• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya aklıma takıldı.??

karamanlier

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
248
0
26
Ankara
kızlar az önce lavaboya çıktıgımda benden leke geldi kırmızı kan ama anlamadm neden adetim biteli 3-4 gün oldu alakasız yani.. hafif bi acı hissettim ve o leke durup dururken kızlık bozulur mu :S kusura bakmayın pek bi bilgim yok ama ne bilim ortada hiç bişi yokken olur mu öyle bişey neden kan gelsn ki :S

durup dururken nasıl geldi diyorsun da durup dururkende bozulmaz ki başka birşeydir tam bilmiyorum

Aklıma geldi biranda seni korkutmak istemem de .
Bir arkadaşım sürekli bağdaş kurup otururdu doktor kızlık zarında çatlamalar olduğunu söylemiş .
Acaba öyle bir şey mi seninki de .

Bunun cevabını size ancak doktor verebilir.
Şu anlattığınızı doktora bile anlatsanız muayene ve tetkiksiz bi tanı koyamaz ki size

Son düzenleme:
Şu kadınlar kulubüne jinekolog muamelesini yapmasanız artık.

Bunun sebebini ve çözümünü yalnızca doktorlar bilebilir, ne diyelim şimdi size Kızlığınız bozulmuştur mu? Ya da kistiniz var falan mı?

Biz doktor değiliz. Sağlık sorunlarınızı doktora danışın.

enfeksiyondan dolayı olabilir mi bilmiyorum :S açtıgım konuya bak ya bi an korktm

doktora görün bir bakalım ne varmışş bazen idrar yolları enfeksiyonunda da olabiliyor .. bende bir kere hastalığımdan birkaç gün sonra lekelenme olmuştu ama ben önemsemedim hastalığım tam bitmiştir die

Şu kadınlar kulubüne jinekolog muamelesini yapmasanız artık.

Bunun sebebini ve çözümünü yalnızca doktorlar bilebilir, ne diyelim şimdi size Kızlığınız bozulmuştur mu? Ya da kistiniz var falan mı?

Biz doktor değiliz. Sağlık sorunlarınızı doktora danışın.

gittim zaten hastane asagı sokakta bi an korktm yazdım sakın olun kızmaya sinirlenmeye kırmaya gerek yok haklısınız.. idrar yolları ıltıhaplanmasıymıs zaten enfeksiyon vardı ilerlemiş.. kusura bakmayın yani

Aklıma geldi biranda seni korkutmak istemem de .
Bir arkadaşım sürekli bağdaş kurup otururdu doktor kızlık zarında çatlamalar olduğunu söylemiş .
Acaba öyle bir şey mi seninki de .

yok yok iltihap yolları iltihaplanmasıymış acı hissettim demem idrar yolunun yanmasıymıs :) bilemedm kusura bakmayın

Back
X