ya bi gün oda aldatırsa

nazz81

artık mutluyum
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
2.611
110
163
44
bir senede dört ihanet.............
1)kardeşimin eşi
2)arkadaşımın eşi
3)müşterimin eşi
4)başka müşterimin eşi

kardeşim boşandı,arkadaşımın haberi yok,bi müşterimin durumu belirsiz,diğeri kabullendi

son müşterim eşime anlatmış gözyaşları içinde hıçkırarak en sonunda demiş ki"Allah rızası için aldatmayın bizi"mafoldumben
eşim o erkeklere çok kızıyor bela okuyor öyle erkeklere neredeyse ben de ağlayacaktım diyor eşim çok duygusaldır o kadın çocuğunun anası sana evlat vermiş ş....siz diyor
ya bi gün sende aldatırsan dedim "ASLA" dedi
kardeşimin yaşadıklarınıda gördümafoldumben
şuan asla aldatmayacağını biliyorum ama ya bi gün oda aldatırsa diyorum bilir asla afetmeyeceğimi ailemide çok iyi bilir bizde kızlar erkeklerden daha çok düşünülür bunuda bilir
çevremde bunları gördükçe erkek işte der oldum

Allah kımseye vermesın.ama bu supheyle yasanmazkı.ben kımsenın aldatılmayı haketmedıgını dusunuyorum.aldatan aldanır.allah ıslah etsın.ınsallah kımse aldatılmaz...

haklısın canım şüphe adamı öldürür ama o kadar yaygınlaştıki burda bile hergün günde kaç konu açılıyor

ALLAH hiç bi erkeğe o fırsatı vermesin değerlendirmeyecek erkek çok azdır gibime geliyo

canım bende acaba diyorum hep
eşime de güveniyorum ama
ortam iyi değil artık
bütün dizilerde bir aldatma söz konusu
kimin eli kimin cebinde belli değil
normalmiş gibi anlatılıyor

çok haklısın canım pişkin pişkin dolaşanlarda çok
rabbim hepimizi korusun o kötü günlerden:Saruboceq:

Ticaret ile uğraşıyorum gerek müşteri olarak, gerekse çalışan olarak 18 yaşından 58'e ilköğretim mezunundan mühendisine kadar çok geniş bir arkadaş ve tanıdık grubum var. Sorsana bana hangisi aldatmıyor? diye... ben daha görmedim. Bu kadarmı olur 18 yaşındaki ofisboy bile 2 tane kızı aynı anda idare etmeye çalışıyor. En akıllı aklı başında bulduğum insanlar bile internette bir arayış peşinde ama ben hiç sinirimi bozmuyorum dünyada bi tane aldatmayan varmış onuda ben almışım diyorum :lepi:

vallaha harikasınkaydirigubbakcemile5
bi taneside bende diyetim o zamankaydirigubbakcemile3

ben de eşime çok güvenirim mesela ama o da insan neticede
aldatma ne kadının güzelliğine, ne hamaratlığına, ne çoluk çocuğa bakıyor
hayat bu ne getirir ne götürür belli olmaz
olmaz olmaz dememek lazım ama bunu düşünüp de hayatı zehir etmek de anlamsız olur

Büyüklerim hep derki kocalarınıza aldatma ihanet deyip durmayın
Adamların aklına sokmayın
Sen eşinle mutlu huzurlu olmaya çalış içini ferah tut
Gerisi eşinin insanlığına kalmış
Bu kadar yıkılan yuvayı insnaı görüpte yine yapacaksa zaten ondan hayır gelmez

eşimin beni aldatacağına inanmıyorum. insan başına ne geleceğini önceden kestirir ve öyle bir ortama izin vermez. ha bir gün aldatılırsam eğer(allah başa vermesin) o zaman herkes yaptığı hatanın ceremesini çeker. böyle bir olay yaşarsam eşim bunu asla affetmeyeceğimi bilir. ceketini alır ve gider.

haklısın sahrudcum bende açmayı sevmem bu konuları ama arkadaşlarımız ve işimiz bir bu yüzden aynı konuda bulduk kendimizi

müşterilerimden birinin eşi bide utanmadan dönüp
aşık oldum ne yapabilirim elimde değil demiş ve daha 2 yıllık evliler ve 1 yaşında dünya tatlısı bi oğlu var
olabilir miya böyle bi şey eşinede deli gibi aşık olarak evlenmiş bide

