Valla opme sarilma oyle seyler yok zaten hep benden bekler ilgiyi.ben de bi senedir cocukla ilgilenince esim hepten uzaklasti.ben cocukla mesgulum esim evde kendi dunyadindasimdiki evli erkeklerin yeni depresif modasi ben nerden evlendim seninle ruhsal bozuklugu..adida bu..
kadinlari asagilama hakaret begenmeme hep olumuz yikici elestiri..kendilerini ne sanirlar bilmem..neyse sorum su olacak..esinizle hicmi tatli iki sohbetiniz olmaz sakalar yaparmisiniz birbirinize birbirinize sarilirmisiniz o sizi gelip opermi nadir olsada arada falan burasi onemli
1.Allah insana kötü kader yazmaz yollar çizer bu yolllardan hangisini seçmek istiyorsan buna sen karar verirsin.Selam arkadaslar 5 yillik sorunlu bir evliligim ve bir bebegim var.
Esim kendi halinde disarda sessiz evde aslan olmaya calisan biri.bu yuzden cok kavgalarimiz oldu.
ama asla kendinden taviz vermedi.senin arkadasin ailen sana benimkiler bana dedi.mecbur degiliz gorusmeye dedi.ufak tefek bahanelerle herkese mesafe koydu.kendi cevresinde de mesafeli.bir ailesiyle gorusur o kadar.
Ailem bosanmama sicak bakmadigi icin
evliligi surdurmek adina hep ben taviz verdim. Ama sorunlar bitmedi.bu arada bir cocugumuz oldu.
sonra esim ipleri daha da kopardi.sevgi saygi yerle bir oldu.en sonunda cocuk icin bu evliligi yuruttugunu soyledi.ama aslinda pek de yurutmeye niyetli gorunmuyor.
Zaten cok alingandi.simdi her dedigim batiyor. Hakaret etmeye basliyor. Surekli evlendigim icin beni sucluyor.(sanki zorla yakasina yapistim.)
Iki de bir annen baban bunu yapti kuzenin soyle dedi vs... gecmisi konusmaktan ani yasayamiuorum.
En son evliligimde layt olmadigimi herkes goruyor dedi.ya esim inanin hastanenin vs. yolunu bilmez o derece disa kapali ama benim uzerimden hava atiyo millete.kendini kanitliyor. iyi niyetimi zayiflik olarak algilamasina cok bozuldum.
Ve evli olarak yalniz dolasmaktan da sikildim esimle sosyal ortamlara girmek benim de hakkim.aile oldugumu hissetmek istiyorum ama esimle olacagi umidimi kaybettim.bana artik yuk gelen bu evlilikten kurtulmayi dusunuyorum Sizce hakli miyim
Annemse kaderin diyor sinavin diyor sabret diyor ama aci cekmek sabir olmssa gerek.
annelerede kizamiyorum babasiz buyuyecek bi cocuk sen essiz daha mi kotu olur diye dusunuyor gel yada gelme diye bisey soylemekten cekiniyorlar ben sebep olmayayim diye kararin neyse kararli durursan onlarda elbet arkanda olur sen gel git yasiyorsun onlar nasil yasamasin..Bense esimsiz yasamanin beni rahatlatacagini dusunuyorum.en azindan evim8n bir duzeni olacak.esimin dirdiri olmayacak.ama cocugumla aileme de muhtac olmak istemiyorum.maddi bir yukum olmaz cok sukur.ama annemin laflari biraz geri adim atmama sebep oluyor.gerci dedim istenmedigim evde zorla kalmamimi istiyorsun diye.o gun hak verdi.ertesi gun tek basina cocuk cocuk buyutmek zor herkes cekiyor diyor.ah be anne niye yorum yaparsin anlayamiyorum.
Annenle bu konu hakkında konuşma artık madem destek olmuyor sana. Herkes çekmiyor tabiki de. Yazık size bir ömür boyu böyle geçer mi! Burada en çok üzüldüğüm nokta anneden gelen saçma sapan yorumlarBense esimsiz yasamanin beni rahatlatacagini dusunuyorum.en azindan evim8n bir duzeni olacak.esimin dirdiri olmayacak.ama cocugumla aileme de muhtac olmak istemiyorum.maddi bir yukum olmaz cok sukur.ama annemin laflari biraz geri adim atmama sebep oluyor.gerci dedim istenmedigim evde zorla kalmamimi istiyorsun diye.o gun hak verdi.ertesi gun tek basina cocuk cocuk buyutmek zor herkes cekiyor diyor.ah be anne niye yorum yaparsin anlayamiyorum.
Selam arkadaslar 5 yillik sorunlu bir evliligim ve bir bebegim var.
Esim kendi halinde disarda sessiz evde aslan olmaya calisan biri.bu yuzden cok kavgalarimiz oldu.
ama asla kendinden taviz vermedi.senin arkadasin ailen sana benimkiler bana dedi.mecbur degiliz gorusmeye dedi.ufak tefek bahanelerle herkese mesafe koydu.kendi cevresinde de mesafeli.bir ailesiyle gorusur o kadar.
Ailem bosanmama sicak bakmadigi icin
evliligi surdurmek adina hep ben taviz verdim. Ama sorunlar bitmedi.bu arada bir cocugumuz oldu.
sonra esim ipleri daha da kopardi.sevgi saygi yerle bir oldu.en sonunda cocuk icin bu evliligi yuruttugunu soyledi.ama aslinda pek de yurutmeye niyetli gorunmuyor.
Zaten cok alingandi.simdi her dedigim batiyor. Hakaret etmeye basliyor. Surekli evlendigim icin beni sucluyor.(sanki zorla yakasina yapistim.)
Iki de bir annen baban bunu yapti kuzenin soyle dedi vs... gecmisi konusmaktan ani yasayamiuorum.
En son evliligimde layt olmadigimi herkes goruyor dedi.ya esim inanin hastanenin vs. yolunu bilmez o derece disa kapali ama benim uzerimden hava atiyo millete.kendini kanitliyor. iyi niyetimi zayiflik olarak algilamasina cok bozuldum.
Ve evli olarak yalniz dolasmaktan da sikildim esimle sosyal ortamlara girmek benim de hakkim.aile oldugumu hissetmek istiyorum ama esimle olacagi umidimi kaybettim.bana artik yuk gelen bu evlilikten kurtulmayi dusunuyorum Sizce hakli miyim
Annemse kaderin diyor sinavin diyor sabret diyor ama aci cekmek sabir olmssa gerek.
beş yıllık sorunlu evliliğe bir bebek üzüldüm sorunlu anne baba ,bebek aile göremeyecek.neden yaptınız diyemem Allahın işine karışamam .bir bebek annesi olarak çok üzüldüm bebeğinize sizin adınıza da çok üzüldüm ilgisizlik iki kelamın olmayışı bir kadında derin yaralar açar kesinlikle..bebeğinizle daha sosyal olmaya çalışın bırakın eşiniz bitirsin bu evliliği.çok ta takılmayın.karşıda dikkate alınacak bir adam yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?