Selam arkadaslar 5 yillik sorunlu bir evliligim ve bir bebegim var.
Esim kendi halinde disarda sessiz evde aslan olmaya calisan biri.bu yuzden cok kavgalarimiz oldu.
ama asla kendinden taviz vermedi.senin arkadasin ailen sana benimkiler bana dedi.mecbur degiliz gorusmeye dedi.ufak tefek bahanelerle herkese mesafe koydu.kendi cevresinde de mesafeli.bir ailesiyle gorusur o kadar.
Ailem bosanmama sicak bakmadigi icin
evliligi surdurmek adina hep ben taviz verdim. Ama sorunlar bitmedi.bu arada bir cocugumuz oldu.
sonra esim ipleri daha da kopardi.sevgi saygi yerle bir oldu.en sonunda cocuk icin bu evliligi yuruttugunu soyledi.ama aslinda pek de yurutmeye niyetli gorunmuyor.
Zaten cok alingandi.simdi her dedigim batiyor. Hakaret etmeye basliyor. Surekli evlendigim icin beni sucluyor.(sanki zorla yakasina yapistim.)
Iki de bir annen baban bunu yapti kuzenin soyle dedi vs... gecmisi konusmaktan ani yasayamiuorum.
En son evliligimde layt olmadigimi herkes goruyor dedi.ya esim inanin hastanenin vs. yolunu bilmez o derece disa kapali ama benim uzerimden hava atiyo millete.kendini kanitliyor. iyi niyetimi zayiflik olarak algilamasina cok bozuldum.
Ve evli olarak yalniz dolasmaktan da sikildim esimle sosyal ortamlara girmek benim de hakkim.aile oldugumu hissetmek istiyorum ama esimle olacagi umidimi kaybettim.bana artik yuk gelen bu evlilikten kurtulmayi dusunuyorum Sizce hakli miyim
Annemse kaderin diyor sinavin diyor sabret diyor ama aci cekmek sabir olmssa gerek.
Ortada siddet ve aldatma yok sanıyorum. Eğer öyleyse anladığım kadarıyla aranızda ciddi bir iletişim problemi var. Belki dizinde hatalı olduğunuz yer vardır bilemiyoruz muhtemelen sizde farkında değilsinizdir.
Bende bu tarz bi dönem geçirdim sürekli kavga,her lafta bir atışma vesaire.bir gün aldım eşimi karşıma dedim ki.
Ben böyle yapamıyorum. Sürekli mutsuz bi hayat yaşamak yaşamak değil. Hergün ikimizinde yüzü düşük dünyada cehennemimiz oldu bu ev. Sana bi teklifim var. Geçmişe dair olan herşeyi ama herşeyi su andan itibaren silelim. Sende bende kızdığımız kırıldığımız herşeyi atalım. Ve yepyeni bi sayfa açalım dedim. Konunun özeti olarak.
Sonuc su gerçekten çok çok çok daha iyiyiz arada atışmalarımız var ama eskiye yönelik asla değil. Sizde eğer iletişim probleminizi kendiniz çözüme götüremezseniz mutlaka ama mutlaka bir terapistten destek alın. Hatalar çoğu Zaman tek taraflı olmuyor bizler de bilmeden yanlışlar yapıyoruz. Evladınız da varmış hayatı güzelleştirin kendinize lütfen
Esimin ailesi hicbir sekilde sorumluluk almiyolar.bu sizin hayatiniz.anlasamiyosan bosanirsin diyorlar.esimde bu yuzden rahat kimseye hesap vermeyecek.davayi ben acacagim icin cocugun vebali de sana diyor.ben erkegim sen sikinti yasarsin diyor.Ya kusurabakmayın da yavrusu acı çekerken mutsuzken ,kısmetin bu sabredeceksin demesini anlamıyorum !!!
Anladığım şey KIZIM biraz daha idare et baktın olmadı kapım herzaman açık sana diyebilmeli bir ANNE..
Tabiki hayat sınavlarla dolu hemen koyvermek olmaz hatta evliliklerin hemen bitmesi taraftarı bile değilim ,özellikle minik bir yavrunuz var iken.Ama maalesefki olmuyorsa olmuyor ARADA belliki saygıda yitirilmiş tahammülsüzlük başlamış.
Ama ne bilim anneniz ile konuşmuşsunuz madem böyle ciddi bir sıkıntıyı çözemeyip boşanmaya yönleniyorsanız eşinizin ailesinden destek alın onlarında fikrini bir alın.Belki bu evliliğin kurtarılmasında size yardımcı olacaklardır.Kolaylıklar dilerim.
Esimin ailesi hicbir sekilde sorumluluk almiyolar.bu sizin hayatiniz.anlasamiyosan bosanirsin diyorlar.esimde bu yuzden rahat kimseye hesap vermeyecek.davayi ben acacagim icin cocugun vebali de sana diyor.ben erkegim sen sikinti yasarsin diyor.
Selam arkadaslar 5 yillik sorunlu bir evliligim ve bir bebegim var.
Esim kendi halinde disarda sessiz evde aslan olmaya calisan biri.bu yuzden cok kavgalarimiz oldu.
ama asla kendinden taviz vermedi.senin arkadasin ailen sana benimkiler bana dedi.mecbur degiliz gorusmeye dedi.ufak tefek bahanelerle herkese mesafe koydu.kendi cevresinde de mesafeli.bir ailesiyle gorusur o kadar.
Ailem bosanmama sicak bakmadigi icin
evliligi surdurmek adina hep ben taviz verdim. Ama sorunlar bitmedi.bu arada bir cocugumuz oldu.
sonra esim ipleri daha da kopardi.sevgi saygi yerle bir oldu.en sonunda cocuk icin bu evliligi yuruttugunu soyledi.ama aslinda pek de yurutmeye niyetli gorunmuyor.
Zaten cok alingandi.simdi her dedigim batiyor. Hakaret etmeye basliyor. Surekli evlendigim icin beni sucluyor.(sanki zorla yakasina yapistim.)
Iki de bir annen baban bunu yapti kuzenin soyle dedi vs... gecmisi konusmaktan ani yasayamiuorum.
En son evliligimde layt olmadigimi herkes goruyor dedi.ya esim inanin hastanenin vs. yolunu bilmez o derece disa kapali ama benim uzerimden hava atiyo millete.kendini kanitliyor. iyi niyetimi zayiflik olarak algilamasina cok bozuldum.
Ve evli olarak yalniz dolasmaktan da sikildim esimle sosyal ortamlara girmek benim de hakkim.aile oldugumu hissetmek istiyorum ama esimle olacagi umidimi kaybettim.bana artik yuk gelen bu evlilikten kurtulmayi dusunuyorum Sizce hakli miyim
Annemse kaderin diyor sinavin diyor sabret diyor ama aci cekmek sabir olmssa gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?