• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya bunuda mı görücektim!

batlove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
630
1.296
63
evlenip ayrıldım.2yıl geçti.ortak arkadaşımız tanıştırdı biriyle oda evlenip ayrılmıs 8 ay geçmiş ben erken daha senin zamana ihtiyacın var falan derken görüşmeye başladık falan adam sanal klavyede deli gibi aşık bana mesajlaşırken yani..yanıma gelince hiç belli değil sevdiği.. dedim bu işte bir şey var temkinli ol kızım .. iki ay görüştük ha düzelir belki sevgisini gösteremiyormuş fazla falan filan derken bir gün yanımda gizli bir konuşma yaptı gzili derken suan musait değilim faaln dedi kuzenine..akşam ortak bir arkadaş vasıtasıyla bir resimle öğreniyorum ki bütün kuzenlerini eski karısı ile barışabilmek için seferber etmiş...bunu açık açık söylemedi tabiki bana ben anlayıp görüşmeyi sonlandırdım.canım acımadı değil hoşlanmıştım ve boşanmamdan sonra ilk sevgili olduğum insandı..ve geçmişimde beni ne kadar üzdüklerini biliyordu.. ve bitirdikten 15 gün sonra eski karısıyla barıştılar 4 yıl evlilikleri vardı .. hiçbir şey diyemedim engelledim her yerden ..bu sefer canım beş beter acıdı artık kesinleşti ya ..ben şimdi onun için neydim bir insan başka birini severken çok severken başka birine daha seni çok seviyorum nasıl diyebilirdi....gitmemede laf etmedi gitme demedi bana .. 27 gün olmuş biteli hala aklımdan çıkmadı hakaret edicek gücü bile bulmadım kendimde adam şimdi bana kalkıpta 4 yıllık evliliğimi kurtardım sanane biz ayrıydık senle zaten dese bana .. ya der mi der .canım acıdı ya ..yine kırgınım.üzgünüm ama beni iki çcukla ortada bırakmış muamelesi yapmadım yapmıcam pisliğe.öyle işte bunuda göreceğim varmış bacılar.. gider dimi aklımdan çıkar gider :(( hazmedemiyorum yaptığını.az kaldı ama sanki :(

Bu adamlarda kafayı yemiş ya evliyken karılarının yüzlerine bakmazlar.Boşanınca kıymete biner eski karıları.Kör ölür badem gözlü olur yani :)) Boşverin Allah daha iyisiyle karşılaştırır umarım.

Atlatırsıyorum canim adamın telefonda ayrı yanında hareketlerle neden böyle davrandığı belli oldu erken kurtulmuşsun şükret bence

evlenip ayrıldım.2yıl geçti.ortak arkadaşımız tanıştırdı biriyle oda evlenip ayrılmıs 8 ay geçmiş ben erken daha senin zamana ihtiyacın var falan derken görüşmeye başladık falan adam sanal klavyede deli gibi aşık bana mesajlaşırken yani..yanıma gelince hiç belli değil sevdiği.. dedim bu işte bir şey var temkinli ol kızım .. iki ay görüştük ha düzelir belki sevgisini gösteremiyormuş fazla falan filan derken bir gün yanımda gizli bir konuşma yaptı gzili derken suan musait değilim faaln dedi kuzenine..akşam ortak bir arkadaş vasıtasıyla bir resimle öğreniyorum ki bütün kuzenlerini eski karısı ile barışabilmek için seferber etmiş...bunu açık açık söylemedi tabiki bana ben anlayıp görüşmeyi sonlandırdım.canım acımadı değil hoşlanmıştım ve boşanmamdan sonra ilk sevgili olduğum insandı..ve geçmişimde beni ne kadar üzdüklerini biliyordu.. ve bitirdikten 15 gün sonra eski karısıyla barıştılar 4 yıl evlilikleri vardı .. hiçbir şey diyemedim engelledim her yerden ..bu sefer canım beş beter acıdı artık kesinleşti ya ..ben şimdi onun için neydim bir insan başka birini severken çok severken başka birine daha seni çok seviyorum nasıl diyebilirdi....gitmemede laf etmedi gitme demedi bana .. 27 gün olmuş biteli hala aklımdan çıkmadı hakaret edicek gücü bile bulmadım kendimde adam şimdi bana kalkıpta 4 yıllık evliliğimi kurtardım sanane biz ayrıydık senle zaten dese bana .. ya der mi der .canım acıdı ya ..yine kırgınım.üzgünüm ama beni iki çcukla ortada bırakmış muamelesi yapmadım yapmıcam pisliğe.öyle işte bunuda göreceğim varmış bacılar.. gider dimi aklımdan çıkar gider :KK43:( hazmedemiyorum yaptığını.az kaldı ama sanki :KK43:
Çok geçmiş olsun bu aralar ne kadar çok çıkmaya başladı eski eş meraklısı adamlar..... aynı durumu ben yaşadım 15 gün önce benım eski adi sevgilimde nişana sayılı günler kala ev tutulup eşya alınıp herşey bittikten sonra eski eşim beni aradı çok pişmanmış diyip yarıyolda bıraktı beni her aklıma gelince beddularım onunla oluyor... Hiç üzülme değmeyen biri için şanlısın ki çok ilerlemeden anlamışşsın keşke bende daha önceden anlasaydım. 1 sene boyunca 1 gün bile kavga etmeden her daim beni seven adam bunu yapan düşün yaşadığım acıyı....

