Ya çıldırcammmm lütfen bakın

denizperisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2023
1.409
966
53
27
Bugün adetimin 1. Günü. Dün test yaptım ondan önceki gün de. Hiçbir şey çıkmadı. Ama şuan yaptığım gibi çok çok silik bir çizgi belirdi. Fotoda belli oluyor mu bilmiyorum. Nolur bir şey yazınnnn olabilir miiiiiiii

Eklentiler

• IMG_4963.webp
    136,2 KB · Görüntüleme: 124
Bir şey diyemiyorum maalesef. Adet gününüzmüş zaten. Bugün adet olmazsanız yarın sabah kan verirsiniz, kesinleşir.

Üzmek istemem ama ben de göremedim çizgi. Belki fotoğraftandır.

Gölge gibi bir şey var ama adete yakın zamanlarda böyle çıkabiliyor. Adet olmazsanız testi birkaç gün tekrarlayın eğer koyulaşma olursa kan testi verin. Allah gönlünüze göre versin

Gölge gibi bir şey var ama adete yakın zamanlarda böyle çıkabiliyor. Adet olmazsanız testi birkaç gün tekrarlayın eğer koyulaşma olursa kan testi verin. Allah gönlünüze göre versin
Çok teşekkür ederim canım, bir de sabah ilk idrarımla değil ikincisiyle rastgele yaptım. İnşallah yanılmam bu sefer

Sağolun kızlar, ilk defa canlı gözle gayet evirip çevirsem de görebiliyorum ve en son bunu çatlatma iğnesiyle yaşamıştım inşallah vardır
İnşallah. Rabbim en kısa sürede güzel haber almayı nasip etsin

Bugün versem belli olur mu acaba çok meraklandım :)
Olur tabiki. Fakat daha çok yeni varsada bu yüzden eğer 5 üzeri değer çıkarsa diğer kanları da aynı yerde vermeni tavsiye ederim. Laboratuvar farkı ile değerler farklı çıkabilir. Eger özelde verecekseniz o şekilde devam edin. En azından ilk 3 kanı oyle verin yani

Ya çook teşekkürler canım benim, olmadı yarın sabah ilk idrarım da pozitid görürsem yarın vereyim. Görmezsem test bozukmuş derim en azından bu arada gün içinde birazdan tekrar yenilesem yine çıkar mı yoksa yarını mı beklemeliyim ama çok da sabırsızım

Yani şahsen ben erken testlere pek güvenmiyorum. Yarin kaset test ile denesen daha mantıklı olur. Kanı da yarınki teste göre ver varsa biraz artsın hem. Onun dışında gün içinde yapacağın test pek sonuc vermez. Cunku varsa da daha coook yeni kanda. İdrarda çıkartmaz. En sagliklisi zaman deyip beklemek

Baya silik görünüyor 1 hafta bekleyin kan degerinjz arta bilir ben ilk test yapınca kimyasall olmustu

Kaset testte çıkmaz erkende zor çıkmış onun için beklemeniz gerekiyor

Eklentiler

• IMG_4966.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 90
Aynen ben bekleyeyim belki yalancı pozitiftir. Peki bu şekilde mesela şimdiki idrarımla yapsam hiç çıkmaz değil mi, varsa da
Varsa da çıkma ihtimali çok düşük. Gece salgılanan hormon ile gündüz bir değil. O yüzden sabah ilk idrarla yapılması tavsiye edilir. Anlıyorum sabır etmesi çok güç fakat ya gidip kan vereceksiniz şüpheniz gitsin yada yarjn sabahı beklemeniz gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…