• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya bir daha konuşamazsam?

Çok çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.Böyle bir duruma hiç rastalamdım ama bende birkaç farklı doktorun fikrini alsanız daha iyi olur diye düşünüyorum...Tekrar geçmiş olsun...

kızlar;
ben bndan 1,5ay önce omuriliğimdeki tümör nedeniyle ameliyat oldum ve 1 gece yoğunbakımda kaldım.
ameliyattan önce şen kahkahalar atan,şarkı söyleyen,solunumunda hiçbir sıkıntısı olmayan ben ameliyattan beridir;
-su bile yutarken boğazıma kaçıyo
-neredeyse kusana kadar öksürüyorum,kusmuyorum hep balgam çııkıyobilmiyorumkismile
-konuşurken nefes nefese kalyorum
-boğazımı içten tırmalıyolar sanki
-sesli konuşamıyorum

bu hafta doktora gittim.kbb doktoru burundan girip bi aletle ses tellerine bakalım dedi
belki ses teli felcidir dedi
fakat o yöntem ağrılıymış.tedavi etcek misiniz dedim.bilmem dedi
bende yaptırmadm:sinifsinif:
hiç olumlu konuşmadı.yinede haftaya gün aldm belki fikrim değişir diye
ses teli felci olanlar konşamıyomuş ilerde bi bayan öyle dedi mafoldumben
bilgisi olan var mı arkadaşlar :sinifsinif: mafoldumben
çok çaresizim :1no2:

Oncelikle gecmis olsun.
Benim kizim ameliyat olduktan sonra aynen sizin gibi oksuruyordu.
Su icerken bile agliyodu cocuk. Sesi bi tuhafti, balgamli gibi cikiyodu.
Doktorun dedigine gore, ameliyat sırasında boğazına sokulan hortumlardan(adini hatırlamıyorum hortum diyorum artık :1:)dolayiymis. Yani tahris olmus.Gecti bir sure sonra. Ama ne kadar zaman surdu bilemiyorum. Sildim attim beynimden o zamanlari..

Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olur inşallah.

Ara ara o topiği takip ediyordum şimdi öğrenince bir kötü oldum Allah rahmet eylesin çok da gençmiş yaşını bilmiyordum daha önce.

Eski üyeyim zebosu biliyordum çok ama çok üzüldüm ..Allah ailesine sabır versin

kızlar;
ben bndan 1,5ay önce omuriliğimdeki tümör nedeniyle ameliyat oldum ve 1 gece yoğunbakımda kaldım.
ameliyattan önce şen kahkahalar atan,şarkı söyleyen,solunumunda hiçbir sıkıntısı olmayan ben ameliyattan beridir;
-su bile yutarken boğazıma kaçıyo
-neredeyse kusana kadar öksürüyorum,kusmuyorum hep balgam çııkıyobilmiyorumkismile
-konuşurken nefes nefese kalyorum
-boğazımı içten tırmalıyolar sanki
-sesli konuşamıyorum

bu hafta doktora gittim.kbb doktoru burundan girip bi aletle ses tellerine bakalım dedi
belki ses teli felcidir dedi
fakat o yöntem ağrılıymış.tedavi etcek misiniz dedim.bilmem dedi
bende yaptırmadm:sinifsinif:
hiç olumlu konuşmadı.yinede haftaya gün aldm belki fikrim değişir diye
ses teli felci olanlar konşamıyomuş ilerde bi bayan öyle dedi mafoldumben
bilgisi olan var mı arkadaşlar :sinifsinif: mafoldumben
çok çaresizim :1no2:

çok geçmiş olsun canım..Rabbim acil şifa versin..insanların dediğine kulak asma..birkaç doktora git sonra karar ver..belki düşündüğün gibi birşey yok.sen zor olanı atlatmışsın zaten güçlüsün maşallah..moralini iyi tut ve olumlu düşün..

çok geçmiş olsun canım..Rabbim acil şifa versin..insanların dediğine kulak asma..birkaç doktora git sonra karar ver..belki düşündüğün gibi birşey yok.sen zor olanı atlatmışsın zaten güçlüsün maşallah..moralini iyi tut ve olumlu düşün..

arkadaş vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.
daha fazla yazmasak bu konuya :(

Konularina baktim..gencecik bir can...onunda heyecanlati istekleri vardi.kurdugu hayalleri...hayat bana cok bos geliyor artik.bir arkadasimi kaybettim oda 27 yasindaydi...

Back
X