nişanlısını bulup nişanlın peşimi bıraksın desin kızarkadaşım adına yazıyorum .olay şöyle bu arkadaş başka biri vasıtasıyla biri ile tanışıyor 3-4kez görüşüyorlar yüzyüze fiziksel olarak etkilenmiyor fakat davranış , meslek ,aile ve arkadaş ortamını beğendi.
Tanıştıranların teşviki ile görüşmeye 1 yıldan fazla devam etti . Sınav stresinden ileriye dönük düşenemeyeceğini söyleyerek sonlandırmaya çalışdı net olarak söylemedi bu arada Y nin annesi arayıp " ciddi bi adım atmak istiyoruz senin düşüncelerin nedir " diye sordu .arkadaşda sınava hazırlanıyorum şu an için bişey diyemem ilersi içinde bilmiyorum dedi .
3 hafta sonra Ynin nişanlandığını sosyal medyadan öğrendik .
Arkadaş da kaçan balık büyük olur misali aşık olduğunu ve kaybetmek istemediğini anladı .
Bi daha iletişime geçmedi ama Y her bulduğu fırsatta bayram , kandil vb mesaj atmakta .
Aradan 6 ay geçdi bu bayramda dayanamayıp gelen mesaja karşılık "nişanlın eski sevgilisinin bayramını kutluyor mu "diye cevapladı . Kötü niyetim yok senin mutlu olmanı isterim sadece merak ettim diye cevap almış .
Yani bu Y ne yapmak istiyor derdi ne arkadaş ne yapmalı ?
Ara bozmakla alakası yok, kız nasıl bir pislikle birlikte olduğunu öğrensin.Gönderdiği mesajları kıza göndermeyi düşünüyor ama ara bozan olmak istemiyor .
Bence Y ailesinin zoruyla nisanlanmis. Arkadaşınız sıcak davransa sanki nişanı atıp arkadasinizla devam edesi var gibi duruyo. Zor bir durum. Arkadaşınız aşık olduğunu felan söylese çocuk nişanı atsa nisanlandigi kızın günahı ne?? Geriye tek bi secenek kalıyor arkadaşınız bu sevdadan vazgeçsin. Sonucta kafasına silah dayanip nisanlanmadi ya bu 'Y'
Kızda biliyor gibi geliyor bize ama sanki bilerek vazgeçmiyor . Nişanlısının yanında iken mesaj atmış .Ara bozmakla alakası yok, kız nasıl bir pislikle birlikte olduğunu öğrensin.
O da uzak durmaya çalışıyor ama sürekli kendini hatırlatınca bizimki de ayrıldılar mı diye ümitleniyorArkadaşında garip yani o sonuçta nişanlı biri artık uzak durması gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?