Zaman mı kötü insanlar hep bu kadar karaktersiz miydi merak ediyorum...
takdir ettim sizi, bir de peşine düşüp hesap falan sormamışsınız, intikam konusu haline getirmemişsiniz...
Boşverin gitsin, karşınıza daha iyi insanlar çıkar umarım...
teşekkür ederim ama böyle ses çıkarmayınca ona ders olucak bir şeyde dememiş oluyoruz ya ama ders alan adam bunu yapmazdı yani suratına tükürsen Yarabbi şükür der oyle biriymiş değmez yani .. kendim yazarken kendim açıkladım :)

Bu adamlarda kafayı yemiş ya evliyken karılarının yüzlerine bakmazlar.Boşanınca kıymete biner eski karıları.Kör ölür badem gözlü olur yani :)) Boşverin Allah daha iyisiyle karşılaştırır umarım.
aynen karısınıda görme gitsin Tövbe Yarabbimm ..kadına dediğim bir şey yok olayları bilmiyorum neyse badem gözlü olduğu kesin :) ne diyim ya Hakkında hayırlısı olsun ama sen mutlu olurlar mı ya bir daha okunan kitap okunur mu

Zor durum Allah yardımcınız olsun. Böyle karaktersiz bende var benle barışmak için çabalarken hayatında meğer başka biri varmış madem onlasin niye benle barışmak için cabaliyon hadi benle barışmak için cabaliyon o kadının ne günahı var hadsiz adı şeref yoksunu pislik

Zor durum Allah yardımcınız olsun. Böyle karaktersiz bende var benle barışmak için çabalarken hayatında meğer başka biri varmış madem onlasin niye benle barışmak için cabaliyon hadi benle barışmak için cabaliyon o kadının ne günahı var hadsiz adı şeref yoksunu pislik
demekki hepsi aynı ya valla bilimiyorum böyle dünyanın sonu ne olucak soyumuz kurucak ! zaten kıyamate beş kaladayız.

eski eşinizle severek mi evlendiniz?

şöyle düşünün bir boşanma atlatmışsınız
bunu mu atlatamayacaksınız, acı patlıcanı kırağı çalmaz. zaman verin kendinize.
çok şükür ki yol yakınken belli etmiş kendini
öyle düşünüyorum tabide ..kırılmışı çok çabuk kırabiliyorlar ya nasıl insan bunlar ya nasıl insanın en çok zoruna giden şey bu olmalı.

Geçecek... henüz yeni biraz zaman hepsi geçecek.. üzülmeyin yatın kalkın dua edin.Allah in sevdiği kuluymussunuz ki erken görmüşsünüz yüzünü. Geçmiş olsun.

ya ilk kez birine Aşkım demiş bana bu iki ayıda dolu dolu yaşamıştık yani ikimizin doğum güününü kutladık bu iki ayın içinde seviyeliydide çok ilişkimiz tesadüflere dayanan bir ilişkiydi..kolay kolay bulunamıcak bir ilşkiydi ddeğişikti yani beni unutmuş mudur acaba veya o benim hala aklımda ya bende onun aklında olduğum için mi :S:S:S:S

En azından daha ileri gitmeden öğrenmişsiniz buna da şükür, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bundan sonra inşallah. Yalancının tekiymiş, inşallah eski karısı da aynı hatayı yapmaz da tekrar evlenmez bu yalancı adamla

Back
X