- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. Bu dediklerinizi dikkate alacağım... Bebeğime kendime ve eşime ancak bu şekilde faydalı olabilirim... Kendime söz verdim su an...Benim bebeğim de küçük şuan 7 aylık.
1 aylıkken denize soktum ve daima soğuk ortama alıştırdım.
Yani bebeği ne kat kat giydirdim ne de battaniyelerle sarıp sarmaladım.
Şuanda da kar fırtına olsa farketmez, 3-4 gün çıkarmaya özen gösteriyorum.
Dışarıda hava -10 iken çıkacağımız zaman atlet, uzun kollu body ve ince bir penye hırka ya da yelek ve tabi ki montu giydirdim.
Sıcak mekana geçtiğimiz an hemen montu bir 10 dk sonra da hırkasını çıkarırım.
Yani bebeği kendimden bir kat fazla giydiriyorum, evde o bile yok.
Atlet ve uzun kollu body ile geziyor.
Bugüne kadar da hiç ter bezi gibi bir şey kullanmadım çünkü hiç terletmedim çocuğu.
Sıcağa alışkın bebek çok çabuk hasta oluyor maalesef, bu korkuları üzerinizden atıp dışarıya çıkarsanız, gün be gün diğer şüpheler de bence ortadan kalkacaktır.
ve lutfen yavruyu cikarin. benim kizimin simdiden bir suru arkadasi oldu. size de iyi gelecek hava almak Yeni insanlarla Yeni hayatlarla tanismak.
İnanın siz de dışarı çıkıp hava aldıkça, insanlarla sohbet edip sosyalleştikçe kendinize gelecek ve kuruntularınızdan uzaklaşacaksınız.Teşekkür ederim. Bu dediklerinizi dikkate alacağım... Bebeğime kendime ve eşime ancak bu şekilde faydalı olabilirim... Kendime söz verdim su an...
İnanın siz de dışarı çıkıp hava aldıkça, insanlarla sohbet edip sosyalleştikçe kendinize gelecek ve kuruntularınızdan uzaklaşacaksınız.
Eğer varsa bebeği birkaç saatliğine birine bırakma imkanınız, ayda birkaç kez bırakın.
Birinde kendiniz gezin, diğerinde eşinizle sinemaya gidin ya da arkadaşlarınızla görüşün.
Haftada 2 saat bile çok şey değiştirecektir sizin hayatınızda.
Nasıl silebilirim birini? İnternetin yavaşlığı dan oldu sanirim
Allah bağışlasın... Teşekkür ederim...Bebeğiniz size emanet olarak verildi . Asıl sahibi Allah'tır .
Size birşey olsa dahi Rabbim bebeğinize şefkat edecek başka kollar gönderebilir ..
lütfen Ona güvenin ve bebeğinizi hep emanet olarak görmeye çalışın ..
siz o emanete sahip çıktıkça cennet ayaklarınızın altına serilecek inşallah
Rabbim ikinizi de sağlıktan sıhhatten ayırmasın inşallah ..
Not: Bende bir anneyim, 19 aylık bir evladım var
Benimde kizim 2 yasinda ve bende 22 haftalik hamileyim evet cok soguk disari cikip gezmeyi birakin tuvalete zor gidiyorum.birde hamilelik oldugu icin halsizlik var tabi.ama hava azicik actimi hemen bahceye cikariz oynariz kizimasa banada iyi gelir.zaten bahara bisey kalmadi az sabredin.fakat evde kala kala insan hakkaten tirlatiyor bebeginiz cok ufak daha bu soguga dayanamaz tabi.anane yada babaneye birakip pazara falan cikin soguk havada yurumek cok iyi gelir insana bana cok iyi geliyo mesela.esinizle yuruyus yapin markete falan gidin maksat temiz hava almak ve degisiklik.vesvese encok da yanliz kalinca basar insani yanliz kalmayin dua edin.
Kizim 7 aylik dogdugu icin cok ufakti uyku uyumazdim ustne battaniye gelicek nefessiz kalacak diye az daha bakirkoyluk olacaktim annemler falan yardim ettiler atlattim ogunleri.Allaha sigin duani et ama baktin olmuyor bir uzmandan yardim al kendin ve bebegin icin.anne sin artik guclu ve dik dur...
Hic uzatmadan anlatacağım, sıkıntıma ' yorumlarınızı'rica ediyorum.
Dört buçuk aylık bir oğlum var. Öğretmenim ancak çalışmıyorum evde bebeğimle ilgileniyorum.
Normal olacağı üzere oğlumu çok çok çok seviyorum.
Kış aylarında olduğumuz için hasta olur endişesiyle dışarıya çıkmıyorum. Gittiğim yer bi üst sokağındaki kayınvalidem alt katındaki teyzem.bazen de eşimle kısa süreli dolaşmaya çıkıyoruz.
Derdim şu ki;
Aklımda sürekli "ya evde yalnızken bana bir şey olur da bebeğim ağlarsa aç kalırsa?"
" Ya bana bir şey olur da bebeğime doyamazsam?"
Ya da tam tersi RABBİM KORUSUN bebeğime bir şey olursa...
Sürekli aklıma bu ve buna benzer şeyler geliyor.
Çok şükür bebeğimin de benim de sağlık sorunumuz yok. Ancak bu düşüncelerim beni çok yoruyor rüyalarında bile bu endişelerini yaşamaya başladım. ,eşime de bu derece ciddi olarak bahsedemiyorum daha da içime atıyorum.
Söyleyeceklerinizi önemsiyorum...
Yardım edin.
Yakın zamanda bir arkadaşımın bebeği vefat etti .Allah bağışlasın... Teşekkür ederim...
Evet bu tatlı emanetleri sahip çıkabilmek için önce kendime sahip cikmaliyim sanırım:)
Siz bebeğiniz 19 aylıkken mi hamile kaldınız . Ay benimde bebeğim 19 aylık ve gebelik düşünüyorum inşallahBenimde kizim 2 yasinda ve bende 22 haftalik hamileyim evet cok soguk disari cikip gezmeyi birakin tuvalete zor gidiyorum.birde hamilelik oldugu icin halsizlik var tabi.ama hava azicik actimi hemen bahceye cikariz oynariz kizimasa banada iyi gelir.zaten bahara bisey kalmadi az sabredin.fakat evde kala kala insan hakkaten tirlatiyor bebeginiz cok ufak daha bu soguga dayanamaz tabi.anane yada babaneye birakip pazara falan cikin soguk havada yurumek cok iyi gelir insana bana cok iyi geliyo mesela.esinizle yuruyus yapin markete falan gidin maksat temiz hava almak ve degisiklik.vesvese encok da yanliz kalinca basar insani yanliz kalmayin dua edin.
Kizim 7 aylik dogdugu icin cok ufakti uyku uyumazdim ustne battaniye gelicek nefessiz kalacak diye az daha bakirkoyluk olacaktim annemler falan yardim ettiler atlattim ogunleri.Allaha sigin duani et ama baktin olmuyor bir uzmandan yardim al kendin ve bebegin icin.anne sin artik guclu ve dik dur...