- Konu Sahibi cimcime1242
-
bencede ya benim hiç umrumda değil çok meraklıysa doğursun birtane daha ona koysun istediği ismi ona sormayacağım işte ben ne istiyorum o olucak onlara bu hakkı vermiyorumkendi çocuğuna istediği ismi koysaydı içinde uhde kaldı ya da kalmadı o beni ilgilendirmez, bu nedir yaa insanların zaten canı burnunda bu sıcaklarda hamilelik ağrı sızısıyla uğraşıyolar bide bunlar çıkıyo, bize sormadınız ne demek, e hadi sordum ayşe dedin ayşe koymıcam belli bişey bu seferde madem ayşe koymıcaktınız niye bize sordunuz derler, en iyi yol emrivakidir bu işlerde, gidip nüfus kağıdını çıkarttırır gösterirsiniz
asla göndermem ben gidicem kimliğini çıkarmaya ailesine isim önerme şansı vermicem o yüzden etkilenemez benide bilir hayatı zindan ederim onanüfus cüzdanını almaya sakın tek gönderme eşini sende git belliki ailesinden etkileniyor... seni çiğneyecek hamilesin diye dallandırmıyor bence
ya ben ağızlarının payını veririm ama kötü olmak istemiyorum eğer laf ederlerse olurum artık ne yapim çocuk benim karar benim hiçte umrumda değilşu isim konusunda neler çektim bir ben bir ALLAH bilir. 9 ayımı burnumdan getirdiler.. ALLAH sabır versin sana da takma kafaya ama sakın kendi istediğin isimden vazgeçme
Ecrin ismini araştırdım canım kelime anlamı olarak ücret demek Allah'ın kulların verdiği karşılık mükafat olarak meallerde çevriliyor bende görmüştüm bir sitede ama böyleymiş anlamı. Sende kayınpederine sormamakla en doğrusunu yapmışssın bende sormadım kendince isim türetiyo kaynanam hatta imamı ediyo anlamıyorum urfada diyo kaynananın adı konulurmuş iyide ne sen urfalısın ne ben hiç imalara kulak asmam umrumda olmaz adınıda koymam.İşinize karışmak istemem ama Ecrin isminin anlamı güzel değil diye biliyorum. Tabiki isim konusu anne ve babaya bırakılmalı büyüklerin
karışmaması gerekir diye düşünüyorum ama istersen bu ismi bir araştır.Geçen gün internette bir sitede okumuştum. Her kuranda geçen kelimenin anlamı iyi değildir. Sonuçta kuranda cehennem, şeytan veya o üç harflilerde geçiyor diye yazıyordu ve hatırladığım kadarıyla anlamı iyi olmayan isimlerden biride Ecrin di.
Benim oğlumda doğmadan önce ismi belliydi. Benim babam kızım kayınpederinede sor belki başka isim takmak ister dedi
Bende hiç soramam valla ya kendi ismini veya benim istemediğim başka bir ismi takmak isterse dedim. Çünkü ben o soruyu
sorduktan sonra onun vereceği cevabıda kabul etmem gerekir diye hiçbirşey sormadım onlarda zaten karışmadı bizim
koyduğumuz isme herkes beğendi.
valla haklısın ama ben gelemiyorum öyle şeylere kadın kararlarıma saygı duymuyo ben ona saygı duyuyosam oda bana duyucakdert etmemeye he deyip geçmeye çalış artık
sonunda nasılsa bildiğini yaparsınn eşinde seninle aynı düşüncedeymiş,
zaten hamileliğin son zamanları sıkıntılı olsa gerekk bozma moralini derimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?