orda bana ne zman ulastıysa o saat yazıyo.onceden atılmıs bir mesaj bana gec geldiyse geldigi saat yazıyo atıldıgı degil.bende konumu kapatcaksnız sandım hc bu tarz bı konuya rastlamadım forumda nereye accamı bılemedımSize gönderilen mesajın detaylarına girin, detayda gönderilme saati gözükür...
belki bi bilen vardır dıye sorayım dedım ama pekala tesekkurlerBir telefoncuya gösterin, o size gerekli teknik açıklamaları veya telefonunuzda bir sorun varsa sorunun ne olduğunu söyleyecektir.
Bu arada konunuz Teknik destek/cep market bölümüne taşınmıştır...
ya cnm bı kere cok yavas.ben fazla mesajlasıyorum belkı ondandır ama donuyo sureklı .bı ara kendı kendıne kapanır acılırdı.snra tel acık ve cekıyo gibi gorundugu halde kımse bana ulasamzdı msjlar glmezdı gtmezdı.vıdeo da ses ggoruntu sorunu vardı .boyle sorunlu bi telefon gormedım sadece gorntsune aldandım.beyaz benımkı cok seviyorum ama bu sorunlarıda olmasa.bide o gumus kısımları deforme oldu hep koselerı ozellıkle o kadar da gozumden sakınıyorum amaCanm ben başka bir sorunla karşılaşmadım memnunum sen başka neyle karşılaştın yazsana belki yardımcı olabiliriz.
ya cnm bı kere cok yavas.ben fazla mesajlasıyorum belkı ondandır ama donuyo sureklı .bı ara kendı kendıne kapanır acılırdı.snra tel acık ve cekıyo gibi gorundugu halde kımse bana ulasamzdı msjlar glmezdı gtmezdı.vıdeo da ses ggoruntu sorunu vardı .boyle sorunlu bi telefon gormedım sadece gorntsune aldandım.beyaz benımkı cok seviyorum ama bu sorunlarıda olmasa.bide o gumus kısımları deforme oldu hep koselerı ozellıkle o kadar da gozumden sakınıyorum ama
Yazılım versiyonu kaç ? Direk yetkili servise verin yazılım yüklesinler. Mesaj sorununu bilemiyorum maalesef ama bahsettiğiniz sorunları güncelleyerek telefonu aşabilirsiniz bende gio modelini kullanıyorum kamera ve ekran boyutu dışında fark yok.
ya cnm bı kere cok yavas.ben fazla mesajlasıyorum belkı ondandır ama donuyo sureklı .bı ara kendı kendıne kapanır acılırdı.snra tel acık ve cekıyo gibi gorundugu halde kımse bana ulasamzdı msjlar glmezdı gtmezdı.vıdeo da ses ggoruntu sorunu vardı .boyle sorunlu bi telefon gormedım sadece gorntsune aldandım.beyaz benımkı cok seviyorum ama bu sorunlarıda olmasa.bide o gumus kısımları deforme oldu hep koselerı ozellıkle o kadar da gozumden sakınıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?