Y kromozonundan nefret ediyorum

Güzel tespit

Y karaktersiz de arkadaşın da ne istediğini bilmeyen biri, önce aşık olmuyor davranış , meslek ,aile ve arkadaş ortamını beğendiği için görüşüyorlar, sonra net olmasa da ayrılmak istiyor (ve muhakkak bunu davranışları ile belli etmiştir zaten) sonra arkadaşın y ye karşı net olmadığı için y annesini devreye sokuyor,y nişanlandıktan sonra arkadaşına dank ediyor sevdiğini anlıyor ve y şu an dönse dönecek kıvamda. Arkadaşın da pek masum değil.

Arkadasm zaten kenini de suclu goruyor fakat cok iyibiriydi beni düsünen biriydi gibi sözlerle kafasında biteremiyor. O cok pisman olucak donecek dıyor

Kıza haber gitse kız nişanı atsa kızın günahı ne deniyor da kızın günahı ne de böyle bi adamı gerçekten ne mal olduğunu bilmeden evleniyor? Bence herkes için en hayırlısı kızın kulağına eski sevgiliye mesaj atıldığının çıtlatılması. Her genç kız nişanlısının böyle bir haşt yediğini bilmeli ki ona göre evlenip evlenmeme kararı versin. Yazık değil mi o kıza da...

İlk mesajlarda nişanlısı facebookdan ekleyip söylemek istemiş ama kız engellemiş .
Peki şuan bi şekilde yazsak bi mesaj ne demeliyiz .

İlk mesajlarda nişanlısı facebookdan ekleyip söylemek istemiş ama kız engellemiş .
Peki şuan bi şekilde yazsak bi mesaj ne demeliyiz .
Valla bilemiyorum. Söylemek zor böyle bir şeyi. Amacın ara açmak değil de hem mesajlardan rahatsız olduğunu hem de bilmesi gerektiğini düşündüğünü söyleyebilir.

Erkek milletinden tiksinmeme sebep oluyor bu yazilar

Kandildi bayramdı mesajı atmış, gel beraber olalım dememiş ki adam.
Öncesi için de sevgili gibi değillermiş izlenimi bıraktınız, yoksa sınavlarım var diye ne alaka kayınvalide adayına söylensin ki, baya mesafeli bir ilişki varmış anlaşılan,arkadaş gibi
Velhasıl kızmayın bana ama rahat bırakın adamı, yok nişanlısına mesaj atma bilmem ne .
İstemiyorsa arkadaşınız msj engellesin ya da istemiyorum desin.
Buna rağmen devam ederse düşünürsünüz.

Kandıl mesajı falan dedim ama sonrasında mesajlastık yanlıs yaptıgın dedim senin düsünmen gereken kişi ben degilim dedim oda'ben cok mu mutluyum sanki,kader işte ' gibi biseyler yazdı sen cok mutlu ol falan dedı..bende beni üzüyorsun bi dahamesaj atma dedim.(ben arkadasıyımbu arada)benim anlamadıgım mutsuzsa nıyedevam edıyor.yada mutluysanıye benı dusunuyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…