Ya sinir oldum. Haksız miyim ?
Bi arkadaşım var. Uzaktan akrabam gibi bisey .Geçici görevle şu an Hakkari Yüksekova da asker. Neyse bu abi 3tür hakkariden beni arıyor. Eşini dişçi ye götürmem için. . Eşine numaramı vermiş. Bi yandan da o arıyor. Hayır arabayla götürmek asla asla asla sorun olamaz benim için ama o ev hanımı ben çalışan biriyim. Sürekli işten izin almak zorunda kalıyorum ve başımdaki adam artık sıkıntı yapmaya başladı . Hanımefendi nin gideceği disci de evinden taş çatlasa 200 metre uzakta..
Sırf o 200 metre yi yurumesin diye ben taa nerden izin alıp geliyorum.. daraldim artık. . En son dün aradı diyor ki hangi gün izin alacaksın onu söyle bende eşime soyleyeyim bana 182 yi arayip randevu alsın diyor. . Bilemem su an isin yogunluguna gore dedim . Ama bana net bisey soyle dedi.. bilemiyorumki diyorum hala zorliyor..Ya bi insan bi randevu için taa Hakkari de ki asker adamı mi arar ya.. randevu yu sen al diye..
Şimdi iki sorum var . Birincisi ben bu hanımefendi 200 metre yürümesin diye (hava gayet iyi gitmesi icin bi sorun yok yani yürüse taş çatlasa 10 dakika sürer Gayette temiz yol) yine işten izin almak zorunda miyim sırf abiye ayıp olmasin diye????
İkincisi eşimle ayrılma durumundayiz ve bazen düşünüyorum da evliligimiz boyunca ben kosturup durdum..hasta halimle ise gittim ona asla yük olmadım yeri geldi musluk contasi değiştirdim. . Yeri geldi matkap ile perde kornisi taktım.. Acaba diyorum bende mi sorun vardı ki..... Bu yüzden mi böyle oldu belkide nazlanmak gerekiyordu..