• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya bu adam beni delirtecek ya da ailesi !!

Iyi guzel de niye hep karsi taraftan birsey bekliyorsunuz ki? Sifonyer almaya gelse ne olur, gelmese ne? butun gununu 5 dakka mesafedeki sahilde geciriyormus. Neden siz de bir tepsi borek yapip bir litrelik soguk kola alip ona ve arkadaslarina goturerek oturup sahilde onlarla paylasmiyorsunuz bir saatinizi bile? Ne tatli bir surpriz olmaz miydi?

Iyi guzel de niye hep karsi taraftan birsey bekliyorsunuz ki? Sifonyer almaya gelse ne olur, gelmese ne? butun gununu 5 dakka mesafedeki sahilde geciriyormus. Neden siz de bir tepsi borek yapip bir litrelik soguk kola alip ona ve arkadaslarina goturerek oturup sahilde onlarla paylasmiyorsunuz bir saatinizi bile? Ne tatli bir surpriz olmaz miydi?

ben tam bu söylediğiniz bir tipte bir eşim zaten.Evet çok hoş olur.Ama sonra en ufak kavgada bunların hepsi unutulur.
Bir de böyle bir huyu vardır eşimin,hep kötü şeyleri hatırlar.
zaten bebeğime bir kez alışverişe gittik ablamla yine.Ona gelemedi c.tesi çalıştığı için.İlke kez birlikte gidicez yani.
Ben ablamla eniştemle gidicem,bebeğime eşya bakmaya , eşim yanımda olmayacak.
Eniştem ilgilenecek herşeyle bu normal mi?
babası nerde ? denizde !!

canim kesinlikle haklisin ama biraz rahat olmaya calis
hamile hamile uzme kendini, bebisini
cokda canini sikmaya degcek bisey degil
bu sefer olmaz bi dahakine gidersin birlikte yada bi dahaki sefere birlikte program yapin boylece ortak bi vakit yaratirsiniz, ikinizin de istedigi olur
tatli canlariniz da sikilmaz :16:

canim kesinlikle haklisin ama biraz rahat olmaya calis
hamile hamile uzme kendini, bebisini
cokda canini sikmaya degcek bisey degil
bu sefer olmaz bi dahakine gidersin birlikte yada bi dahaki sefere birlikte program yapin boylece ortak bi vakit yaratirsiniz, ikinizin de istedigi olur
tatli canlariniz da sikilmaz :16:

birlikte program yapamıyoruz ki, ne dedi telefonda inanılacak gibi değil.
ramazan ayı başlasın o zaman alalım dedi,ya aklıma geldikçe deliriyorum.Acelesi neymiş şifoniyerin.
Denize gitmiycek ya ramazanda..herhalde ramazana kadar her pazar denize gidip beni evde bırakmayı düşünüyor.
Gerizekalı !

bir insan anca bu kadar rahat , bu kadar keyfine düşkün olabilir..
eşimden bahsediyorum !
biz sahile yakın bir yerde oturuyoruz.Eşim sadece pazar günü çalışmıyor.
Yaz gelince arkadaşlarıyla toplanır denize girerler,voleybol falan oynarlar,geçen hafta gitti.Bütün gün yoktu. Yani eve 5 dk mesafede gittiği yer.
Ben de çalışıyorum hamileyim.O olmadığında ben de ev işlerini hallediyorum Ayda bir de temizlikçi almama rağmen inanın çok yoruluyorum.
Bu pazar ablamlarla konuştuk ikea ya gidip,bebeğim için şifoniyer bakıcaz,onların arabası olduğundan birlikte gidelim hem ablamda fikir verir diye düşündüm.
Eşime söyledim,ben bu hafta denize gidicem dedi,Dedim tamam git ama 3 gibi gel ikeaya gidelim.Olmazmış denizden sonra voleybol oynıcaklarmış.
Saat 6 gibi gidelim diyo.Şaka gibi ! Ablama söyledim,olmaz çok geç olur uzak zaten hem ertesi gün iş var dedi. Haklı sonuçta bizim için geliyolar onlar.
Az önce eşimi arayıp söyledim,yani bu hafta gitmesen ne olur diyorum..olmazmışş..bana da geldiler sonunda girdik birbirimize..
haksızmıyım kızlar allah aşkına??

Sanki sen çocuğu kendi başına yaptın, valla onu bunu bilmem en vurdumduymaz kadın bile erkeklerden daha fedakar.
Bence hiç canını sıkma boşuna huzurunu kaçırma zaten böyle bir adamın bebek eşyası için fikrini almaya değmez sen sadece kredi kartını al kocandan o nereye gidiyorsa gitsin.

ramazan ayı başlasın o zaman alalım dedi,ya aklıma geldikçe deliriyorum.Acelesi neymiş şifoniyerin.
Denize gitmiycek ya ramazanda..herhalde ramazana kadar her pazar denize gidip beni evde bırakmayı düşünüyor.
Gerizekalı !

