Ya ben kararsız kaldım şans vermeli miyim ?

lili_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
309
1
96
38
İstanbul
15 gün bir yerde çalıştım ve ayrıldım çalışma saatleri sebebiyle orada bir çocuk vardı bakıp duruyodu ben ayrılırkende elime bi poşet tutuşturdu arkadaş olarak görüyordum aldım bende vedalaştık felan,eve geldim poşete baktım şiir kitabı ve içinde neler yazıyor neler kendisi yazmış birde ayrıdan,gitme beni bırakma filan,faceme baktım beni eklemiş mesaj yazmış,sonrada telime birinden mesaj geldi tanımadığım numara o da o çocukmuş numaramı bulmuş,ben olmaz dedim bi daha mesaj atmayın bana sizi arkadaş olarak görüyorum yazdım tamam yazmıcam bi daha dedi,aradan günler geçiyo mesaj atıyo şarkılar yolluyo öyle derken 2 ay geçti yine yazmış faceden bana bi şans ver senin gibisini bulamam ilk defa böyle hisler yaşıyorum filan olmuyacağına dair yazdım birşeyle bi daha düşün çok acı çekiyorum ağlıyorum filan yazıyo özünde iyi birine benziyor ama etkilendiğim hoşlandığım söylenemez acaba sans versem severmiyim diyorum çok romantik biri ama ablam da yürekten heyecan duymadıktan sonra başlama diyor bilmiyorum yaa o kadar kararsız kaldım ki tip olarakda beğendiğim biri değil mirmirmirmir ama önemli olan kalp güzelliği diyorum zamanla severim belki doğru insan odur diyorum duygularını o kadar güzel ve açık söylüyorki düşündürüyor beni,normalde beğeneceğim biri olmadığını söylemiştim ama bazende düşünüyorum da tipim olup beni üzeceğine tipim olmayıp beni mutlu etsin yeter diyorum ama ilerde bana ilgisi azalırsa evlendiğimde pişman olursam beğendiğim biriyle evlenseydim keşke diye düşünürmüyüm,off gerçekten bilmiyom napcamı fisfisfis

Ablana sonuna kadar hak veriyorum.
Hiçbir şekilde ilgini çekmeyen birisiyle sırf "iyi bir insan" diye birlikte olman çok yanlış.
İlk başlarda ilgisi alakası hoşuna gidecek belki ama elini tuttuğunda, sarıldığında hiçbir şey hissettmemek seni zamanla sinirlendirmeye başlayacak emin ol.
Ondan sonra da her yaptığı batacak, boş yere ne kendini üz ne de çocuğu.

Hiçbişe hissetmiyosan hoşlanmıyosan niye başlıycaksınki eğer sempatik gelseydi tipine bakmazdın zaten bence sen daha iyi blirsin duygularına kulak ver

gördügünde hic bisey hissetmediysen olmaz
niye zorlayasinki kendini ilk basta hoslanmak sart bence

İLk görüşte aşık olduk diyoruz ama aslında o an hissettiğimiz hoşlantı

Tanımadığın birini insan nasıl sever yada aşık olur ki,bende bunu anlamam

Kısaca,tipinden heyecan duymadın ama bir kere konuşunca ortak yönleriniz çıkarsa ilk buluşmadan eve aşık bile dönersin :)))

bence hoşlanmadıysan bence hiç şans verme..o bu haldeyken bukadar acı çekiyosa onla birlikte olacaksın ve ısınamadım diyip ayrılacaksın ve onun için bu daha dayanılmaz olucak..aslında tam terside olabilir belkide ulaşamdığı için bukadar hırs yapmıştır ama bana birinci yazdıgım daha mantıklı geldi..

bir de şimdiden çok ısrarcı birde sans verip ısınamazsam da gerçekten ayrılmak zor olacak bu yüzdende korkuyorum başlamak ne kadar doğru bu da düşündürücü

Kendini hiç riske atma, dünyada bi o kalmadı ya, ilgi her kadının hoşuna gider ama hiçbir erkek aynı ilgiyi ilişki başlayınca sürdürmez, o zaman ne yapacaksın?

