Ya Davulcuya Ya Zurnacıya Dedikleri Bu Olsa Gerek!

Kaç yasindasin merak ettim gerçekten dalga geciyo gibi bi halin var .
Yıl 2016.
Ama bence sen kendini hala selvi boylum al yazmalım zamanında sanıyorsun.
Gidip konuşmaya utaniyorsun, çocuğun eline gül verip bi de üstüne sevdiğin bateristin resmini vermeyi falan .......
Offff içim şişti vallahi :KK57:
Sen gerçek misin ya .
Misal kendimi o çocuğun yerine koyuyorum da bi kız yanıma gelip gül ve birinin resmini verip kaçıp gitse kafayı mi yemiş heralde mahallenin delisi diye düşünürüm .:ıslık:
Arkadaşım yok muhabbet kuşumla gitmeyi gitmeyi düşündüm diyorsun .
Vallahi inanılmaz nostalji ve arabesk kokuyorsun.

Muhabbet kuşuyla kafeye gitmek? Kırmızı gülle sevdiğin bateristin resmini vermek? Bundan nasıl bir sonuç çıkmasını düşünerek yaptın ki bu planı? Dalga geçmezse asıl kaç uzaklaş bir tuhaflık vardır derim.

Neyse, kendine güven biraz, bir arkadaşını al git - normal insanlar gibi kuşsuz ve gülsüz fotosuz- bir saat otur, göz teması kurmaya çalış vs... Sonra araya birkaç gün sokup yine gidersin. Böyle böyle kurarsın muhabbet.. Lütfen gerçeksen dinle bizi o kafandaki planı uygulama.

Bir de yaşın çok ufak gibi, ufaksan da bulaşma derim, çok toysun başına bir iş alırsın gibi geldi bana nedense. Gerçi ben camdan ancak birkaç defa arkasını dönünce yüzünü gördüğün çocuğa bu kadar hisler beslemeni de hiç anlamadım. Herhangi bir bateriste de aynı hisleri beslerdin bence... Dediğim gibi yaştan herhalde, bir de acaba boşluktan ve sıkıntıdan böyle sarmış olabilir misin :işsiz:

A madem sevgilisi varmış zaten yol yakınken, daha birkaç kere uzaktan yüzünü görmüşken vazgeç sen bu sevdadan artık, izleyip izleyip üzme kendini... Başka bateristlere de gül vermeye kalkma olur mu? Biraz çık dolaş gez toz, kapatma kendini eve, kendine güvenin de gelir çıktıkça. Zaten küçüksün daha sanırım kimler çıkar karşına merak etme hiç :KK66:

Son düzenleme:
A madem sevgilisi varmış zaten yol yakınken, daha birkaç kere uzaktan yüzünü görmüşken vazgeç sen bu sevdadan artık, izleyip izleyip üzme kendini... Başka bateristlere de gül vermeye kalkma olur mu? Biraz çık dolaş gez toz, kapatma kendini eve, kendine güvenin de gelir çıktıkça. Zaten küçüksün daha sanırım kimler çıkar karşına merak etme hiç :KK66:

Son düzenleme:
Dalga degilse eger yazdıkların
dilerim kendine layik birini bulursun
fazla saf sin (iyi anlamda)
Az kendine guven ama
ben bir baksimla istedigimi ayarlarim diye dusun
bu temiz kalplilikle zaten ne dusunursen olur bence :D

Haklisiniz :KK43:((( ama imkansız...ben kendisine kirmizi gul ve sevdigim unlu bir bateristin resmini verip kacmayi dusunuyorum

böyle bir şey yapmayacaksiniz degil mi? en doğrusu gidin ara ara cafeye. adami hem dinleyin hem gozlemleyin. ilgisinin olup olmayacağı anlaşılır zaten.

Haklisiniz :KK43:((( ama imkansız...ben kendisine kirmizi gul ve sevdigim unlu bir bateristin resmini verip kacmayi dusunuyorum

Kilolu birisi oldugun icin dalga gecemez kimse seninle. Ancak bu davranis dalga gecirtir. Git kafeye ilgisini cek ince. . Muhabbet ederken bu bateristten kinu falan acarsiniz. Yakinlasirsiniz. Ama lise de bile böyle seyler dusunmezdim diye zannediyorum

Back
X