Ya ben insan değilim yada millet fazla insan. .

Ya sinir oldum. Haksız miyim ?
Bi arkadaşım var. Uzaktan akrabam gibi bisey .Geçici görevle şu an Hakkari Yüksekova da asker. Neyse bu abi 3tür hakkariden beni arıyor. Eşini dişçi ye götürmem için. . Eşine numaramı vermiş. Bi yandan da o arıyor. Hayır arabayla götürmek asla asla asla sorun olamaz benim için ama o ev hanımı ben çalışan biriyim. Sürekli işten izin almak zorunda kalıyorum ve başımdaki adam artık sıkıntı yapmaya başladı . Hanımefendi nin gideceği disci de evinden taş çatlasa 200 metre uzakta..
Sırf o 200 metre yi yurumesin diye ben taa nerden izin alıp geliyorum.. daraldim artık. . En son dün aradı diyor ki hangi gün izin alacaksın onu söyle bende eşime soyleyeyim bana 182 yi arayip randevu alsın diyor. . Bilemem su an isin yogunluguna gore dedim . Ama bana net bisey soyle dedi.. bilemiyorumki diyorum hala zorliyor..Ya bi insan bi randevu için taa Hakkari de ki asker adamı mi arar ya.. randevu yu sen al diye..
Şimdi iki sorum var . Birincisi ben bu hanımefendi 200 metre yürümesin diye (hava gayet iyi gitmesi icin bi sorun yok yani yürüse taş çatlasa 10 dakika sürer Gayette temiz yol) yine işten izin almak zorunda miyim sırf abiye ayıp olmasin diye????
İkincisi eşimle ayrılma durumundayiz ve bazen düşünüyorum da evliligimiz boyunca ben kosturup durdum..hasta halimle ise gittim ona asla yük olmadım yeri geldi musluk contasi değiştirdim. . Yeri geldi matkap ile perde kornisi taktım.. Acaba diyorum bende mi sorun vardı ki..... Bu yüzden mi böyle oldu belkide nazlanmak gerekiyordu..
hayır diye bir kelime var biliyo musun

20lik dis ameliyatina bile tek basima girdim birde onun icin baska sehire gittim geri geldim. Kimseyede gel benimle demedim. İnsanlar ne kadar yuzsuz olmuslar. Hayir demesini ogrenin zirt pirt izin almayin hatunun eli ayagi tutuyomus kendi gitsin bir zahmet.

Bi arkadaşım var. Uzaktan akrabam gibi bisey .Geçici görevle şu an Hakkari Yüksekova da asker. Neyse bu abi 3tür hakkariden beni arıyor. Eşini dişçi ye götürmem için. . Eşine numaramı vermiş. Bi yandan da o arıyor. Hayır arabayla götürmek asla asla asla sorun olamaz benim için ama o ev hanımı ben çalışan biriyim. Sürekli işten izin almak zorunda kalıyorum ve başımdaki adam artık sıkıntı yapmaya başladı . Hanımefendi nin gideceği disci de evinden taş çatlasa 200 metre uzakta..
Sırf o 200 metre yi yurumesin diye ben taa nerden izin alıp geliyorum.. daraldim artık. . En son dün aradı diyor ki hangi gün izin alacaksın onu söyle bende eşime soyleyeyim bana 182 yi arayip randevu alsın diyor. . Bilemem su an isin yogunluguna gore dedim . Ama bana net bisey soyle dedi.. bilemiyorumki diyorum hala zorliyor..Ya bi insan bi randevu için taa Hakkari de ki asker adamı mi arar ya.. randevu yu sen al diye..
Şimdi iki sorum var . Birincisi ben bu hanımefendi 200 metre yürümesin diye (hava gayet iyi gitmesi icin bi sorun yok yani yürüse taş çatlasa 10 dakika sürer Gayette temiz yol) yine işten izin almak zorunda miyim sırf abiye ayıp olmasin diye????
İkincisi eşimle ayrılma durumundayiz ve bazen düşünüyorum da evliligimiz boyunca ben kosturup durdum..hasta halimle ise gittim ona asla yük olmadım yeri geldi musluk contasi değiştirdim. . Yeri geldi matkap ile perde kornisi taktım.. Acaba diyorum bende mi sorun vardı ki..... Bu yüzden mi böyle oldu belkide nazlanmak gerekiyordu..
bu asker hanımları genelde süms...k olur.bi işlerini beceremezler.bendede var birtane.bir işi olsa gidemez gelemez.valla hiçç oralı olma senin başın sıkışsa kimse çıkıp gelmez.açık açık söyle iş yerinden izin almamda sıkıntı oldu çok sık izin alıyorum diye savunma aldılar de. kendisi gitsin ben götüremiycm de. haaa şu var 40 sırtında taşırsın 1 gün taşımazsın senden kötüsü olmaz. kötü olurmusun olmazmısın bilemem işte orda asker abimizin ve eşinin insanlığını öğrenmiş olucaksın.....haaaa bu arada beni dr götürürmüsün arkadaşım ama net bir saat ver ona göre randevu alıcammmm :))))) komik yaaa

