Ya ben insan değilim yada millet fazla insan. .

Ben şu ana kadar ne babama ne eşime şuraya da götür demedim. Kendileri alıp götürürlerse ne ala. Değil 200 m. Türkiye'nin başka ucu olsa sora sora bulunur.

Annem hep anlatır, yeni evlendiğinde ki kendisi köyde büyümüş, İstanbul yüzü görmemiş. Babaannemin doktora götürülmesi gerekiyormuş ama babam izin alamamış, anneme sen götürür müsün demiş. Annem de bakmış babam zor duruma düşecek deneyelim bakalım diyerek babaannemi Kartal'dan Çapa'ya götürmüş. Düşünün daha bir kaç haftalık gelin. O arkadaşınızın karısı boşuna yaşıyor yazık valla.

En son hastanede boğazimdan endoskopi yaptirirken , sirf yalniz gittim diye doktorun uyuşturma teklifini reddettim, cikinca konusamaz eve falan gitmekte zorlanirsam diye. Vay arkadas ne nazli kadinlar var. Nefret ederim yanci tiplerden. Bu kadar da alisilmaz ki tembellige

sizin amiriniz olsam bilmem kimin karısını dişçiye (o da dişçi yani ortopedik bişey filan olsa diyecem ki kadın yürüyemez filan) götürmek için izin isteseniz, kapı orda gidişin olsun dönüşün olmasın derim. O kadar net. Çünkü akıllı mantıklı insanlarla çalışmak isterim. Bu kadın gerizekalı mı, aciz mi, deli mi, neden siz götürüyorsunuz üstelik de izin alıp...Valla işyerinde terfi edecek birisi olsa, sizi ettirmem o kadar diyeyim. Hani ileride "neden ben" dediğiniz şeyler olursa, sebebini bilin diye yazıyorum.

Ya sinir oldum. Haksız miyim ?
Bi arkadaşım var. Uzaktan akrabam gibi bisey .Geçici görevle şu an Hakkari Yüksekova da asker. Neyse bu abi 3tür hakkariden beni arıyor. Eşini dişçi ye götürmem için. . Eşine numaramı vermiş. Bi yandan da o arıyor. Hayır arabayla götürmek asla asla asla sorun olamaz benim için ama o ev hanımı ben çalışan biriyim. Sürekli işten izin almak zorunda kalıyorum ve başımdaki adam artık sıkıntı yapmaya başladı . Hanımefendi nin gideceği disci de evinden taş çatlasa 200 metre uzakta..
Sırf o 200 metre yi yurumesin diye ben taa nerden izin alıp geliyorum.. daraldim artık. . En son dün aradı diyor ki hangi gün izin alacaksın onu söyle bende eşime soyleyeyim bana 182 yi arayip randevu alsın diyor. . Bilemem su an isin yogunluguna gore dedim . Ama bana net bisey soyle dedi.. bilemiyorumki diyorum hala zorliyor..Ya bi insan bi randevu için taa Hakkari de ki asker adamı mi arar ya.. randevu yu sen al diye..
Şimdi iki sorum var . Birincisi ben bu hanımefendi 200 metre yürümesin diye (hava gayet iyi gitmesi icin bi sorun yok yani yürüse taş çatlasa 10 dakika sürer Gayette temiz yol) yine işten izin almak zorunda miyim sırf abiye ayıp olmasin diye????
İkincisi eşimle ayrılma durumundayiz ve bazen düşünüyorum da evliligimiz boyunca ben kosturup durdum..hasta halimle ise gittim ona asla yük olmadım yeri geldi musluk contasi değiştirdim. . Yeri geldi matkap ile perde kornisi taktım.. Acaba diyorum bende mi sorun vardı ki..... Bu yüzden mi böyle oldu belkide nazlanmak gerekiyordu..
niye yapıyosun ki bunu?
bu iyilik filan değil ki.
kadın resmen eşine de sana da eziyet ediyor.
eşi iyi biri diye yapılacak bişey değil ki.
valla kılımı kıpırdatmam değil işten izin alıcam da gidicem.
açık açık söyle işte sıkıntı yaşıyorum gelemem diye.
pes ya ne kadınlar var.
oturduğu yerden taaa nerdeki eşine randevu için eziyet ediyolar.
karnım burnumda yaptığım işler aklıma geldi de peh.
valla naz yapan kadın bir numara oluyor ben bunu anladım.

Dicem dicem de abiye ayıp olur mu diye düşünüyor işte insan
Eşi iyi biri

Haha sana ayıp olur mu diye düşünen yok ama demek ki o abi de senin sandığın gibi iyi biri değilmiş.

Ara abiyi deki Müdüre izin almak için gittim çok kızdı sürekli izin aldığımı söyledi bende alamadım. İşin kotusu haftaya doktora gitmek istiyordum şimdi onun için de alamayacağım de. Mahçup olsunlar.