Bir pazar denizdeyken ara o gerizekalıyı ayyy sancım var çok fenayım diye bi rol yap bakalım görsün deniz sefasını :)

Ama siz baştan hata yapmışsınız bu kadar yüz vermekle. Ne işi var kocanızın sizin yokken denizde, voleybolda :20:

Sanki sen çocuğu kendi başına yaptın, valla onu bunu bilmem en vurdumduymaz kadın bile erkeklerden daha fedakar.
Bence hiç canını sıkma boşuna huzurunu kaçırma zaten böyle bir adamın bebek eşyası için fikrini almaya değmez sen sadece kredi kartını al kocandan o nereye gidiyorsa gitsin.

Bu sefer de kendi ailem yorum yapıyo daha çok sinir oluyorum.
Damatlar arası çekememezlikte var eniştemle arasında.Oda imalı imalı eşin gelmiomu der eminim.En iyisi hiç gitmemek.
Bu akşam kendisine,almıyorum bebeğe hiç birşey rahatla paran da cebine kalır,bol bol da vaktin kalır demeyi düşünüyorum.

Ama siz baştan hata yapmışsınız bu kadar yüz vermekle. Ne işi var kocanızın sizin yokken denizde, voleybolda :20:

Niye canım ?
ben istiyorum o da kafa dağıtsın eğlensin,sürekli dip dibe olmak zorunda değiliz ki
böyle mi yapması gerekiyor ?
Ben de gidiyorum arkadaşlarımla heryere ama programlı haraket ediyorum.
Ama haklısın bunu hiçbiyere göndememek gerek !!

eşinize kızmış olabilirsiniz,haklısınız da ama bu eşinize gerizekalı demenizi gerektirmez..al paranı cebine kalsın,hiçbirşey almayacağım gibi kelimeler kullanmayın..sadece sitem ederek,kendinizi yıpratarak bazı şeyler düzelmez....bebeğinizin doğmasına daha zaman varmış biraz daha bekleyin,hatta eşinize "senden randevu almak istiyorum,yapayalnızım ne zaman benimle,bizimle ilgileneceksin?" gibi sorular sorun.kavga etmeden,kırıcı olmadan eşinizle konuşun,sizi anlamasını sağlayın..Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin..

eşinize kızmış olabilirsiniz,haklısınız da ama bu eşinize gerizekalı demenizi gerektirmez..al paranı cebine kalsın,hiçbirşey almayacağım gibi kelimeler kullanmayın..sadece sitem ederek,kendinizi yıpratarak bazı şeyler düzelmez....bebeğinizin doğmasına daha zaman varmış biraz daha bekleyin,hatta eşinize "senden randevu almak istiyorum,yapayalnızım ne zaman benimle,bizimle ilgileneceksin?" gibi sorular sorun.kavga etmeden,kırıcı olmadan eşinizle konuşun,sizi anlamasını sağlayın..Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin..

O beni anlamak zorunda,hamile olan benim,duygusal olan benim.
ben çok fedakarlık ettim evliliğimiz boyunca.Onun yapacağı şu 9 ay'ı sakin gecirmekti.
Onu da zaten beceremedi.

Gerizekalı !

hahahaa.. Senin kocan cok sevimli aslinda sen farkinda degilsin.. Ya arkadasim boyle seyleri fazla onemseme, salla gitsin. Enisten arabasi oldugu icin geliyor seninle, yoksa esyalarla ilgilenecek olan gene sensin. Esinde araba olsa idi enistene gerek kalmazdi. Bu isi kendi basina da pekala halledebilecegini iyi bildigi icin gelmiyor kocan. Erkeklerden bizim kadar dusunceli olmalarini bekleme hayatin hayalkirikligi icinde gecer bak sonra. Ustelik bunlarin yuzde doksani bir de bencildir. Millet bosuna mi burda okuz, odun diye sayiklayip duruyor aksama kadar? Yani esin normal bir erkek, davranislari da ona gore..
Ofkeli oldugumuz zaman hepimiz iyi seyleri unutup butun kotu seyleri yeniden hatirlariz, bu sadece esine has bir ozellik degil, herkeste olan sey. Bir de esinin bebekle yeteri kadar ilgilenmedigini dusunuyorsun, ama daha ortada onun elle tutup gozle gordugu birsey yok, unutma. Kadinlar hamile kaldiklari, erkekler cocugunu kucagina aldiklari gun ebeveyn olurlar. Allah baska dert vermesin, en kotu gunun boyle olsun diyorum.

