyor annesine babasına dönemiyor telefondan, bu ne böyle çok yüz vermişsiniz. Bi siz mi varsınız hayatında? O değilde sizin bir hayatınız var, hasta mısınız, misafiriniz mi var bilmeden bu ne laubalilik??

Hiçkimseye bu kadar taviz vermeyin işte.. Jest diye başlamışsınız, onunla nöbet tutmalar, anlayışlı haller derken sizin de insan olduğunuzu moralsiz, depresif halleriniz olabileceğini unutmuş. Sıkıntı çeken, sorun yaşayan bir tek o değil. Söyleyin bir an önce çıksın prenses sendromundan.
Bu durumu tamamen ben taviz vererek yaptım farkındayım ama sürekli ilgi istiyor en çok ben modunda sürekli .ne yapıcam bilniyorum

+1 Paşalar cok dertli olurlar. Hayattan ogrendigim basit sey senin icin fedakarlik yapana fedakarlik yapacaksin, kendi kendine fedakarligin dozunu kacirmayacaksin.
Yanliz bırakta yanlizligin ne oldugunu ogrensin. Şımarmış besbelli. Tek onlarin derdi var zaten biz hergun laylaylomuz :KK47: keyfimizden dört köseyiz

Valla bırakın gece 4'de telefonla konuşmayı, belirli bi saatten sonra mesajına cevap bile vermem. İnsan yorgun oluyor, uyuyor annesine babasına dönemiyor telefondan, bu ne böyle çok yüz vermişsiniz. Bi siz mi varsınız hayatında? O değilde sizin bir hayatınız var, hasta mısınız, misafiriniz mi var bilmeden bu ne laubalilik??
Bir ben varım diyebilriz birileriyle msjlaşmak konuşmak istediğinde annesi babası ablalarıyla mesajlaşması konuşması daha abes olur sanırım :KK14:benim bir hayatım olduğunu unutuyor ona katılıyorum:KK43:

+1 Paşalar cok dertli olurlar. Hayattan ogrendigim basit sey senin icin fedakarlik yapana fedakarlik yapacaksin, kendi kendine fedakarligin dozunu kacirmayacaksin.
Yaptıkça daha çok istiyorlar çünki. Benim arkadaşlarım çok gamsız, birsey yapmıyorlar ama onlardan iyisi yok valla. Biz hemen uçuyoruz takla atıyoruz kötü oluyoruz

:uykucu:Hayır arkadaş insan kocasıyla gece 4 te konuşmaz kaldı ki erkek arkadaşınla ne konuşuyorsun yatışım şu saate kalktığım saat bu dersin burada sızlanmana gerek yokki fedakarlıktı şuydu buydu bahane arkadaşım ilişkilerde net olun ailem var beni şu saate arama deseydin zaten aramazdı baştan taviz verin... sonra sızlanın durun:stop:

Bence de şımarmış. Yani açıkçası ben de galiba bazen senin gibi anlayışlı kişilere karşı sevgilin gibi davranıyorum. İnsanoğlu çiğ süt emmis işte.
Biraz geri çek kendini ayıp etmiş yani.

Yaptıkça daha çok istiyorlar çünki. Benim arkadaşlarım çok gamsız, birsey yapmıyorlar ama onlardan iyisi yok valla. Biz hemen uçuyoruz takla atıyoruz kötü oluyoruz
Örnek ben. Her anında yanındayım. İlgimi desteğimi eksik etmem. 2 dakika mesajına geç cevap verdiğim için dünyanın en ilgisiz duyarsız insanı oldum sinirinden.

Bende gece 4te konuşmaya çok meraklı değilim açıkçası. Onun gecesi gündüzü karıştığından beni de öyle mi sanıyor ne .İlk başlarda da böyleydi bir kere uyarıda bulundum bütün gece çalışmaktan çok yoruluyorum sesini duyunca mutlu oluyorum dedi kıyamadım .öyle başladı gitti yani . kıyılan ben oluyorum galiba
:uykucu:Hayır arkadaş insan kocasıyla gece 4 te konuşmaz kaldı ki erkek arkadaşınla ne konuşuyorsun yatışım şu saate kalktığım saat bu dersin burada sızlanmana gerek yokki fedakarlıktı şuydu buydu bahane arkadaşım ilişkilerde net olun ailem var beni şu saate arama deseydin zaten aramazdı baştan taviz verin... sonra sızlanın durun:stop:

Bu arada erkek ark. yazıyorum ama sözlüyüz. Adam sevgili triplerinden çıkamadığından sözlüyüz demek bile tuhaf geliyor bana:KK51:

Çok taviz vermişsiniz ve taviz tavizi doğurmuş.
Biraz kendinizi geri çekin ki asıl yalnızlık neymiş görsün.

Back
X