haklısınız kızlar dönem dönem korku oluyor ama dozunda her zaman o korkuyu yaşamak güzel aslında kıymetlerini hatırlıyoruz onlarda bizimkini öyle bi eşya olarak görmemiş oluyor taraflar birbirlerini
harbi adam yapmaz klava:
en çok sinir olduğum şey ailenin rızkının karıya kıza yedirilmesi.evde ilgiye muhtaç biri varken o ilginin başka kadına verilmesi..
erkeklerin nefsinden çok korkuyorum ama her erkekte aldatmaz.çok örneğini gördüm bunun.ayrıca önce aldatan çapkınlık yapan,ama sonra tam tersi yönde evine işine gücüne bakan erkekte çok gördüm.yani bi kere aldatan devamını getirir diye birşey yok gerçekten pişman olabiliyorlar.
ama şu tür erkek asla affedilmemeli;
ihaneti saklayan,en olmadık kişilerle aldatan,karşındakini kandırmaya çalışan erkekler.aldattıysan erkek gibi çıkıp ''ben seni aldattım vicdan azabı çekiyorum'' diyebileceksin kardeşim!
bence evli bir insan da aşık olabilir bildiğimiz çok insan var yakından uzaktan.. ama aşık olabiliyorsa demekki bir sorun vardır. o boşluğu hissetmiş ve başkasında bulmuş ya da bulduğunu sanmıştır.. geçici çözüm aslında. ama insanın elinde biraz da. o ortamı oluşturmamalı. yoksa çok sevdiği deli gibi aşık olduğu onu bekleyen bir eşi varken başka da sıkıntıları yoksa o kişinin gözü başkasını gömez herhalde yanııyor muyum?
asla ''asla'' diye birşey yoktur... herşey ama herşey, insana dair olan tüm olgu ve durumlar ihtimaller dahilindedir ve bu şekilde yaşanır yada yaşanmaz...
bende eşime güveniyorum hemde çok .. aldatmaz diyebilirim ama asla demem... ama bunu bir paranoya haline getirip te sürekli bu endişe ve kaygı sendromunu yaşamam da ... aldatırsa kendi bilir... ''kendini,bensiz bıraktın ''der, giderim...
Bende boyle dusunuyorum.. Bu konuda ikinci sans tanimam iste..
Ama biz birbirimize 'asla' yapmayiz demiyoruz. Kendimizden eminiz, ama yarin ne olacagimiz belli degil. Ne kadar durust ve iyi niyetli olsakta hersey insanlar icin.
Cok buyuk konusanlari goruyoruz, en cok kinadiklari seyi yapiyorlar..