ya cokmu sacma olcak bilmiyorum ama teknolojik bi problemım var

ya aldıgımdan berı bırsuru sorunum vardı acbucuk hallettım netten arastırarak ama buna bi cozum bulamadım.bana atılan mesajların gonderilme saatı olarak geldigi saat yazıyo.anlatamadım evet soyle acıyım en ıyısı.mesela telefon kapalyken bana 6 da bı mesaj attınız ben 8 de teli actımya gonderlme saatı 8 gibi gosterıyo ben teli ne zman actıysam o.buna bi cozum varmı ınsallakh anlatabilmişimdri

Size gönderilen mesajın detaylarına girin, detayda gönderilme saati gözükür...

Size gönderilen mesajın detaylarına girin, detayda gönderilme saati gözükür...
orda bana ne zman ulastıysa o saat yazıyo.onceden atılmıs bir mesaj bana gec geldiyse geldigi saat yazıyo atıldıgı degil.bende konumu kapatcaksnız sandım hc bu tarz bı konuya rastlamadım forumda nereye accamı bılemedım

Bir telefoncuya gösterin, o size gerekli teknik açıklamaları veya telefonunuzda bir sorun varsa sorunun ne olduğunu söyleyecektir.

Bu arada konunuz Teknik destek/cep market bölümüne taşınmıştır...

Bir telefoncuya gösterin, o size gerekli teknik açıklamaları veya telefonunuzda bir sorun varsa sorunun ne olduğunu söyleyecektir.

Bu arada konunuz Teknik destek/cep market bölümüne taşınmıştır...
belki bi bilen vardır dıye sorayım dedım ama pekala tesekkurler

Aynı sorun bende de var.
Gerçi konuyu görmeden önce sorun olarak görmemiştim telefonu çok nadir kapattığım için ama
Çözümünü bilen olsa iyi olurdu.

Canm ben başka bir sorunla karşılaşmadım memnunum sen başka neyle karşılaştın yazsana belki yardımcı olabiliriz.

Canm ben başka bir sorunla karşılaşmadım memnunum sen başka neyle karşılaştın yazsana belki yardımcı olabiliriz.

ya cnm bı kere cok yavas.ben fazla mesajlasıyorum belkı ondandır ama donuyo sureklı .bı ara kendı kendıne kapanır acılırdı.snra tel acık ve cekıyo gibi gorundugu halde kımse bana ulasamzdı msjlar glmezdı gtmezdı.vıdeo da ses ggoruntu sorunu vardı .boyle sorunlu bi telefon gormedım sadece gorntsune aldandım.beyaz benımkı cok seviyorum ama bu sorunlarıda olmasa.bide o gumus kısımları deforme oldu hep koselerı ozellıkle o kadar da gozumden sakınıyorum ama

Yazılım versiyonu kaç ? Direk yetkili servise verin yazılım yüklesinler. Mesaj sorununu bilemiyorum maalesef ama bahsettiğiniz sorunları güncelleyerek telefonu aşabilirsiniz bende gio modelini kullanıyorum kamera ve ekran boyutu dışında fark yok.

telden kendım guncellerdım yazılımı bı sure duzeliyo snra yne aynı gercı bende ıyı kullanmıyorum cok msj atıyorum telın kafayı yemesı normal ama buda pek bi dayanıksız cıktı.galaksy w 8510 i almadgma pişman oldum

bende de var bu telefon aynı sorun var ama rahatsız etmiyor beni. ben memnunum telefondan :)

o kenardaki gümüş kısımlarda bende sorun yok kılıf kullandığımdan olabilir. ama başka bi forumda görmüştüm o metal kısımları garantiye verince değiştiriyolarmış mis gibi oluyormuş servise sor derim

benim senin karşılaştığın sorunlarla pek karşılaşmadım. çok uygulama yüklediysen ondan kasıyor olmasın telefon ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…