Ya aldatırmış ya şiddet uygularmış

bugun karsilastigim bir grubun manifestosu
artik erkekler dahi hemcinslerinin davranis sekillerinden rahatsiz olmus
kucuk de olsa umut verici gelismeler bence

''Tecavüz etmek erkeklikse BİZ ERKEK DEĞİLİZ!
Namus-töre bekçiliği yapmak erkeklikse BİZ ERKEK DEĞİLİZ!
Öldürmek erkeklikse BİZ ERKEK DEĞİLİZ!
Hayatı ve sokakları kadınlara dar etmek erkeklikse BİZ ERKEK DEĞİLİZ!''

biz erkek degiliz diye aratirsaniz bloglari da cikiyor

AV.ESEN diğer konunu da okudum.canım sen bence bu durumları çok düşünme.şu an çok duygusal ve öfkelisin.kendini işine ver,eğlenmeye çalış,gez,arkadaşlarınla görüş.kendini fazla dinleme şu dönemde önce sağlıklı düşünecek bir duruma gel.ondan sonrası içinde geleceğini ilgilendiren konuları düşünmeye başlarsın.
eşinin yaptığı affedilir bir şey değil.ama bazı erkekler evliliğin ilk zamanlarında otorite kuracağım derken çok sapıtabiliyorlar.eşin gerçekten kötü biri mi,onu şiddete yönlendirecek büyük sorunlarınız ya da sorunları var mı?tedaviyle bunu atlatabilir mi?bunları düşün.yeni evlisin ama 10 yılını vermişsin bu adama emeğine de yazık bir yandan.10 yılda şiddet eğilimi olmamış evliyken olmuş anladığım kadarıyla.evliliği kaldıramamış ya da senin üzerinde oterite kurmaya çalışmış olabilir.evliliğin ilk yıllları çok kavga dövüş geçiyor sonra oturuyor ama seninkinde şiddet var malesef.bir kere mi oldu defalarca mı peki?

aynen canım öyle yapıyorum evden ayrıldım geziyorum yakın bir arlkadaşımın bekar evinde kalıyorum ilk günlerin ezikliğini atlattım Allahıma bin kere şükür ki bir işim var ve ayaklarımın üzerinde duruyorum .
Çok doğru noktalara takılmıssın canım 10 yılımı verdim ben bu adama çok sevmeme rağmen düştü gözümden. Şiddet eğilimleri vardı fakat asla bu noktalara gelmezdi ve çok pişman olurdu ağlardı yalvarırdı,şimdi gözlerinde hiddete inanamıyorum çok ikilemdeyim tanıdığım adam bu değil bilmiyorum savaşmalımıyım şimdi tedaviye başladı arkasında durmalı mıyım yoksa çekip gitmeli miyim ???

yerim ben onların canlarını, asıl kimse kadınların canını sıkmasın, aklı başında ve birazda kurnaz bir kadının yapamayacağı yoktur

Erkeklik gururu diye birşey var.
( Bu da doğuştan var mı yoksa sonradan aile ve çevre gazıyla mı oluşuyor orası meçhul. )
İşte o gurur incinince erkekliği ya aldatmayla ya da dayakla sağlama almaya çalışıyor olabilirler.
Mantıklı da...Ne yapabiliriz acaba ?
Sürekli ağam,paşam,erkeğim,en büyük sensin denmiyor :50:

kadınlık gururu ne olacak peki? bu onların saçmasapan bahanesi tabi aldatan veya şiddet gösteren adam yaptığına bir kılıf bulmak zorunda ya erkeklik gururuymuş hiç mantıklı değil bu korku için kendimizden ödün veremeyiz herhalde.

Son düzenleme:
o erkekleri yetiştiren anneler olarak bizlere çok büyük bir görev düşüyor

kesinlikle...

kadınlarında üstüne gidince, tapunu verir eline, sonra istediğin arsaya ister şiddet uygular yıkarsın, ister kaçak inşaat çıkarsın denirdi o uzman doktora:19:

Back
X