Y kromozonundan nefret ediyorum

rose-mary

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2016
53
27
38
38
arkadaşım adına yazıyorum .olay şöyle bu arkadaş başka biri vasıtasıyla biri ile tanışıyor 3-4kez görüşüyorlar yüzyüze fiziksel olarak etkilenmiyor fakat davranış , meslek ,aile ve arkadaş ortamını beğendi.
Tanıştıranların teşviki ile görüşmeye 1 yıldan fazla devam etti . Sınav stresinden ileriye dönük düşenemeyeceğini söyleyerek sonlandırmaya çalışdı net olarak söylemedi bu arada Y nin annesi arayıp " ciddi bi adım atmak istiyoruz senin düşüncelerin nedir " diye sordu .arkadaşda sınava hazırlanıyorum şu an için bişey diyemem ilersi içinde bilmiyorum dedi .
3 hafta sonra Ynin nişanlandığını sosyal medyadan öğrendik .
Arkadaş da kaçan balık büyük olur misali aşık olduğunu ve kaybetmek istemediğini anladı .
Bi daha iletişime geçmedi ama Y her bulduğu fırsatta bayram , kandil vb mesaj atmakta .
Aradan 6 ay geçdi bu bayramda dayanamayıp gelen mesaja karşılık "nişanlın eski sevgilisinin bayramını kutluyor mu "diye cevapladı . Kötü niyetim yok senin mutlu olmanı isterim sadece merak ettim diye cevap almış .
Yani bu Y ne yapmak istiyor derdi ne arkadaş ne yapmalı ?

nişanlısını bulup nişanlın peşimi bıraksın desin kız

Bence Y ailesinin zoruyla nisanlanmis. Arkadaşınız sıcak davransa sanki nişanı atıp arkadasinizla devam edesi var gibi duruyo. Zor bir durum. Arkadaşınız aşık olduğunu felan söylese çocuk nişanı atsa nisanlandigi kızın günahı ne?? Geriye tek bi secenek kalıyor arkadaşınız bu sevdadan vazgeçsin. Sonucta kafasına silah dayanip nisanlanmadi ya bu 'Y'

Yalnız başlığın orjinalliği ben :))
Artık atı alan üsküdarı geçmiş, adam nişanlandıysa irtibatı kessin. Adam çok sevse gidip nişanlanmazdı, arkadaşın gerçekten aşık olsa vaktinde adamla olur bitmemesi için elinden geleni yapardı. Boş yere macera aramasınlar, ikiside.
Velhasıl arkadaşın dötünden element uydurmasın, sınavına baksın

Öncelikle basliga bayildim, hatta görünce güldüm :) " erkeklerden nefret ediyorum " cümlesinin bir çok versiyonu varmış dedim :)
Konuya gelince, "adam"da is yok
Nisanlanma olayi da aile zoruyla değil, tamamen biri olmazsa baskasi olur mantığı. Niyeti de aşk falan değil, evlenecek kiz bulayim da nasil olursa olsun. Arkadasina yazmasi da bence aliskanliktan. Ikisi de birbirine zaman icinde alışmış dolayısıyla farklı bir insani tanimak zor geliyor. Yoksa arada sevgi yok bence
Bu arada Y kişisi, çapkın mi desem, evlenince aldatma potansiyeli olacak mi desem iste anlayın. Karakter, onur ve şeref yoksunu biri... bana tekin gelmedi tavirlari
Bu kisi evlense de, karisindan çabuk sıkılıp "bosluga düşme" olasılığı yüksek olup baska kadinlara yazabilir diye düşünüyorum.
Ayrica arkadasin nisanlisindan dem vurarak guzel cevap vermiş

Nisanlisina agip ediyo karaktersizlik resmen..Madem bu kızı seviyodu niye bekleyemedi uçkuru daha mi önemli hemen koştu nisanlandi madem nişanlandı daha mesaj atmak nedir kişiliği bozuk bi adamla yolunu ayirmakla iyi yapmış arkasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…