- Konu Sahibi Paul Stanley
Böyle bişey yaparsan Dalga geçmezse anormallik vardırHaklisiniz((( ama imkansız...ben kendisine kirmizi gul ve sevdigim unlu bir bateristin resmini verip kacmayi dusunuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle bişey yaparsan Dalga geçmezse anormallik vardırHaklisiniz((( ama imkansız...ben kendisine kirmizi gul ve sevdigim unlu bir bateristin resmini verip kacmayi dusunuyorum
Pardon yaş kaç ?Kendisinin ne adini ne de soyadini biliyorum.cafeye gidip oturursam kipkirmizi kesilecegim.bi de aglayarak kacarim ben ordan.
nooooooHaklisiniz((( ama imkansız...ben kendisine kirmizi gul ve sevdigim unlu bir bateristin resmini verip kacmayi dusunuyorum
Haklisiniz((( ama imkansız...ben kendisine kirmizi gul ve sevdigim unlu bir bateristin resmini verip kacmayi dusunuyorum
Haklisiniz((( ama imkansız...ben kendisine kirmizi gul ve sevdigim unlu bir bateristin resmini verip kacmayi dusunuyorum
Hiç arkadaşım yok ki...Muhabbet kuşumla gitmeyi düşundüm ama onlara yakin masalara hep kizlar kapip oturuyorlar...baksada zaten kilolu olduguma bakar.
Muhabbet kuşu olmalı zaten. O olmazsa olmaz..Hiç arkadaşım yok ki...Muhabbet kuşumla gitmeyi düşundüm ama onlara yakin masalara hep kizlar kapip oturuyorlar...baksada zaten kilolu olduguma bakar.