ya arkadaşım görmüş se ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ksb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ksb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
214
1
66
Diyarbakır
mrb kızlar şu son 5 aydır aklımdan hiç çıkmayan bi derdim var. şehire yakın bi yerde göl kenarında yemek yemeye gittik o sırada bi grup sürekli bie bakıyordu uzağı göremediğm için kim olduklarını seçemedim içlerinden biri tartışıp küstüğümüz eski bi arkadaşım gibiydi ama emin değilim. yemek yedikten sonra sevgilimle uzaklaştık ve arabayı sakin bi yere çektik o sırada biraz yakınlaştık hep aklımda acaba beni görmişlermidir diye var kiçik bi ihtimal ama üzülüp moralimin bozulmasına yetiyor o kız kotü bişey yazdığı zaman kesin beni gördü bana yazıyor diye düşünüyorum bu duygudan çok yoruldum :( ya bii gün gelip bana senle sevgilini gördüm utanmıyormusun derse diye düşünüp duruyorum :((

Öyle derse cevabın 'sanane!' olsun.. Herkesin özeli kendine..

:)) görmüşse görmüş baban değil ya.. onu ılgılendırmez hem gorme ıhtımalı oldugunu sanmıyorum.yaşın bıraz kucukse boyle seylere takman normal ama gereksız oldugunu zamanla anlayacaksın..

Sana direk böyle birşey derse sen de "Seni ilgilendirmeyen şeylere maydanoz olma" de..

Buarada görmüş se değil görmüşse!

:)) görmüşse görmüş baban değil ya.. onu ılgılendırmez hem gorme ıhtımalı oldugunu sanmıyorum.yaşın bıraz kucukse boyle seylere takman normal ama gereksız oldugunu zamanla anlayacaksın..

kız küstüğüm biri olduğu için bana karşı koz olarak kullanır diye korkuyorum

Arkadaşın durduk yere neden ailene söylesin ki? Küs olmanız gidip söyler anlamına gelmez.. Sana hesap sorabilir anlamına hiç gelmez.. Anca arkandan dedikodunu yapar. Sende duymazsın olur biter :36:

Ailenizin duymasından korkuyorsanız ve de arkadaşlarınızın görmüş olması sizi rahatsız ediyorsa; o ''biraz'' yakınlaşmayı yaşamayacaktınız. Nefs'e hakim olmak iyidir :80:

Arkadaşın durduk yere neden ailene söylesin ki? Küs olmanız gidip söyler anlamına gelmez.. Sana hesap sorabilir anlamına hiç gelmez.. Anca arkandan dedikodunu yapar. Sende duymazsın olur biter :36:

beni sevmiyor hiç ama 5 ay oldu şimdiye kadar söylerdi diye düşünsemde bi yandan hala moralimi bozuyo bu konu

:) birgün aynısını yaşadığınızda anlarsınız beni iyi akşamlar..

Ben yaşamam aynı duyguları, bundan eminim...O yakınlaşmayı yaşayacaksam bunu istiyorsam dünya alem görse umrumda olmaz, ama birinin görme olasılığı beni rahatsız ederse ya da ben bu yakınlaşmayı vicdanıma içime sindiremezsem zaten yaşamam...Engel olurum...Size de iyi akşamlar :106:

küssünüz diye bunu yapacagı anlamına gelmezki acaba o muydu bu bile bir muamma yani..bide gelip sana seni sevgilinle gordum utanmıyormusun dese ne diycem diyosun onamı kalmıs sen bu sekilde dusunursen sana bunu dedigi an karsısında ezilir buzulursen eger fesat bir insansa bunu sana koz olarakda kullanır

Ben yaşamam aynı duyguları, bundan eminim...O yakınlaşmayı yaşayacaksam bunu istiyorsam dünya alem görse umrumda olmaz, ama birinin görme olasılığı beni rahatsız ederse ya da ben bu yakınlaşmayı vicdanıma içime sindiremezsem zaten yaşamam...Engel olurum...Size de iyi akşamlar :106:

sizin adınıza sevindim.

Anan mı baban mı ne haddine sana utanmıyor musun demek o arkadaşının? Boşu boşuna kuruntu yapma kendine. Bir de beş ay boyunca insanlar ne der korkusuyla yaşayacaksan toplum içinde fazla yakınlaşma bence erkek arkadaşınla.

Anan mı baban mı ne haddine sana utanmıyor musun demek o arkadaşının? Boşu boşuna kuruntu yapma kendine. Bir de beş ay boyunca insanlar ne der korkusuyla yaşayacaksan toplum içinde fazla yakınlaşma bence erkek arkadaşınla.

şimdiki aklım olsa yakınlaşmazdım elimde olmadan gelişti

onu yaşamış olamn sorun deil bana göre.hemde 5ay geçmiş.herhngi bişeklde diyaloga girme yaklşmsına izin verme bişey olmaz.cok geçmş üzerinden ztn düşünme artık

:) birgün aynısını yaşadığınızda anlarsınız beni iyi akşamlar..

ne yani :D sizin başınızdan geçince herkese böylemi diyorsunuz 1 hafta çıkın ormanda kendinizin utanacığı birşeyi yapın (siz kendiniz utanmışsınız bundan) sonrada acaba gördümü laf ederse ne diyeceğim diye korkuyorsunuz :) madem yaptığınız arkasındanız ne diye çekiniyorsunuz hani yaptığınız şey çok doğruydu vs vs.?

Cinselliğe,yakınlaşmalara karşı değilim ama şu var sanırım yaşın daha küçük.Ve senin gibi başkaları ne der,ailem ne der gibi düşünen insanların cinsellikten uzak durmalarını düşünüyorum.Çünkü burası Türkiye,yaşadığın şeyin sorumluluğunu alamayacak kadar güçsüzsen bir daha tekrarlama.

Gördüğün kişinin arkadaşın olduğuna bile emin değilsin ki
Boşuna kuruntu yapma. Ailene anlatmak gibi bir harekette bulunursa kızla kavgalı olduğunuz için sana kötülük yaptığını söylersin.
Ben de ne kadar kötü yöntemler öğretiyorum yahu :-)

Back
X