Ya bittiyse heyecan , inanç

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
118
Ankara
İşte 13ay sonra bitti heyecanım isteğim . İlgisizliği , özensizliği bizi bu hale getirdi . Belki de sürekli yan yana olmak zorunda oluşumuz bilemiyorum .
Son bir şans dedik dün akşam konuştuğumuzda . Artık daha dikkatli olacakmış öyle söyledi . Bir çiçek almak 2 satır yazmak bu kadar zor olmamalı . defalarca söyledim 1 2 gün düzeldi sonra tekrar ...
Ayrılamayacak kadar seviyorum ama bıçak da dayandı kemiğe ... :/.
Ne yapmalıyım sizce biten heyecanımızı tekrar alevlendirmesi için uğraşmasını bekleyeyim mi yoksa ayrılayım mı ?
Ayrılırsam mahvolur biliyorum ben dirayetliyim bu konularda ama o yapamaz bunu

Biten heyecanın başlayacağına inanmıyorum.
Bir insanın değişeceğine hele hiç inanmıyorum.
Tek karar vermen gereken, içindeki heyecanın isteğin gerçekten bittiğine emin olmak?
Eminsen, ayrıl.
O değişmeyecek.
Bazı şeyler saygı çerçevesinde bitmeli.
Eğer aynı hatalar sürekli tekrarlanırsa iş terbiyesizliğe vurabiliyor bir süre sonra.

ben kendi hayatımdan örnek verin beterin eteri varmış dersin belki .. 6 senelik evliyim 2 sene flört ettik ama zaten o dönem askerdeydi çok seviyorum asla inakar etmiyorum amaaaa ilgisizlik benide bunaltıyo zaman zaman mesela hiiiççç çiçek almadı bana birtek dogumda aldı onuda abim söylemiş ve hiiiççç dogum günümü kutlamaz geçen sen ilk defa kutladı yani kutlamadıda hediyye almış kurbagaaaa almış kurbaga bana diye almış ama aslında kızına almış bir taşla 2 kuş misali yıldönümü zaten bilmez haftada bir gelir eve ( işi sebebiyle ) 2 veya 3 günde 1 arar daha çoookkk anlatırım bunun gibi olaylar defalarca karşıma ladım konuştum izah ettim yok yok he şu var ayrılsam asla geriye bakmaz o kadar gururlu biri ki ölse dönmez ben şuan sebebsiz ayrılalım desem sadece niye der ayrılmayalım demez tamam der kendincede açıklaması benden vazgeçen biriyi napim diyo yani ben ayrılıklada tehdit edemiyorum onun için ne yapsanda bu insanı böyle kabul etceksin büyüklerimizin lafı gibi YA BU DEVEYİ GÜDECEKSİN YA BU DİYARDAN GİDECEKSİN ben ikisinide yapamıyorum sıkıştım kaldım allahım seni feraha kavuştursun sen kurtul bu dertten bari

Sana çiçek alınca,şiir yazınca ona aşık olacağını mı sanıyorsun..bu defa başka yönlerini beğenmeyeceksin..canım anladığım kadarıyla sen ilk başta erkek arkadaşından hoşlanmışsın gerçekten ama aşka dönüşmemiş,eğer aşık olsaydın,belki ona kızardın,bunalırdın,üzülürdün ama ondan vazgeçemezdin ve heyecan bitmezdi...yani aşk varsa mantığın devreden çıkıyor,yaptığı en kötü şeyde bile bir güzellik arıyorsun..Ona aşık olmadığını önce kendine itiraf et bence..heyecanın,ilgin tükenmiş,dünyanın en iyi adamı da olsa artık hep bir kusurunu bulursun,ondan ayrılamamanın sebebi sevgi değil alışkanlık olabilir,onsuz ne yapacağını bilememek olabilir..o yüzden sadece o seviyor diye onunla beraber olma kalbini dinle tatlım

Son düzenleme:

Çok çok haklısın . Flört döneminde yapmayınca hiç yapılmıyor böyle şeyler evlenince . Ben ayrılık lafını edince hemen toparlanıyor düzeliyor . Ama belli ki giden gitmiş benden . Onu kırmadan bitirmek en doğrusu olacak sanırım ama nasıl ??? .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…