Ya bu deveyi gudecem ya da...

sade2011

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
115
31
298
Samsun
Selam arkadaslar 5 yillik sorunlu bir evliligim ve bir bebegim var.

Esim kendi halinde disarda sessiz evde aslan olmaya calisan biri.bu yuzden cok kavgalarimiz oldu.
ama asla kendinden taviz vermedi.senin arkadasin ailen sana benimkiler bana dedi.mecbur degiliz gorusmeye dedi.ufak tefek bahanelerle herkese mesafe koydu.kendi cevresinde de mesafeli.bir ailesiyle gorusur o kadar.

Ailem bosanmama sicak bakmadigi icin
evliligi surdurmek adina hep ben taviz verdim. Ama sorunlar bitmedi.bu arada bir cocugumuz oldu.
sonra esim ipleri daha da kopardi.sevgi saygi yerle bir oldu.en sonunda cocuk icin bu evliligi yuruttugunu soyledi.ama aslinda pek de yurutmeye niyetli gorunmuyor.
Zaten cok alingandi.simdi her dedigim batiyor. Hakaret etmeye basliyor. Surekli evlendigim icin beni sucluyor.(sanki zorla yakasina yapistim.)
Iki de bir annen baban bunu yapti kuzenin soyle dedi vs... gecmisi konusmaktan ani yasayamiuorum.

En son evliligimde layt olmadigimi herkes goruyor dedi.ya esim inanin hastanenin vs. yolunu bilmez o derece disa kapali ama benim uzerimden hava atiyo millete.kendini kanitliyor. iyi niyetimi zayiflik olarak algilamasina cok bozuldum.
Ve evli olarak yalniz dolasmaktan da sikildim esimle sosyal ortamlara girmek benim de hakkim.aile oldugumu hissetmek istiyorum ama esimle olacagi umidimi kaybettim.bana artik yuk gelen bu evlilikten kurtulmayi dusunuyorum Sizce hakli miyim

Annemse kaderin diyor sinavin diyor sabret diyor ama aci cekmek sabir olmssa gerek.

Özel bir soru olacak Afedersiniz ama cinsel yasaminiz nasıl? Eger o da yoksa bu evlilik kesinlikle katlanilmaz bi halde.

Anladığım kadarıyla paylaştığınız hiç birsey yok eee mutlu da değilsiniz adam kendi kendine yaşıyo mutsuz olmak için evlilik yapmadınız cinsel hayatınızda yoksa yürütmenin anlamı yok

Bu vebale girmek istemem ama bosanmak istiyorsaniz kafanizda tam olarak bitirdiginizde bosanin. (Her yolu denediniz mi? Gerci evliliklerde tek tarafli mucadele de evliligi kurtarmiyor, bunu iki kisinin de istemesi lazim).
Icinizde acabalar olursa durmadan basa sararsiniz. Artilari ve eksileri dusunerek karar verin.
Hakaret varsa saygisi da bitmis demektir. O saniyorum hala aile oldugunuzun bilincinde degil. Disariya kuzu eve aslan kesilen biriyle de zor gercekten. Adam disaridaki pasifliginin acisini evden cikariyor sanirim. Aslinda onun sorunu kendiyle bence. Kisiligini disarda bastirip evde patlamasi, disariya kazak erkek gorunuyum derken evdekinin kalbini kirmasi sizi pek de onemsemedigini, deger vermedigini, cok da kaybetmekten korkmadigini gosterir. Umarim calisiyorsunuzdur. Eger tek basiniza cok daha mutlu olurum diyorsaniz, ki cok bunaltmis anlasilan, bosanin ama kafanizda bu karari netlestirdiginizde bosanin. Allah yardimciniz olsun.

Yoğun kompleksli bir adam.
Bebeğinize Allah uzun ömür versin de, niye çocuk yaptınız bu adamdan?
Bunla ömür geçmez, illaki geçer de ah-vah çekerek, sinirleriniz bozularak. Çok yazık olmuş hayatınıza ve çok yazık annenizin yorumuna.

Annen dedi diye mecbur değilsin bu evliliğe değil mi?
Yoo mecbur gibisin çocukla ailenin kabul etmeyeceğinin garantisi.
Allah kolaylık versin.

Siz kendinizi mutsuz hissediyorsanız cocugunuzu mutlu edemezsiniz ki.. Ya eşinizin gönlünü hos edeceksiniz yada bu diyardan gideceksiniz.... Kendini kanıtladıgını dusundugu tek sey Maco erkek oldugunu gostermekse bide deneyın oyle gorunsun.. Bide bunu deneyın isterseniz..

keşke çocuk olmadan önce yollarınızı ayırsaydınız..
kimse kimseyi çekmek zorunda değil..annenin söylediği son derece yanlış..ilk boşanan sen değilsin sonda olmayacaksın..bu hayat senin ve istediğin gibi yaşa...

Siz bu adamı tanımadan mı evlendiniz? Sonradan değişmemiştir bence.Cinsel hayat nasıl?
Çocuk için katlandığını söylemiş,kimse birbirinden razı değil. Sırf başka insanlar üzülür diye koca ömrü hiçe saymaya değer mi?

Kaderin, sinavin, otur cek.. Nasil bi mantik bu? Insan bi seylerin duzelmesi icin sabreder,cabalar.. Duzelmeyecegi ortadaysa da baska bi yola basvurur..
Evet, insan sonuna kadar iyi olmasi icin cabalamali, bosanmak son care olarak gorulmeli.. Ama o son noktaya gelindiyse de "elalem ne der" diyip eziyet cekmemeli.. O elalemin umrunda degilsin mutsuzken; yani kimse bsy yapamiyo ki sen orda uzulurken.. iki konusulur sonra unutulur..