Sırf iyi bir insan diye bir ilişkiye başlanmaz evet,
ama siz zaten bu insan hakkında hiç birşey bilmiyorsunuz.
Kimbilir belki de çok ortak noktanız var, çok iyi gidecek herşey.
İlk görüşte elektirik olayına inanıyorum ama,
birşeyler sonradan da daha sağlam ilerleyebilir.
Kötü bir izlenim bırakmamışsa siz de hiç,
bence tanıyıp görmekte fayda var.
Her görüştüğünüz kişiyle evlenecek değilsiniz sonuçta.

valla eşimi ben ilk gördüğümde beğenmemiştim kesinliklle redetmiştim
arkadaşım yapmıştı aramızı
yine belli süre sonra arkadaş ortamında denk geldik konuşmaları ve düşünceleri çok etkilemişti beni
ve kesinlikle birlikte olmam dediğim adamla evliyim ve onu seviyorumopuyorumnanaktan

Ben de eşimle 7 sene arkadaştım,
tabi o benle değildi de, ben onla arkadaştım kaydirigubbakcemile3
O dönemlerde birşey hissetmiyordum.
Sonradan değişebiliyor birşeyler.
Herkeste aynı sonuç olacak diye birşey yok tabi ki.
Ama yaşamadan da bilinemez.

Zorlamayla ask olur mu tabikii olmaz.Aski aramazsiniz ask kendi gelir.Ee sen simdi kendini zorluyorsun sadece ona iyilik yaparsin.Zmana birak derim ben.Zaten kendi gelicektir.oda seni gercekten istiyorsa ve asiksa bunu sagliyacaktir.

eline poşet tutuşturup da içinden şiir kitabı çıkmışsa etme tutma hayır gelmez o adamdan...sevmiom ben amatör şiir yazan şiir kitabı okuyan erkekleri...fazla romantik fazla...fazla romantizm yapan insanlar samimi gelmiyo diyeyim baari bana...madem sevdiğin beğendiğin tip değil boşver derim ben şahsen..doğru insan gelip buluyo bence...

hiçç başlamaa sonradan ayrılırsan o çocuk şimdikinden çok daha üzülür.. düşün aynı şeyi o sana yapsa hoşlanamdığı halde evet dese sen oan daha çok bağlansan ve pat olmuyo diye bıraksa ..

Karar vermesi zor bir durumdasın canım.
Evet veya hayır demelisin gibi kesin birşey söyleyemem sana,
ancak şunu diyebilirim ki;
evlilikte aşk, heyecan, sevgi, kalp kıpırtısı çok önemli.
Evlilik artıları kadar eksileri olan birşey,
eşlerimiz her zaman güzellikler, mutluluklar sunmayabiliyor bize,
yeri geliyor en hassas yerlerimizden canımızı yakıyorlar.
Bu tarz krizleri aşmada insana en yardımcı olan şey;
aşk, sevgi oluyor.

Mesela eşim beni çok üzer bazen,
çok kırar beni...
Ama onu deli gibi seviyorum ve çok aşığım eşime,
6 yıl önce ilk görüşte aşık oldum hiç eksilmedi, hep arttı
ve bu da onu affetmemde, tatsız durumları unutmamda işimi çok kolaylaştırıyor.

Son düzenleme:
bence az da olsa çocuğun bazı yönlerini beğenmişsen ben bir şans ver derim. çünkü buluşmada ya çok begenirsin ya da hiç beğenmez kapıları kapatırsın. ilk şans her zaman önemlidir.

benim de böyle bişey başıma geldi.
sevgilim bana şiirler vs. yazmıştı. o zaman kim olduğunu bilmiyordum. mail atıyordu isimsiz şekilde. mektup yazar gibi :)
sonra görüştüm ve hiiiç tipim olmayan, üstelik tanıdığım biri çıktı.
olmaz dedim ama ilgisinden hoşlanmıştım.
sonuç 5 senedir beraberiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…