ya doğru kişiyse..

yorumun ıcın cok saol canım
evlenmek icin evlenmek düşüncesi banada cok sacma geliyor
sadece yanında mutlu oldugum kişiye bir şans versemmi düşüncesi beni bu kararsızlığa itti.
hayatımı etkileycek bi karar olduğu icin şuan yaşadıgıma göre değil ileriye dönük düşünüp karar vermem gerektiğininde farkındayım
ama dediğim gibi duygular işin icine girince mantık out kalbin in olup her kötüyü iyiye çevirebiliyor malesef
bu yüzden sizin yorumlarınız cok iyi geldi gerçekci düşünebilmem için

bencede ona bişans veriyim derken senin şansın elinden gidebilir bazı konularda şans verilebilir ama alkol kumar gibi şeylere pek şans verme taraftarı değilim.bir çok yuva gördüm dağılan bu sebeplerden ötürü.

evet canım cok haklısın saol yorumun icina.s.

Bu kişi sizi çok sevebilir aynı zamanda yeniden alkolik de olabilir.. Emin olun evlenince ya da uzun süreli birlikteliklerde birsüre sonra sevgi biraz daha geri planda kalıp, saygı, sahiplenme vs vs gibi kavramlar ön plana çıkıyor. Ha ben onu çok seviyorum onsuz yapamam diyorsanızen az 2 sene flört edin. Zaten birşey olacaksa bu dönemde ortaya çıkar. Çünkü ben 2-3 sene bıraktıktan sonra alkole dönen görmedim ama tedavi dönüp 1 sene içinde yeniden başlayan çok gördüm.. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
Arkadaşım senin için doğru kişi mi diye sormak için aklında hiç şüphenin olmaması lazım. Ama seni baştan bu şüpheye itmiş zaten. Bir insan ya sever ya sevmez acaba gerçekten seviyor mu diyorsan o zaman bu iş baştan bitmiştir. koskoca 5 ayda sevgisine güvenemediğin bir insan var karşında. Kısacası yani doğru kişi o değil :)

canım bu alkol almasının sınırı nedir?bagımlıklık derecesindemi yoksa ayda yılda birmi içiyor?bu soru çok önemli..

evet bu konu benımde ılgımı cektı
cunku benım sevgılımde ara ara ıcer
bı gece kavga ettık ve bende yanındaydım
o kadar cok ıctı kı gozu benı ıkı tane goruyordu
ertesı gun anlattım utandı kendınden kotu oldu
sonrasında gene cok sıddetlı kavgamızda dedım pekı ben ne yapayım
sıgaram yok senın gıbı ben nasıl stresımı bosaltıcam gene ıkı bardak ıctı
sonrasında baktı gene eskısı gıbı olcak
dırek kavga moduna gectı
ama daha ıyı oldu ıcındekı herseyı gordum
yanı cok cok sınırlıyken sınırı nerde
tabıkı rısklı bunlar keske olmasa
bende ısterdım sıgara ıcmesın alkol almasın
ama buna yapma etme demekle saglayamıoruz maalesef kendı ıstemesı lazım
bılmıyorum ben bu yuzden evlılıkten vazgecmeyı dusunmedım hıc
etrafımda bı yere gıdınce yemekte bı kadeh ıcen ınsanlar var
onunda zamanında sacmaladıgı zamanlar olmus
ama dedıgım kavgamız harıc hıc oyle olmadı
bılmıyorum ben dua edıyorum eger hayırlısı ıse Allahım sen sogut kotu alıskanlıklarından dıye

eğer sözünün eriyle bıraktım diyorsa bırakmıştır. benim eşimde her akşam arkadaşlarıyla içiyorlardı. evlenme teklifi aldığımda bana söz vermişti içmeyecem diye sonra annesi çok etki etti içti yine. bu kez sabahlara kadar içiyorlardı ama dertten içiyordu canımın içi çok üzülüyordum ben ona destek olmasan daha neler yapabilirdi allah korusun. ama evlendiğimiz günden bu yana hiç içmedi şükürler olsun şimdi sigarayıda bıraktı. bir erkek iradesine sahip olabiliyorsa yapar neden olmasın. sende güven problemi var bunu aşman gerekiyor. bunda sadece alkolü bahane gösteriyorsun başkasında başka birşey bahane yapacaksın. karşındakilere güvenmelisin ki mutlu olabilesin.