Kızma ama aşık olmayı anlarım anlamasam da ihanetten daha masum geliyor
Hangimiz yüreğimize söz geçirebilir hepimiz aşık olmadık mı
Onun talihsizliği evliyken aşık olmak
ınsan evliyken birine aşık olabilir
Ama onurunla namusunla gider eşine ben aşık oldum
Ayrılalım der eşini mağdur etmeden boşar sonra gider öbür hatuna
Ona ihanet demem ayran gönüllülük gibi bişey olabilir
Ama ona aşık oldum berikide cebimde dursun derse şeyinden taksim meydanına asmak lazım

karısına olan aşkı 2 yılda ne çabuk içip bitirdide 2.aşkı içmeye başladı canım be
evet haklısın insanoğlunun içinde şehvet tutku olduğu sürece bi insana bağlanıp ömrünü geçirmek zor bu duygular biz kadınlar içinde geçerli ama bizim ar damarımız var onların ki hangi cehenneme kaçmış(aldatanların)

Maymunlar cehenneminde canım onların ar damarı

en büyük sorunumuz empati yoksunluğundan..
hele erkek kısmı bu konuda hepten özürlü...
aldatma hakkı onundur..ama kadının gönlü kayarsa?
ozaman namus meselesi yapar ve iki kaşının ortasından dannnnnnnn!
eee sen yapınca namus gitmiyor mu ben senin boynuna uykunda satır indirsemmm...
hemende işlerine geliyor toplum erkeğin yaptığını hoşgörür diye..
tv.ye bakıyorsunuz muhakkakki çarpık ilişkiler sanki normalmiş gibi gösteriliyor üstüne birde reyting alıyorlar...
kadın kısmı sana eyvallah etmem deyip sineye çekmezse erkek kısmı bu kadar azıtamaz..
ne diyeyim bu siteyi okuyan ben ve ben gibi bir çok arkadaş evlilikten soğuduk ve resmen paranoya olduk...
allah sonumuzu hayır etsin..

benimde herzaman korktuğum sey aldatılmak eşime çok güveniyorum.ama hayat insana nezaman ne getireceği belli değil bazen en güvendiğimiz insanlar bile bizi üzmüyolarmı ama bir evlilikte güven çok önemli.eşim herzaman karsıdır aldatmalara hatta herzaman der ben kımsenın kızına karısına bakmam kımsede benim eşime bakmasın kımsenın yuvasında gözüm olmadı kımsenınde benim yuvamda gözü olmasın kusku duyarak bir evlilik çekilmez hale gelir güzel seyler düşünelim güzel seyler olsun hayatımızda

eger birini gercekten seviyor ve o kisiyle evleniyorsan daha sonra baskasına asık olma imkanı varmıdır..asık oldum ondan aldattım demek cok sacma bir bahane kisiliksizsen aldatırsın bu kadar kendine guvenmiyorsan ne evleniceksin nede bir iliskiye baslıycaksın kimseyi uzmeye kimsenin hakkı yok

bende en yakınlrımda ihaneti yaşadım hep içimde korku var eşime güveniyorum allahın izniyle yapmaz inşallah diyorum ama hep aklımın kenarında çünkü dayım ve Ba-ba-m aldattı yakın çevreyi saymıyorum..

korkunun ecele faydası yok rabbim eşlerimizi şeytana uydurmasın kızlar her zaman evden yollarken ayetel kürsiyi okuyun rabbim kötülerden korusun onlarıı :Saruboceq:

Arkadasim etrafimizda duyuyoruz, goruyoruz, okuyoruz... tabiki korkacagiz.. ama eger sizinkisi mutlu bi evlilik ise bu korkulari araniza sokma derim.. sonra en kucuk seyde paranoya olursunuz, ve hic bisey yokken ortada sogursunuz birbirinizden.. nisanliyken bunu yasadim.. esim hep korktu onu birakirim diye.. veya baskasi beni kandirir diye.. cok cektik ikimizde hic yokken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…