Ya ben gerçekten bıktım herşeyden :(

lili_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
309
1
96
38
İstanbul
Selam arkadaşlar öyle sıkıldımki herşeyden bıktım bazen yaşamak bile istemiyorum inanın bazen toparlıyorum kendimi ama uzun sürmüyor kpss ye hazırlanıyorum çook zor geliyo mezun olalı 6 sene oldu çalışmaya çalışıyorum umudum yok oysaki dershaneye gitmek için paramıda kendim kazandım nasip diyorum,bi yandan ailem evlendiye baskı yapıyor bıktım artık yaşım 25 sıkıldım milletin ne zaman evleniyon sorusundan :( 7 aydır konuştuğum bi sevgilim var kararsızım ondada seviyorum ama bilmiyorum bazen bırakmak istiyorum ama kıyamıyorum üzülüyorum alıştımda ama bilmiyorum ya o ortaokul mezunu pastacı kaba birisi bilmiyorum bana uygun değil sanki bilemiyorum ne doğru ne yanlış inanın bilmiyorum durup dururkende bırakamam ben hep böyle ilişkilerimde belli süre sonra sıkılacak mıyım neden bağlı kalamıyorum işte bu benim evleneceğim insan diyemiyorum neden hep daha iyisi çıkarsa düşünceaini beynimden atamıyorum NEDEN NEDEN NEDEN :( yoruldum artık bi akıl verin :( :2:

canım mılletın ne zaman evlenıyorsun sorularını aldırıs etme .

o soruların sonu yoktur cunku .

evlenırsın bu sefer de ne zaman cocuk dıye basını utuleyeceklerdır .

cocugu da dogurusun neden 2.yı yapmıyorsun dıyeceklerdır .

derler de derler .yanı sakın mılletın agzına gore hareket etme .

beraber oldugum kısılerden hep sıkılıyorum demıssın

buda senın henuz asık olacagın adamın karsına cıkmadıgını gosterır.

hayatına ılla kı bırısı olmalı dıye bırılerını alma .suan kı sevgılın de

ıllakı bırısı olsun dıye hayatına alınmıs bırı olarak goruyorum .

sevgılını kucumuyorsun kendıne yakıstırmıyorsun kaba buluyorsun (bu uslubu begenmedım )

o zaman ayrılacaksın canım .hakkın da bunları dusundugun bırıyle devam ederek aslın da

cocugu uzmus olursun .o yuzden sevmıyorsan oyalama ayrıl .

Beğenmediğin,kaba bulduğun bir erkekle birlikte olarak hem ona hem kendine haksızlık yapıyorsun.

Kadın erkeğine saygı duymalı,onu takdir etmeli,bu duygu yoksa ayrıl.

seviyorum ama ayrılmayı gözüm yemiyor 3 ay peşimden koştu sevdim bende kazandı beni ama ayrılırsamda çook üzülür bilmiyorum

biraz irade güçlüğün olabilir mi?

ne mezunusun sevgilinle nasıl tanıştın 25 yaşındasın ailen neden baskı yapıyor henüz çok gençsin evlilik için

canım kendinden kötü durumda olanları bir düşün gözünün önüne getir,o zaman şükredersin ve mutlu olursun..beterin beteri vardır,eleştirmiyorum seni sakın yanlış anlama..arasıra hepimiz böyle duygulara kapılırız birde böyle düşünmek lazım..herşey nasip kısmet,o soruları fazla takma kafana,erkek arkadaşınla ilgili hayırlısını dile

önlisans mezunuyum ailem artık evlen diyor sürekli yaşım geçiyomuş sevgilimi bilmiyolar pastanede tanıştık ben dershane parası kazanmak için pastanede çalışmıştım başta kabul etmedim 3 ay sürekli karşıma çıktı çiçekler hediyeler evlenmek istediğini söyledi sonunda kabul etmedim hiç yılmadan peşimden koşması beni etkiledi

seviyorum ama ayrılmayı gözüm yemiyor 3 ay peşimden koştu sevdim bende kazandı beni ama ayrılırsamda çook üzülür bilmiyorum

Koşsun ve üzülsün....
O üzülür diye onunla birlikte oluyorsan ona çok haksızlık edersin.

Sen istermisin seni beğenmeyen ama üzüleceksin diye senden ayrılmayan bir adamla birlikte olmayı??

Gelecek düşünmediğin biriyle ne diye ilişkine devam ediyosun ?
İlişkin konundaki cevapların hiçte 25 yaşında bir tavır değil

canım kendinden kötü durumda olanları bir düşün gözünün önüne getir,o zaman şükredersin ve mutlu olursun..beterin beteri vardır,eleştirmiyorum seni sakın yanlış anlama..arasıra hepimiz böyle duygulara kapılırız birde böyle düşünmek lazım..herşey nasip kısmet,o soruları fazla takma kafana,erkek arkadaşınla ilgili hayırlısını dile

öyle yaptım dua ediyorum hayırsızsa bişey çıksın olmasın o da üzülmesin bende ama kendi kendimide yiyorum

bence bir şey çıksın da bu iş olmasın diye beklemek yerine oturup konuşup bu işi uzatmaman daha faydalı olur.

gerçekçi olman gerekir bu yaştan sonra...
evet evlenmek için erken bir yaş dedim daha önce ama sorumluluk almak konusunda erken değil..

lütfen karşındaki insanı sevmediğini ya da ayrılmak istemenin sebebi her neyse açıkla ve sorumluluğu üzerine alarak yetişkin gibi bu işi bitir.

başka bir şeyin bahane olmasını bekleyerek sorumluluk almaktan kaçınıyorsun farkında mısın?

Back
X