Ya Bebeğimi Kaybedersem

Sorulari_olanbiri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
176
-93
13
31
Kızlar 4 haftalık hamileyim ve 4 haziranda bilmeden tomografiye girmiştim.
Pazartesi hcg 240 progesteron 29.4 çıktı doktor çok iyi dedi kese de biraz göründü. Oluşmaya çalışıyor dedi.
Çarşamba hcg 480 olması gerek dedi bugün gittik 700dü.
Doktor tomografinin ya hep ya hiç olacağını söyledi ya düşecek ya tamamen sağlıklı olacakmış bebeğim. Bebeğime çok alıştım şimdiden, böyle bir şey yaşayan var mı?

Kızlar 4 haftalık hamileyim ve 4 haziranda bilmeden tomografiye girmiştim.
Pazartesi hcg 240 progesteron 29.4 çıktı doktor çok iyi dedi kese de biraz göründü. Oluşmaya çalışıyor dedi.
Çarşamba hcg 480 olması gerek dedi bugün gittik 700dü.
Doktor tomografinin ya hep ya hiç olacağını söyledi ya düşecek ya tamamen sağlıklı olacakmış bebeğim. Bebeğime çok alıştım şimdiden, böyle bir şey yaşayan var mı?
İlk haftalar bilmeden hepimiz neler yapmıyoruz ki bende ilaçlar içtm diş yaptrdm mesela cok şükür bişi olmadı Allah'ın izniyle korkmayın

Ama öyle olsa öyle derdi
Bu kötü olacak demek değil illa. Ama ihtimal var. Hiroşimada yıllarca engelli bebekler doğdu. Çernobilden sebep kanser bölgede yaygınlaştı. Bu sizin başınıza gelecek demek değil ama sağlığı için bolca dua etmeye devam demek. Şimdilik güzel artmış hcg inşallah güzel gidişatı devam eder.

Bu kötü olacak demek değil illa. Ama ihtimal var. Hiroşimada yıllarca engelli bebekler doğdu. Çernobilden sebep kanser bölgede yaygınlaştı. Bu sizin başınıza gelecek demek değil ama sağlığı için bolca dua etmeye devam demek. Şimdilik güzel artmış hcg inşallah güzel gidişatı devam eder.
Oradaki radyasyon ile tomografi kıyaslanamaz ama

Herkes hamileliğinin başında bilmeden yasak şeyler yapıyor. Bnm bir arkadaşım hamile olduğunu bilmezken çok ağır iş yapmıştı taşımıştı, “şimdi hamileysem de kesin bebek düşmüştür” diye şaka yapmıştı. Meğersem hamileymiş bebeği de gayet sağlıklı. Allah koruyor minikleri 🤗

Umut vermek olmasın ama tomografiye girdiğinizde bebek 2 haftalıkmış yani varlığı belli belirsiz sonra değerler artmış ve 2 hafta olmuş o yüzden olumlu düşündüm. Bence siz de iyi düşünün iyi olsun.
Doktor 480 olur dedi 700 oldu bana böyle artmazdı gibi geliyor değil mi

Herkes hamileliğinin başında bilmeden yasak şeyler yapıyor. Bnm bir arkadaşım hamile olduğunu bilmezken çok ağır iş yapmıştı taşımıştı, “şimdi hamileysem de kesin bebek düşmüştür” diye şaka yapmıştı. Meğersem hamileymiş bebeği de gayet sağlıklı. Allah koruyor minikleri 🤗
Evet bir de 5 rad ın altında zararsızmış ama umutlanmak istemem

Tomografiye girdiginizde muhtemelen yumurtlama dönemidir ve çocuk henuz anne rahmine gelmemiştir bile, korkmayın Allahın izniyle bisey olmaz. Bende ilk hamileligimde bilmiyordum 10 tane penisilin igne vurunmustum, çok sukur bisey olmadi

Birkaç gün önce yine bu konuda konu açmadıniz mi? İçinizi ferahlatmak istiyorsunuz muhtemelen ama şu an yapmanız gereken tek şey bekleyip görmek. Hakkınızda hayırlısı olsun

Back
X