D dogatam Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2021 1.749 1.549 63 1 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Marvellc #21 Marvellc .!.: 2 defa regli oldum 2. reglim pıhtılı oldu 4 tane negatif idrar testim var ama rüyamda hamilelik testimin pozitif çıktığını gördüm hamile olabilir miyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... Sürekli neden konu açıyorsunuz mümkün olmayacağı söylendi size bu kadar korkunuz var direk kondomla korunun yada hiç ilişkiye girmeyin
Marvellc .!.: 2 defa regli oldum 2. reglim pıhtılı oldu 4 tane negatif idrar testim var ama rüyamda hamilelik testimin pozitif çıktığını gördüm hamile olabilir miyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... Sürekli neden konu açıyorsunuz mümkün olmayacağı söylendi size bu kadar korkunuz var direk kondomla korunun yada hiç ilişkiye girmeyin
M Marvellc Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2021 201 68 28 27 2 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Marvellc #22 dogatam .!.: Sürekli neden konu açıyorsunuz mümkün olmayacağı söylendi size bu kadar korkunuz var direk kondomla korunun yada hiç ilişkiye girmeyin Genişletmek için tıkla... Özür dilerim ama korku ister istemez böyle şeyler yaptırıyor rahatsız etmek istemezdim kusura bakmayın lütfen
dogatam .!.: Sürekli neden konu açıyorsunuz mümkün olmayacağı söylendi size bu kadar korkunuz var direk kondomla korunun yada hiç ilişkiye girmeyin Genişletmek için tıkla... Özür dilerim ama korku ister istemez böyle şeyler yaptırıyor rahatsız etmek istemezdim kusura bakmayın lütfen