Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 haftalık hamileyim eşimin ananesinin oğlu şehit olmuş kimse adını koymamış bende hamileyim oğlum olursa Muhammet ve şehit olan dayısının adını koyacagım diye dua ettim ama ya Muhammet ismini koyamazsam günah olurmune yapmam lazım
5 haftalık hamileyim eşimin ananesinin oğlu şehit olmuş kimse adını koymamış bende hamileyim oğlum olursa Muhammet ve şehit olan dayısının adını koyacagım diye dua ettim ama ya Muhammet ismini koyamazsam günah olurmune yapmam lazım
Off yine mi günah5 haftalık hamileyim eşimin ananesinin oğlu şehit olmuş kimse adını koymamış bende hamileyim oğlum olursa Muhammet ve şehit olan dayısının adını koyacagım diye dua ettim ama ya Muhammet ismini koyamazsam günah olurmune yapmam lazım
Bu da çok güzel bir noktaymış gerçektenneden koyamayasın ki? Engelin ne? Koymak elinde olan bir şey. Koyamazsam denmez ki ona.
Koymak istemiyorum şu an desen daha mantıklı![]()
evet bir kızım var birde oğlum olsun diye dua ettimAdak gibi bir şey miydi
Kendi kendimize deriz yani erkek olursa bu kız olursa bu olabilir gibi
Ama bu yazılı sözleşme değil ki
Siz iyimisiniz ben koymak için ettim zaten kayın validem kafasından iki ismide doldurmuş birini ölen kardeşinin ismi diğerinide oğlunun ismi koyacagım diyor başka isim koymam diyor bende diyemedim böyle bir dua ettim diye dahaneden koyamayasın ki? Engelin ne? Koymak elinde olan bir şey. Koyamazsam denmez ki ona.
Koymak istemiyorum şu an desen daha mantıklı![]()
Allaha havale ediyorum komik bir durum yokBu da çok güzel bir noktaymış gerçekten
Şey gibi olmuş nüfusta söyledi ama memur yazmadı koyamadım o yüzden![]()
Kayınvalide mi koyacakmış bebeğin ismini, sebep? Annesi siz değil misiniz?Siz iyimisiniz ben koymak için ettim zaten kayın validem kafasından iki ismide doldurmuş birini ölen kardeşinin ismi diğerinide oğlunun ismi koyacagım diyor başka isim koymam diyor bende diyemedim böyle bir dua ettim diye daha
E tamam iki işim koyacağım demişsiniz sorun ne ?5 haftalık hamileyim eşimin ananesinin oğlu şehit olmuş kimse adını koymamış bende hamileyim oğlum olursa Muhammet ve şehit olan dayısının adını koyacagım diye dua ettim ama ya Muhammet ismini koyamazsam günah olurmune yapmam lazım
Siz iyimisiniz ben koymak için ettim zaten kayın validem kafasından iki ismide doldurmuş birini ölen kardeşinin ismi diğerinide oğlunun ismi koyacagım diyor başka isim koymam diyor bende diyemedim böyle bir dua ettim diye daha