- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Eminim benden çok kimsenin ziline basmazlarKağıt iyi fikir bence de.
Komşuyla merhabalaştığında sor.
Gece gündüz demeden kapım çalıyor sizin de öyle mi? diye
Bilmiyorum ki camdan bakmam lazm zaten kimseyi tanımıyorum evin içinde tedirgin oluyorum birden acaba kim diye birde uzun uzun basmasalar ...Bizimde çalıyor .
Hiç takmıyorum .
Kapıya bıle gitmıyorum .
Misafirm gelcekse arar.
Eşimle bnde zaten anahtar var .
Kime geldiği belliyse git konuş . Belli dğeilse yapcak bişey yok . Çoğu insan utanmaz.
Haklısın .Bilmiyorum ki camdan bakmam lazm zaten kimseyi tanımıyorum evin içinde tedirgin oluyorum birden acaba kim diye birde uzun uzun basmasalar ...
Ben tamamen sussun istiyorum ama bakalım :)Bende daha önceki evimde giriş kattaydım gelen geçen görevliden çok bizim zile basıyordu küçükte bebek vardı eşim zilin ses çıkaran yerlerine , yara bandı gibi flasterlerden yapıştırdı yarıdan fazla kesmiştik sesi.
Öyle bişey düşünebilirsiniz...
Yok Bebek.öyle olsa aynen içimdeki ağır abi dışarı çıkardı benim deHaklısın .
İnş. bbeğin yoktur .
Benım şuan yok dıye ses atmıyorum .
Ama bebeğim olsa ve onu uyandırsalar. Kıyametı koparırım heralde.
Zilinize isim yazın.Yöneticye söyleyin uyarı yazısı yazsın.Yönetici yoksa siz yazın.Çok canım sıkılıyor bu konuya 3 ay oluyor bu eve taşınalı apartman da kimseyi tanımıyoruz yan komşu hariç merhaba merhaba aşağı zil de ismimiz veya bizden öncekinin ismi de yazmıyor ama taşındığımız ilk günden beri zil sesi hiç susmuyor sürekli bizm zile basılıyor görüntülü değil kim olduğuna bakamıyorum zaten bize gelen bizi arar diyorum bir süre sonra kapı açılıyor ama gecenin 2 si sabahın 7 si fark etmiyor hergün basıyorlar zilimize çok yabancı Kişiler geldiğini de sanmıyorum apartman içindeki kişilerdir bugün sabah 7 gibi eşim işe gitti ben akşam nöbetten çıkmıştım Yorgundm yine zil Çalıyordu evin içi ötüyor resmen uzun uzun basıyor kimse eşim bişey mi unutttu dedim anahtarı var ne diye calsn en son bir karar aldm yazacağım bir kağıda yeter basmayın!!! Diye yani böyle yapsam çözüme kavuşurmuyum ya da abes durur mu yazı hazır halde zaten ...
Yöneticii yok galibaZilinize isim yazın.Yöneticye söyleyin uyarı yazısı yazsın.Yönetici yoksa siz yazın.
İyi yapıyorsn ben kalkıp onu bile yapmam hiçkimseyle Muhattab olmak istemiyorumCok iyi anliyorum sizi gerçekten sinir bozucu .Bizimki de görüntülü sifreli sistem .Ben 11 numarada oturuyorum. Milletin kolayina geliyor 11 i tusluyor herkes .Gidip bakıyorum sacma sapan konusuyorlar : Acar insallah ,geldigimiz daireyi bilmiyoruz napalim ,amann yanlis bastım ama olsun vs vs duydukca daha cok deliriyorum .Bazen yaslilar oluyor onlara aciyorum .Ama eger uykudan uyanip sofradan filan kalktiysam kime geldiyseniz onun zilini tuslayin diyorum
Bazen cat kapi gelenler oluyor mecbur bakıyorum canim ya .İyi yapıyorsn ben kalkıp onu bile yapmam hiçkimseyle Muhattab olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?