Ya ben hamileyim eğer oğlum olursa Muhammet koyacagım dedim

5 haftalık hamileyim eşimin ananesinin oğlu şehit olmuş kimse adını koymamış bende hamileyim oğlum olursa Muhammet ve şehit olan dayısının adını koyacagım diye dua ettim ama ya Muhammet ismini koyamazsam günah olurmu 😕ne yapmam lazım
🤦🏻‍♀️

Olmuş insanların adını koymak bana kötü bir karar gibi geliyor ayrıca böyle ağır isimleri çocuk tasiyamiyor ismi yazılı bir şeyi yere düşürünce saygısızlık oluyor neden böyle şeyler için söz veriyorsunuz ne kadar yanlış .ama ben olsam böyle söz verdiysem koyarım bu bana ders olur bir daha da böyle büyük laflar konuşmam size de ders olsun bence bu

5 haftalık hamileyim eşimin ananesinin oğlu şehit olmuş kimse adını koymamış bende hamileyim oğlum olursa Muhammet ve şehit olan dayısının adını koyacagım diye dua ettim ama ya Muhammet ismini koyamazsam günah olurmu 😕ne yapmam lazım

neden koyamayasın ki? Engelin ne? Koymak elinde olan bir şey. Koyamazsam denmez ki ona.
Koymak istemiyorum şu an desen daha mantıklı 😂

Off yine mi günah:işsiz:olmaz ya niye olsun. Yemini billah edip kitaba el mi bastınız? Sözleşme mi imzaladınız antlaşma mı yaptınız?

neden koyamayasın ki? Engelin ne? Koymak elinde olan bir şey. Koyamazsam denmez ki ona.
Bu da çok güzel bir noktaymış gerçekten 😬😬
Şey gibi olmuş nüfusta söyledi ama memur yazmadı koyamadım o yüzden 😂😂

Siz iyimisiniz ben koymak için ettim zaten kayın validem kafasından iki ismide doldurmuş birini ölen kardeşinin ismi diğerinide oğlunun ismi koyacagım diyor başka isim koymam diyor bende diyemedim böyle bir dua ettim diye daha

Siz iyimisiniz ben koymak için ettim zaten kayın validem kafasından iki ismide doldurmuş birini ölen kardeşinin ismi diğerinide oğlunun ismi koyacagım diyor başka isim koymam diyor bende diyemedim böyle bir dua ettim diye daha
Kayınvalide mi koyacakmış bebeğin ismini, sebep? Annesi siz değil misiniz?

Yani milyonlarca isim varken, yaşayan veya daha önce yaşamis birinin adini koymak bence çocuğada haksızlık oluyor . Herkes adıyla yaşamış, yaşıyor. sizin bebeğinizde kendi adıyla yaşasın.

E tamam iki işim koyacağım demişsiniz sorun ne ?

ben iyiyim sen nasılsın?
Kayınvalidene neymiş. Adağım vardı muhammet koyucam de. Ölen oğlunun ismi neyse çocuğun öz amcası da. Kaynananın kardeşine kadar gerek yok isim koymanıza. Ölmüşlerin isimlerini koymak istemiyorum deyiverirsin.
Canın hangi ismi istiyorsa onu koy. Çocuk senin çocuğun. Kaynana da kayınbabana da bişey yemek düşer bu işte. Kendi doğursun çok istiyorsa.

Back
X