Ya ben insan değilim yada millet fazla insan. .

valla anlamiyorum milletin karisininki altindan bizimki bakirdan gercekten. herseyi cocuklarin islerini evin islerini hastane islerini hallediyoeum calisiyorum herseye yetiyorum bu kadar kiymetli degilim. hamile halimle kizim kucagimda krese goturdum getirdim de kimseden yardim istemedim. esim yokken cocuklar hastalanir atlarim taksiye hastaneye gotururum. biz kendi kiymetimizi bilmiyoruz ki kocamiz bilsin

Kadını ara, açık açık söyle... Bakın işyerinde durumum tehlikede. Eşin de Hakkari de asker, ona da birşey diyemiyorum. Lütfen beni anlayın ve kendi işini kendin hallet.
Sürekli izin aldığım için kovulabilirim, de...

Hayır demeyi öğrenin. Bahane bulmadan açık açık işinizden izin alıp götürmenizin mümkün olmadığını, bu meseleler için başkasından yardım almalarını ya da sizden bağımsız plan yapmalarını söyleyin. Şu hayatta ne olursa olsun gereken zamanlarda hayır diyebilmek lazım. Kadın arasa korkuyorum tek gidemiyorum doktor fobim var burada kimsem yok dese anlarım, ama yine de iş güç sahibi insansınız, ona bile durumunuzu izah edip hayır dersiniz öyle bir durumda, ta hakkarilerden nasıl arıyorlar sizi, bir mecburiyet, aciliyet yokken. Siz bu insanlara neden şoförlük yapasınız, kadın hamile değil, ağır hasta değil, eteğinde çocukla uzağa gitmeye çalışmıyor. Hadi arıyorlar siz neden açık olmuyorsunuz? Sınırlarınızı koyun, işine gelmeyen kessin alakasını. Ben en azından bu kafadayım, bu vesileyle alakasını kesen insanların da yokluğunu hissetmiyorum.
Hadi bir misafir gelecektir, eşinizin emrivakisine evet dersiniz, hadi kardeşinize ailenize destek olmak için fedakarlık yaparsınız, hadi insanların bir acısı vardır hayır diyemezsiniz, ama böyle bir konuda siz neden bu kadar kendinizi zora sokuyorsunuz? İnsan yeri geliyor hayat koşuşturmacasında en yakınına hayır demek durumunda kalıyor. Bence siz biraz sınırlarınız üzerine düşünün.
Diğer konuda da umarım eşinizle hakkınızda hayırlısı olur. Ama bu konuların bir formülü yok, bir genelleme yapmamak lazım bence. İki kişinin uyumu ve beklentileri ile alakalı bir durum bu bence. Eşinizin beklentileri ile sizin beklentileriniz uyumlu değilse elbette huzursuzluk çıkabilir. Kimileri öyle her şeye nazlanan nazenin kadınları sevmez, kimileri de kendi işini gören ayakları üzerinde duran kadınlardan haz etmez. Kimi kadın kadına bu işleri yaptıran erkeklerden haz etmez, kimisi elimden gelir yaparım, ne yaparsam kendime der. Sizin ikinizin uyumu ve beklentileri önemli. Bu yüzden sanki sadece bu söylediğinizle o konuda pek yorum yapamayız.. yine de umarım hakkınızda en iyisi neyse o olur...

Son düzenleme:
İnsanları enayi yerine koyanlardan iğreniyorum. 200 metre uzaktaki yere nasıl kendi gidemezmiş bide günlere gidiyormuş. Fazla yüz vermişsiniz siz. Babanızın işi değil ya sürekli izin alacaksınız. Ayrıca dişçiye gidiyor sanırsın önemli ameliyat olcak tek gitmesi gerekiyor.

Aman ya rabbim. Cok mu safsiniz. Bi zahmet kaldirsin k.çını ne cehenneme gidecekse kendi gitsin. Bu kadar da olmaz. Kırılırsa kırılsın.ne bu ya . taksici misin sen . üstelik sana ne karı var bu işin. Saçmalık tek kelimeyle

kendını kullandırma derım
ıyı nıyetın suıstımal edılıyor fena sekılde
dersınkı canım zar zor ızın aldım ıyı ogrende yolu bundan sonra ızın alamam dırek kadına...
kendısı gıtsın kucuk cocuk mu bu yahu
bıde esınle durumuna degınmıssın ben hep sunu gordum cevremde
erkek gıbı olan kadınların evlılıgı huzursuz oluyor
faturayı yatıran bankalara kosturan tamır ıslerıne bakan kadınlar genelde erkek ısı olarak empoze edılmıs ıslerı ustlenıp aynı zamanda ev ısınıde yapan hatta ve hatta ustune calısan kadınlar
evın hem erkegı hem kadını
ozaman o evdekı dıger kısı fazlalık oluyor

kadın kadın gıbı davransın erkek erkek gıbı conta degısmesı gerekıyorsa bırak su aksın prız calısmasın zıl bozulsun kalırsa o ısler kalsın o evde sadece sen yasamıyorsun o rezıllıgı yasasın oda o rahatsız olsun yapsın elınden gelmıyotsa yaptırsın

herseyı kadın ustlenmeye basladıkdan sonra erkke daha fazla elestırır,daha fazla sey bekler buda cok yıpratıcı

benımde elımden gelır hatta esımden daha da guzel yaparım tamır ıslerını ama bekletırım o yapsın o sorumlulugu alsın ınsan neye cok emek verırse okadar degerlı olur eve emek versın elı degsın zaten esıme bı oda tahsıs ettım dokuk sacık hobı ne ıstıyorsa yapsın evı benım gıbı benımsesın dıye cunku bakıyorum genel ertafa mısafır odası var cocuk odası var bızım kısısel esyalarımızla dolu oturma ve yatak odamız mutfagımız var adamlara kucuk cekmeceler tahsıs edılmıs tıkıs esyalar adam o evı nıye benımsesın kı yasam alanı bu evdekı kedı bıle daha fazla alana sahıpken

öyle ıste..