saol canım.
kaç defa söz verdi üzmicem seni mutlu edicem diye ama şuanda bu sözleri vermesi cok kolay tabi
agızdan cıkan lafa degil yapılan icraatlara inanırım ama dedigin gibi en 2sene gibi bi zaman geçirmem lazımki bende bu riskle yaşayamam
en iyisi en başından vazgeçmek olucak sanırım

haklısın canım:)
sevip sevmediğimi düşünüyorsam demekki sevmiyorum bende bunu çok düşündüm
ama dediğim gibi birazda korkularım duygularımı engelliyor
engellemeyede devam etsin ki yol yakınken vazgeçmem kolay olsun:)

siz şans vermişsiniz ama ya nişnlınıza ya eşinize yada uzun bi ilişkinize kızcağız daha yeni tanımış ve kafasın dada şüpheler var hayatı deneme tahtası mı bence risk almaya değmez.nezaman değer peki uzun zamandır birlikteysen eşinse falan ona destek olursun. tabi oda çok sapıtmıyosa şiddet falan uygulamıyosa.canım bide seviyorum falanda diyemiyosun daha oyuzden bnce kendine beyaz bi sayfa aç derim...

canım bu alkol almasının sınırı nedir?bagımlıklık derecesindemi yoksa ayda yılda birmi içiyor?bu soru çok önemli..

daha önceden nasıl ictiğini bilmiyorum cok fazla ictiğini biliyorum sadece
ama 5aydır icmiyorum diyor ne ellerinin bedeninin titremesine şahit oldum
nede ben reddettiğimde felan sinirlenmesine
bagımlı olan ınsan bu tür belirtiler gösterirmiş cunku
ama 24 saatte yanında degilim oyuzden yüzde yüzde emin olamambilmiyorumkismile

inş hakkımızda hayırlısı olur canım:teselli:

Güven problemim oldugunu inkar etmiyorum
Sadece bu riski alamayacak kadar güvensizim
Çünkü karşımda bıraktım deyipte bırakmayan bir çok örnek var
Belki alkol sorunu olmasa gercekten bu ilişkiye şans verip zaman içinde ona güvenebilirdim.
Ama burda yazılan tecrübelerede dayanarak ben bu riski alamıcam

haklısın canımvereliniortak
bende bi adım atmadan önce danışmayı bu yüzden istedim
cunku biliyorumki ilişkiye başlayınca kopmak daha zor oluyor
dediğim gibi duygularımı engelliyorum sırf bu şüphelerim için
onunla mutluyum ama huzuruma daha düşkünüm kafam rahat olamıyorsa o mutluluğun zamanla bana eziyete dönüşceğinide biliyorum

Bu alkol böyle lanet bir şey işte.
Bak bir insanın hayatını nasıl mahvediyor.
Şurda bir kişi bile çıkıp şans ver o da insan demedi... senden sonra karşısına çıkacak insanlar da muhtemelen senin gibi geri adım atacaktır.
Yazık değil mi gencecik bir hayata, bir insana... belki de gerçekten bir daha asla içmeyecek.
Ama ona güvenip bu şansı verecek kaç insan çıkar karşısına orası muamma işte.
Çok yazık çok...

o açıdan bende cok düşündüm
cok üzüldüm onun adınada
alkol yüzünden kaybettiğinin oda farkında umarım bidaha içmez kendine yazık etmez
ama benim gibi düşünmeyen onu bu şekilde kabul edip sevecek biri cıkacaktır karşısına
ben bu şüphelerimle onuda zaten mutlu edemem diye düşünüyorum

ilişkinin başında hepsi süper gösterir kendini, ilgilidirler, çok iyi anlaştığınızı düşünürsün çünkü seni etkilemek icin pekcok seyi tolere edip herseyi senin isteklerin etrafinda dondururler....amaaa bunlar yerini sonra gerceklere birakir...

alkol....alkolu saynede biraktim diyen biri, kendikendine birakamamis demektir ve de hala birakmamis demektir...

teşekkür ederim yorumun icin esen77a.s.
Misilleme gibi bi niyetim yok kesinlikle
sadece o olaydan dolayı güven problemi yaşıyorum
benimde tek korkum alkole tekrar başlama ihtimali

bence bıraz kendıne gelmelısın ayrılıktan sonra..nısanlı oldugun ınsandan ayrılmak ıyı veya kotu de olsa mutlaka etkıler kararlarını.. Bıraz zaman ver kendıne en az 1 sene .. Ondan sonra bı baskasını dusunmeye basla..

Alkol konusu cok ınce bı cızgı.. Gercekten bırakadabılır yada gecıcı bır sure de olabılır..ama bunu sana anlatmıs olmasıda aslında guzel bır davranıs, hıc soylemeyebılırdıde

bı balımnur bıde ben ıyı yonunden bakmısız
gercı onun esı ımkansızı basarmıs
ınsalalh benım sevgılımde hakkımda hayırlısı ıse bız evlenmeden sıkayet ettıgım yonlerını bırakır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…