Ya kusurabakmayın da yavrusu acı çekerken mutsuzken ,kısmetin bu sabredeceksin demesini anlamıyorum !!!

Anladığım şey KIZIM biraz daha idare et baktın olmadı kapım herzaman açık sana diyebilmeli bir ANNE..

Tabiki hayat sınavlarla dolu hemen koyvermek olmaz hatta evliliklerin hemen bitmesi taraftarı bile değilim ,
özellikle minik bir yavrunuz var iken.Ama maalesefki olmuyorsa olmuyor ARADA belliki saygıda yitirilmiş tahammülsüzlük başlamış.

Ama ne bilim anneniz ile konuşmuşsunuz madem böyle ciddi bir sıkıntıyı çözemeyip boşanmaya yönleniyorsanız eşinizin ailesinden destek alın onlarında fikrini bir alın.Belki bu evliliğin kurtarılmasında size yardımcı olacaklardır.Kolaylıklar dilerim.

Mesleğin var mı? Boşanırsan annen-baban sana huzur vermez, ayrı bir evde yaşayacak maddi gücün var mı?

Ortada siddet ve aldatma yok sanıyorum. Eğer öyleyse anladığım kadarıyla aranızda ciddi bir iletişim problemi var. Belki dizinde hatalı olduğunuz yer vardır bilemiyoruz muhtemelen sizde farkında değilsinizdir.
Bende bu tarz bi dönem geçirdim sürekli kavga,her lafta bir atışma vesaire.bir gün aldım eşimi karşıma dedim ki.
Ben böyle yapamıyorum. Sürekli mutsuz bi hayat yaşamak yaşamak değil. Hergün ikimizinde yüzü düşük dünyada cehennemimiz oldu bu ev. Sana bi teklifim var. Geçmişe dair olan herşeyi ama herşeyi su andan itibaren silelim. Sende bende kızdığımız kırıldığımız herşeyi atalım. Ve yepyeni bi sayfa açalım dedim. Konunun özeti olarak.
Sonuc su gerçekten çok çok çok daha iyiyiz arada atışmalarımız var ama eskiye yönelik asla değil. Sizde eğer iletişim probleminizi kendiniz çözüme götüremezseniz mutlaka ama mutlaka bir terapistten destek alın. Hatalar çoğu Zaman tek taraflı olmuyor bizler de bilmeden yanlışlar yapıyoruz. Evladınız da varmış hayatı güzelleştirin kendinize lütfen

Olmuyorsa, zorlamanın bir alemi yok.. Mesleğin varsa, çalışıyorsan, evlerinizi ayırmayı deneyin.. Bakalım birbirinizi özleyecek misiniz?.. Eğer sonuç yine aynı olursa, yollarınızı ayırın. 3 günlük dünya, sen bu dünyaya acı çekmeye. mtsuz olmaya mı geldin.. Kendi canının kıymetini bil. Ve kimsenin seni üzmesine izin verme.

Evet en buyuk problemimz iletisim kuramamak.bunun icin cok dra gittim esim hic gelmedi. Zaten bekarken ailesi hicbiseye zorlamamis.ayni anlayisi benden goremeyince sinirleniyor.gorseniz cok kotu biriyim onun icin.surekli beklenti icindeymisim.ergen cocuklar gibi surekli tv bilgisayar...asilik desen cabasi.

Esimin ailesi hicbir sekilde sorumluluk almiyolar.bu sizin hayatiniz.anlasamiyosan bosanirsin diyorlar.esimde bu yuzden rahat kimseye hesap vermeyecek.davayi ben acacagim icin cocugun vebali de sana diyor.ben erkegim sen sikinti yasarsin diyor.

Esimin ailesi hicbir sekilde sorumluluk almiyolar.bu sizin hayatiniz.anlasamiyosan bosanirsin diyorlar.esimde bu yuzden rahat kimseye hesap vermeyecek.davayi ben acacagim icin cocugun vebali de sana diyor.ben erkegim sen sikinti yasarsin diyor.

Nekadar güzel ne örnek aile ya !!!
BöYLE İNSANLAR insanı çileden çıkarır
Nedemek boşanırsanız boşanın ya nasıl sorumsuzluk
Hayır kararı siz vereceksiniz doğru fakat en azından bir oturun konuşun tatlıya bağlamaya çalışın
Off Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın ne denilirki...

simdiki evli erkeklerin yeni depresif modasi ben nerden evlendim seninle ruhsal bozuklugu..adida bu..
kadinlari asagilama hakaret begenmeme hep olumuz yikici elestiri..kendilerini ne sanirlar bilmem..neyse sorum su olacak..esinizle hicmi tatli iki sohbetiniz olmaz sakalar yaparmisiniz birbirinize birbirinize sarilirmisiniz o sizi gelip opermi nadir olsada arada falan burasi onemli

Cok ilgincmis kocaniz sanirim zamaninda cok ezilmis toplum tarafindan mizmizsin soylesin erkek degilsin falan diye ve belliki ailesi veya cevreside gazliyorki ben layt erkek degilim bunu herkes goruyor falan diyor size. Adamin ciddi psikolojik sorunlari var bence onu tedvai ettirmeden bu evlilik boyle gitmez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…