Bir yandan ozeniyorum böyle kadınlara. Bazen diyorum bende diyim ki ben bilmem eşim bilir. Ay ben yapamam eşimi arayım. Hamile halimle 2 vesait kullanıp temmuz sıcağında kontrole giderken ben tek başıma. Ya nr gerek var adam şimdi işinden olmasın diye düşünürken aynı semtte ki özel hastaneye karısını götürmek için izin alan adamlar var eşimin iş yerinde. Evdeki erkek işleri desen yine aynen anlattığın gibi yim. Ama yok yapı meselesi bu. Kendime yediremem. Kenara çekilip duramam atlarım hemen. Ama yapmayı bilsen de becersen de yapmayacaksın öyle yaranırsın onuda çok iyi biliyorum. Hep bir çıt kırıldım olmak erkeğe hep sen olmazsan ben bu hayatta varolamam imajı çizmek gerek sanırım. Ama yok ışte onuda ben gururuma yediremem.

Hanımefendi kalksın gitsin olmadı bir taksi cağırsın bir zahmet. İş yerinde sorun var vs diyiverin bence.

Is yerinde aldigim izinler goze batti. Gecen gun ustumden bu yuzden laf isittim diyeceksiniz.

Size "izin gununu soyle ona gore randevu alalim" yuzsuzlugu yaparlarsa eger sizde " benim o gun su isim var. Bu isim var. Kendime ayirmam gerekiyor" deyin.

Korkmayin sizin degil onlarin yuzsuzlugu bu.

Elalemde ne kıymetli hatun var 200 metreyi yürütmeyecek kadar yahu...
Bunun adı insanlık değil, milleti kendi çıkarların için uşak etmek.

Bunu yapan yarın başka bir şey için kullanacaklar belli. İzin alamam diyip kestirip atın. Nasıl başlarsa öyle gider. Gecikmeden tavrınızı koyun

Uzaktan uzaktan bdv okuyodum.
Soruyu görünce dayanamadım.Sırf bu yüzden üye oldum sinirlendim canım daraldı :/ Hiç sevmediğim durumlar çünkü.
Bu düşüncesiz bi davranış ayrıca bencilce.
Bu durum sizi işinizden edebilir.
İş bulmak kolay olsa da istediğiniz bir işi ya da iş yeri ortamı bulmak zor hayatınızı etkileyebilir.Uzun süre işsiz kalmanıza bile neden olabilir.
İyilik güzeldir ama bu bana göre fazla. Bana yapılsa bahaneler uydurup gitmem.Çünkü kullanıldığımı hissederim.
Benim bile yakın akrabalarımın arabası var daha bugüne kadar kimseyi arayıp da beni şuraya götürün demedim.
İnsanların işi gücü vardır diye.
Kendi işini görebiliyosa görsün.Kimse onun işlerini görmek zorunda değil.Zor durumda olur o ayrı da bu kadarı fazla gibi.

Götüremem izin alamadm de baktın diretiyor senin yüzünden işimden olamam git kendin de olsn bitsin kendini niye dert sahibi yapıyorsn asalak insanlar yüzünden...

Boyle angarya islerini baskalarina yaptıranlar sinir olurum.
başkasına iyilik yaparım derken kendine kötülük ediyorsun iş yerinden izin alacaksın belki azar isiteceksin.bak sinirlenmisin buraya konu acmissin. Iş yerinden izin alamam boş vaktim yok hadi geçmiş olsun de.

Bence hiç sinirlenme. Yakındaki bi taksiyi ara, ordan biriyle anlaş. Bi daha doktora ihtiyaç duyduklarında o taksiciyi gönderirsin. belki böylece hatalarını farkederler.

abiye ayıp olsun artk...onların sana yaptığı daha çok ayıp bence tavrını net koy ve bi daha onu götüremeyeceğini söyle

Adam çok kızkanç da olabilir. dişçiye tek gitmesine, dışarıya tek çıkmasına izin vermiyordur belki de. baksana 182 randevusunu bile kocasına aldırıyor. ya da çok saf bi kadın. bilemedim. ama kendinizi kullandırtmayın arkadaşım. işini bahane et gitme.

Ay ne sabırlı ne melek insanlar var.
Elin kadını yakın akraban değil dostun değil, dıdının dıdısı için işten izin mi alıyorsun bir de. Hem de şoförlüğünü yapmak için.
Bu kadar iyi niyetli olursan saf sanıp tepene binmek isteyen olur.
Sakın bir daha izin alma ya.
Hani ciddi sağlık sorunu olur Allah rızası için götürürsün de taksi tutsun hanımefendi. Bu tip önemsiz şey için kesinlikle izin falan alma kendin hastalanırsın bir derdin olur izin alamazsın sonra.
Ne yüzsüz insanlar var ya, bozulursa da bozulsun, görüşmezse de görüşmesin bundan sonra.
Ay bana dese onu ben çalışıyorum ve izin alamıyorum iki adım yol taksiyle gitsin abi derim. Derim yani. O utanmıyorsa beni işçisi gibi çalıştırmaya ben hiç utanmam
Gözünü seveyim kendini kimse için bu kadar hırpalama yazık günah sana bu kadar iyi niyetli olma, silkele üstünden bu tipi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…