Bi arkadaşım var. Uzaktan akrabam gibi bisey .Geçici görevle şu an Hakkari Yüksekova da asker. Neyse bu abi 3tür hakkariden beni arıyor. Eşini dişçi ye götürmem için. . Eşine numaramı vermiş. Bi yandan da o arıyor. Hayır arabayla götürmek asla asla asla sorun olamaz benim için ama o ev hanımı ben çalışan biriyim. Sürekli işten izin almak zorunda kalıyorum ve başımdaki adam artık sıkıntı yapmaya başladı . Hanımefendi nin gideceği disci de evinden taş çatlasa 200 metre uzakta..
Sırf o 200 metre yi yurumesin diye ben taa nerden izin alıp geliyorum.. daraldim artık. . En son dün aradı diyor ki hangi gün izin alacaksın onu söyle bende eşime soyleyeyim bana 182 yi arayip randevu alsın diyor. . Bilemem su an isin yogunluguna gore dedim . Ama bana net bisey soyle dedi.. bilemiyorumki diyorum hala zorliyor..Ya bi insan bi randevu için taa Hakkari de ki asker adamı mi arar ya.. randevu yu sen al diye..
Şimdi iki sorum var . Birincisi ben bu hanımefendi 200 metre yürümesin diye (hava gayet iyi gitmesi icin bi sorun yok yani yürüse taş çatlasa 10 dakika sürer Gayette temiz yol) yine işten izin almak zorunda miyim sırf abiye ayıp olmasin diye????
İkincisi eşimle ayrılma durumundayiz ve bazen düşünüyorum da evliligimiz boyunca ben kosturup durdum..hasta halimle ise gittim ona asla yük olmadım yeri geldi musluk contasi değiştirdim. . Yeri geldi matkap ile perde kornisi taktım.. Acaba diyorum bende mi sorun vardı ki..... Bu yüzden mi böyle oldu belkide nazlanmak gerekiyordu..

Derdiniz ne ki ya ?
3 yaşındaki çocuk mu bu kolundan tutup hastaneye götüreceksiniz veya 100 yaşındaki ninemi ?
Neden bu kadar yüz veriyorsunuz ben çıkamıyorum kusurabakmayın işten izin alamam BİTTİ,demek zor olmasa gerek...

saçmalık. sen çalışan insansın neden izin kredini elalemin kadını için dolduruyosun ki? ben özel sektörde çalışıyorum ve bir işim olduğunda izin için kırk kere düşünüyorum alsam mı almasam mı diye. kaldı ki bi de başkası için harcayayım iznimi. oldu! seni yumuşak yüzlü bulmuş galiba. o hanfendi zahmet edip kendi gitsin randevusuna. işten izin almamda problem oluyor de kestirip at.

Nasil güzel ozetlemissin durumu tebrikler. Bende dusunurum bunu vr kesinlikle de boyle. Millet burnundan getirir, etmediği demedigi kalmaz ama bas taci olur, bizde saf gibi aman yormayalim,uzmeyelim,elim Ayağım tutuyor kendim yapayim,edeyim deriz, dedikce de adamlar keriz yerine koyarlar bizi. Evliligin bitmesine üzüldüm geçmiş olsun canım.

valla ben olsam kusura bakma baı ısım gucum var ızın alamıyorum esın kendısı gıdıversın derdım anası degılsınız bacısı degılsınız sıze mı dusmus o kadar kıymetlı esı varsa da ya gıderken esını de alacaktı yanına ya da meslek degıstırecek yapaak baska sey yok....
agır hasta olur dogum olur olum olur anlarım da altı ustu dıscıye gıdecek..
bu tarz kadınalrdan da nefret edıyorum bı telefon edıp randevu almak, bır doktora gıtmek bu kadar mı zor, sonra neden erkek egemen toplum neden olacak bunlar yuzunden..

Çok saçma,kocaman kadın,200 metre mesafe diyorsunuz,yürüyemiyorsa dahi biner taksiye gider. Hayat memak meselesi değil yada yanlız gidilemeyecek bir yer.
Açık açık söyleyin müsait değilim diye.

Ben çalışırken dahi izin almak konusunda bin kere düşünürdüm. Çünkü daha zaruri durumlar olabiliyor. Isveren de hakli olarak mırın kırın edebilir. Kendinizin disciye gitmesi gerekse bile erteliyorsumuz yeri geldiginde..
bence kadina patronunuzun izin konusunda uyardigini falan söyleyin.
bazi insanlar gercekten insan kullanmayi cok seviyorlar. Bir taksi tutsun gerekirse..
dün buna benzer bir olayla karsilastim. Adam kendisni 5 liralik taksi oarasi vermemek icin bir baskasinin benzinini vaktini huzurnu almaktan cekinkiyor. Cildiriyorum böyle bencil ve beceriksiz insanlari görünce.
sizde biraz soguk ve mesafeli davraninki tavirli oldugunuzu anlasinlar

Canım annesi babası yakın ise alsın yanına birini gitsin.
Ayrıca 200 metre yani gideceği yol.Şayet kadında KM göstergesi varsa inan 0 km ye yakındır yani.Tövbe estağfurullah.Valla ben 38. haftamda (gebelikte) 2 km yol yürüyüp işe geliyordum yani.

Kızlar mesaj attım izin alamadım dedim
Artık basımin çaresine bir şekilde bakmaya çalışacağım yazmış .
Mal mi ne bu ya hala sanki ima ediyor

Back
X