- 21 Mart 2016
- 630
- 1.296
- 63
evlenip ayrıldım.2yıl geçti.ortak arkadaşımız tanıştırdı biriyle oda evlenip ayrılmıs 8 ay geçmiş ben erken daha senin zamana ihtiyacın var falan derken görüşmeye başladık falan adam sanal klavyede deli gibi aşık bana mesajlaşırken yani..yanıma gelince hiç belli değil sevdiği.. dedim bu işte bir şey var temkinli ol kızım .. iki ay görüştük ha düzelir belki sevgisini gösteremiyormuş fazla falan filan derken bir gün yanımda gizli bir konuşma yaptı gzili derken suan musait değilim faaln dedi kuzenine..akşam ortak bir arkadaş vasıtasıyla bir resimle öğreniyorum ki bütün kuzenlerini eski karısı ile barışabilmek için seferber etmiş...bunu açık açık söylemedi tabiki bana ben anlayıp görüşmeyi sonlandırdım.canım acımadı değil hoşlanmıştım ve boşanmamdan sonra ilk sevgili olduğum insandı..ve geçmişimde beni ne kadar üzdüklerini biliyordu.. ve bitirdikten 15 gün sonra eski karısıyla barıştılar 4 yıl evlilikleri vardı .. hiçbir şey diyemedim engelledim her yerden ..bu sefer canım beş beter acıdı artık kesinleşti ya ..ben şimdi onun için neydim bir insan başka birini severken çok severken başka birine daha seni çok seviyorum nasıl diyebilirdi....gitmemede laf etmedi gitme demedi bana .. 27 gün olmuş biteli hala aklımdan çıkmadı hakaret edicek gücü bile bulmadım kendimde adam şimdi bana kalkıpta 4 yıllık evliliğimi kurtardım sanane biz ayrıydık senle zaten dese bana .. ya der mi der .canım acıdı ya ..yine kırgınım.üzgünüm ama beni iki çcukla ortada bırakmış muamelesi yapmadım yapmıcam pisliğe.öyle işte bunuda göreceğim varmış bacılar.. gider dimi aklımdan çıkar gider
( hazmedemiyorum yaptığını.az kaldı ama sanki