vereliniortakvereliniortakvereliniortakAlkol alışkanlığı olan insanların birçoğu bıraktım demelerine rağmen , en zayıf anlarında tekrar alkole dönebiliyorlar. Kii 5 ay çok uzun bir süre değil. Ve dünyanın en melek insanı bile alkol aldığında şeytana dönüşebiliyor. Alkol alanların birçoğuda saplantılı ve takıntılı oluyor. Hayat senin elbette ama ben uzak dur derim. Kafanda en ufak şüphe varsa zaten asla o işe başlama. Sakın eski nişanlın başkasıyla nişanlandı diyede misilleme yapma özellikle bu tip bir insanla. Çok üzülürsün..Bence yol yakınken uzak dur derim.. Yinede son karar senin..
Alkolü bağımlı derecesindemi içiyormuş? Onun dışında biraz daha süre ver kendine, görüşmeye devam et, doğru kişi olup olmadığına zaman gösterecektir sana bence..
alkolu seninle taniştiktan sonra bıraktıgını söyleyen bir adama asla güvenme
diyelim evlendiniz, en ufak bi tartışmada ilk sarilacaği şey şişeler olacaktır
ha senden çok evvel kendisi için bırakmış olsa idi o zaman durum daha farklı olabilirdi
ayrıca burası değil 5 ay; 5 yıl çıkıp da evlendiği adamı tanıyamayan arkadaşlarla dolu
kesinlikle katılıyorum eşim sigarayı bırakmaya çalışırken ona destek olmak için benim için bırak falan demiştim ama bıraksada dayanamamıştı..
en sonunda bunun ona nasıl bir zarar verdiğini bunu kendsi sağlığı için yapmasını söylediğimde daha mantıklıca düşünüp bıraktı..
bunun yanısıra 2 yıldır evliyiz evlilikten öncede flört dönemimiz var yalnız ilişkimiz daha yeni oturuyo rayına insan tanımak hiç kolay değil
birde şunu düşün kimse kendisinin kötü özelliğinden bahsetmez ben şöyle iyiym böyleyim derken evlenince bi bakıyosunuz hepsi aslında göz boyamak için :içelim:
canım ben daha yeni nişan attım,ve öğrendiğim şu ki insanlar gerçek yüzlerini göstermiyorlar,benim nişanlımın da bana hakaret ediceği ilk tanıştığımız günlerde hiç aklımdan geçmezdi,ama o yüzünü göstermemiş bana,bi insanda bi huy varsa eğer iyi olur belki bırakır vazgeçer diye düşünme,kimse huyundan kolay kolay vazgeçmiyo,benden ne özürler diledi ama affetmedim.çünkü bunları ilerde duyucağımı anladım,alkol de çok kötü bişey biliyosun,evliliklerde ne kadar yıkıcı olabiliyo,senin aklına şüphe zaten düşmüş,böyle ya doğruysa ya değilse diye evlilik olmaz canım,sen gözü kapalı evet diyicek ruh halinde olmalısın en ufak bi şüphe hissetmemelisin.ben de o şüphelerle devam ettim ama gördüm ki olmuyo.sana tavsiyem azcık şüphen varsa uzatmadan bitir çünkü uzayan her gün işleri daha da zorlaşıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?