kesinlikle hatalısın canım,canın değil kanın değil milletin hamallığını niye yapıyosun ki bırak herkes kendi işini kendi yapsın (sen yapmak zorunda değilsin.) kadında sorun var galiba bi randevu için hakkarideki eşini arıyo ilginç yani ben olsam rahatsız etmeyin kendi işini kendin hallet der kapatırdım yada açmazdım arayınca. şu da yanlış geldi bana eşinle aran bozuk çalışıyorum yuk olmak istemiyorum diyosun eşler birbirine yük olmaz destek olur arandaki problemi bilmiyorum ama bende yapıyorum bazen eşimin yapacağı işleri hiçte gocunmam yani hayat müşterek eşinle aranı düzeltmeye bak ayrılmak için sebep cok asıl mesele yuvayı kurtarmak

Askerdekı abını aradıgında ızın alamadıgını soylersın bu kadar basıt.

tlf açma bırak arasın arasın kapatsın
bune kendi salak karısının gönlünü hoş edecek diye seni kullanıyor ,
herkes kendi derdiyle uğraşmaktan aciz tövbe tövbe

bu asker hanımları genelde süms...k olur.bi işlerini beceremezler.bendede var birtane.bir işi olsa gidemez gelemez.valla hiçç oralı olma senin başın sıkışsa kimse çıkıp gelmez.açık açık söyle iş yerinden izin almamda sıkıntı oldu çok sık izin alıyorum diye savunma aldılar de. kendisi gitsin ben götüremiycm de. haaa şu var 40 sırtında taşırsın 1 gün taşımazsın senden kötüsü olmaz. kötü olurmusun olmazmısın bilemem işte orda asker abimizin ve eşinin insanlığını öğrenmiş olucaksın.....haaaa bu arada beni dr götürürmüsün arkadaşım ama net bir saat ver ona göre randevu alıcammmm :))))) komik yaaa
dikkatini cekerim randevu alcam degil esime soyleyeyim o alsin. hanimefendi randevu bile alamiyor askerdeki esi aliyor yani.

tlf açma bırak arasın arasın kapatsın
bune kendi salak karısının gönlünü hoş edecek diye seni kullanıyor ,
herkes kendi derdiyle uğraşmaktan aciz tövbe tövbe
anam bi şöyle el hanımları gibi kıymetli olmadık yaaa ona yanıyorum ben.bak adammm taaaa nerlereden karısının dişine randevu alıyooo :))))))

yok bacım onlar hanım biz öyle değiliz biz adamına düşmüyoruz yada başka bir şey var bizde
allah bizim gücümüzü kuvvetimizi elimizden almasın tek duam o benim

Dicem dicem de abiye ayıp olur mu diye düşünüyor işte insan
Eşi iyi biri

Eşi iyi değil, iyi geçiniyor. Arada fark var bence bunları birbirine karıştırmayın. İyi olan adam karısı için ayıp der başkasını görevli kılmazdı.
Siz işsiz kalınca size iş bulmak için izin alacak mı o şahıs? Hiiç sanmıyorum. Bence artık işyerinden izin alamıyorum deyip işin içinden çıkın.

Bu arada evliliğinizde her işe siz koşturmakla hata etmişsiniz. Adamlar zaten işten güçten kaytarmaya yer ayırıyorlar onlara görev vermek şart. Onda bile erteledikçe erteliyorlar yine de sabredip yaptırmak şart. Ben her işi yapıp da kıymetli olan kadın görmedim.

bu ne böyle be kendi işini kendi hallademiyo mu ya böyle beceriksiz kadınlar daha kıymetli oluyo işte adam taaa hakkariden arıyo karısı için kışladan bide :KK57:o beceriksiz olmuyo ama sen anlayışsız oluyosun yok öyle bi dünya kadın resmen sırtını sana yaslamış valla kimse katlanmaz buna sen katlanasın kalıcı çözüm şart

Ne tuhaf randevu alamiyor.hastaneye tek gidemiyor.illa biri goturcekse ailesi yokmu.
Araban oldugu icin degildir heralde.dolmusu otobusu taksisi var sonucta.

Back
X