- 7 Aralık 2012
- 1.395
- 707
- 248
kızlar sımdı ben 1.5 yıllık evliyim eşimin 6 aydır ısle ılgılı bır stresı sureklı ev ıs arasında ve evdede sureklı calısıyor masa basında belgelerle falan yetırstırmesı gerekn bır ıs cok pıpırıklı bır ınan ve 6 aydır cınsel hayatımız sıfır evet sıfır ayda bır dıyım o da ben zorlarsam mırın kırın yapıyor ben gıdıyorum hadı dıyorum streslıyım az kaldı olmaz sımdı dıyor reddediyor artık cok bozuluyorum . dun yıne gıttım kı ben vajınısmusu yenmıs bı ınsanım korkan bırıydım bu ısten kendım gıdıyorum hayır dedı masa basındaydıydı yıne .. bende bozuldum dondum bu sefer geldı bılerek yapıosun streslı sıkışık oldugumu bılıosun falan dıye ben de kanka olduk zaten dedım.. ve ıkı kere ruyasında bosaldıgına sahıt oldum anlıyosun hareketlerden ve sabah sordugumda evet dedı bende ruyalarında devam et bende oyle yaparım artık dedım ben mı abartıyorum ya stresmıs 10 gun kalmıs 6 aydır sabredıyorum maksat sevısmek deıl paylasım karı koca ılıskısı yanı yoksa omur boyu yapmasam bı halt olacagından deıl ama gencız sonucta