hahahaa.. Senin kocan cok sevimli aslinda sen farkinda degilsin.. Ya arkadasim boyle seyleri fazla onemseme, salla gitsin. Enisten arabasi oldugu icin geliyor seninle, yoksa esyalarla ilgilenecek olan gene sensin. Esinde araba olsa idi enistene gerek kalmazdi. Bu isi kendi basina da pekala halledebilecegini iyi bildigi icin gelmiyor kocan. Erkeklerden bizim kadar dusunceli olmalarini bekleme hayatin hayalkirikligi icinde gecer bak sonra. Ustelik bunlarin yuzde doksani bir de bencildir. Millet bosuna mi burda okuz, odun diye sayiklayip duruyor aksama kadar? Yani esin normal bir erkek, davranislari da ona gore..
Ofkeli oldugumuz zaman hepimiz iyi seyleri unutup butun kotu seyleri yeniden hatirlariz, bu sadece esine has bir ozellik degil, herkeste olan sey. Bir de esinin bebekle yeteri kadar ilgilenmedigini dusunuyorsun, ama daha ortada onun elle tutup gozle gordugu birsey yok, unutma. Kadinlar hamile kaldiklari, erkekler cocugunu kucagina aldiklari gun ebeveyn olurlar. Allah baska dert vermesin, en kotu gunun boyle olsun diyorum.

Ya evet mantıklı düşününce haklısın,hepsi aynı bunların.
Ama biraz özveri yaa ! çok mu zor?
önemsemiyorum,artık rahatlasın bebeğe eşya falan da almıyorum.zaten hevesim de kalmadı.
biraz da o düşünsün bebeğin kıyafetlerini nereye koyacağımızı!
bebek doğunca aklına gelir ama ozamana kadar da ağzımı açarsam neyim !!

eeeee sen herseye yetisiyorsun, suc senin. Evi piril piril yapiyorsun, yemegini hazirliyorsun, aziycik dir dir ettigindede adam arkadaslarina kaciyor :D Güclü hamileyi oynuyorsun resmen, adaminda canina minnet. Oflamaya tislamaya baslasan, suram agriyor, yok kafam dönüyor, yok söyle kötüyüm, yok kolum kalkmiyor?? Seninle ilgilenmesi icin onu mecbur birakacaksin, ama o öyle laf söylemeyle, kizmakla olacak sey degil maalesef. Su anda itibaren senin yerinde olsam sifir ilgilenirim yok bebek odasiydi yok baska birseydi. Kendisi düsünsün, düsünmessede millet cocuk dogdugunda gelince, seni suclayacak degilya, cok calisiyordu hafta ici, bir pazari bostu ondada dinleniyordu ne yapsin dersin biraz laf sokarak ;) Anlayan anlar zaten.

Eşinizin tek pazarı var ve her pazar arkadaşlarıyla denize gidiyor.

Siz de evde ev işi yapıyorsunuz.

Vallahi ben olsam ben de bir daha hadi gidip şuna bakalım, şunu alalım demem.
Hatta çok fena inat eder bebk dogunca alırdım her şeyini :)

eeeee sen herseye yetisiyorsun, suc senin. Evi piril piril yapiyorsun, yemegini hazirliyorsun, aziycik dir dir ettigindede adam arkadaslarina kaciyor :D Güclü hamileyi oynuyorsun resmen, adaminda canina minnet. Oflamaya tislamaya baslasan, suram agriyor, yok kafam dönüyor, yok söyle kötüyüm, yok kolum kalkmiyor?? Seninle ilgilenmesi icin onu mecbur birakacaksin, ama o öyle laf söylemeyle, kizmakla olacak sey degil maalesef. Su anda itibaren senin yerinde olsam sifir ilgilenirim yok bebek odasiydi yok baska birseydi. Kendisi düsünsün, düsünmessede millet cocuk dogdugunda gelince, seni suclayacak degilya, cok calisiyordu hafta ici, bir pazari bostu ondada dinleniyordu ne yapsin dersin biraz laf sokarak ;) Anlayan anlar zaten.

dün akşam birbirimize girdik.!
şuan eşim evde en son konuştuğumuzda nevresimleri silkeliyordu :) (dükkanda işim yoktu eve geldim bende diyo)
akşam ağzıma geleni saydım,o da bana..neticede artık bebeğe bir çöp almamaya karar verdim.
kendi gidip alıcak neyi eksik görüyosa.o da tamam alırım dedi :)
pazar günü de sabah erkenden ikea ya gidicekmiş :) bebek için gerekli herşeyi alcakmışş.
sonra da gelip denize gircekmiş :) sen de istersen gelirsin dedi. gitmiyorum ben de!
sen eminim en güzelini alırsın dedim :P

Allahım var mı böyle bir kadın tipi dünyada?

Valla erkek olup evlenesim geldi bunu yazan arkadaşla.

Back
X