Hamile olman mümkün değil canım.2 defa regli oldum 2. reglim pıhtılı oldu 4 tane negatif idrar testim var ama rüyamda hamilelik testimin pozitif çıktığını gördüm hamile olabilir miyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum
Yaa inşallah öyledir de neden mümkün değil biraz açıklama şansınız var mıHamile olman mümkün değil canım.
Regl olman ve testlerin negatif olması yeterince açıklayıcı değil mi?Yaa inşallah öyledir de neden mümkün değil biraz açıklama şansınız var mı
2 kez regli olmuşsunYaa inşallah öyledir de neden mümkün değil biraz açıklama şansınız var mı
Bilmiyorum rüya çok korkuttu yaRegl olman ve testlerin negatif olması yeterince açıklayıcı değil mi?
Çok teşekkür ederim sayenizde biraz daha rahatlamış oldum2 kez regli olmuşsun
Pihtili regli gayet normal çoğu kadında oluyor.
Negetif testlerin var.
Bunların bir tanesi bile hamile olmadığını net gösteriyor.
Yaa inşallah benim açımdan olmaz ama senin açından eğer istiyorsan olur böyle bir şeyOoo her gördüğün rüya çıksaydı. Ben her ay görüyorum o rüyayı ama kaç senedir gerçekleştiğini görmedim.
Yeniden test yap o zaman yada doktora git canım rüyaya kalsaydı işimiz benim şimdi kucağımda kızım vardıBilmiyorum rüya çok korkuttu ya
Peki tesekkur ederim yorumunuz içinnYeniden test yap o zaman yada doktora git canım rüyaya kalsaydı işimiz benim şimdi kucağımda kızım vardıEn temizi test burda kimse rüyaya göre yorum yapamaz ki
Yeniden test yap o zaman yada doktora git canım rüyaya kalsaydı işimiz benim şimdi kucağımda kızım vardıEn temizi test burda kimse rüyaya göre yorum yapamaz ki
Bide Ksç tane konu açmışsınızPeki tesekkur ederim yorumunuz içinn
Korku işte insan çok fazla şey yapabiliyorBide Ksç tane konu açmışsınız
Allah gönlüne göre versin canımKorku işte insan çok fazla şey yapabiliyor
Teşekkür ederim sizin deAllah gönlüne göre versin canım
Bu kadar korku anormal, korunun madem.Korku işte insan çok fazla şey yapabiliyor
Canım sanmıyorum bende sürekli görüyorum rüyamda ama sonuç negatif2 defa regli oldum 2. reglim pıhtılı oldu 4 tane negatif idrar testim var ama rüyamda hamilelik testimin pozitif çıktığını gördüm hamile olabilir miyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum
İnşallah öyledir yaCanım sanmıyorum bende sürekli görüyorum rüyamda ama sonuç negatif
Zaten bu korku büyük bir ders olduBu kadar korku anormal, korunun madem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?