Ya duygularima hakim olamazsam

İstemem yan cebime koy misali
Rabbim sasirtmasin.

yüz vermeyin adam bildiğin yeni heyecan arıyor.

Bizim şubedeki iğrenç adam aklıma geldi yöneticiyim ayağına altındaki bayana sarkıyordu midem bulandı neyse ya o kimlere Allah bilir abilik yaptı.
Ekonomik kriz var bankalar işçi atmaya yer arıyor sen ve abin işten atılırsanız ekmeğinden olursun o da inkar eder zaten .
Duygu değil ekmek yeri orası
Duyguna değil ekmeğine sahip çık

Mesela bu yazdıklarınız venım esım hakkında olsaydı. Yanı o adam benım esim olsaydı. Mesela ben bı ıkı mesajınızı gorup bu hıslerınızı darketmiş olsaydım.eşime haddını bıldırdikten sonra calıstıgınız yere gelır avazım cıktıgı kadar yaptıgınız seyı "mesajlasmayı" ne nıyetle ve hıslerle ewlı bır adamla yaptiginizi dunya aleme bildirirdim.
Sonra da sacınızı basınızı yolardım.misal o adam esım olsaydı. Rezil olmak falan da zerre umurumda olmazdı. zaten sızın gibi ewlı adamları aklından cıkaramayan kadınlar bıyle tepki görmedikleri ıcın o sözde masum hayallerıni kurmaya devam ediyorlar. Msjlasmak nedir. Ne isiniz var da msjlasıyorsunhz. Size olan ilgisini bi redt cekip sonlandırabılırsınızz. O yuzu verıyorsunuz cunku metres de olsanız ilgilenilmek hosunuza gidiyor. Herhalde cok cirkinsiniz veya adagılık kompleksiniz var.her sey olabılır.etrafta ezik insan cok..

Zaten hakim olmuyorsunuz evli adam size kur yapıyor siz güya kırılmasın diye tepki vermiyorsunuz!!!!Kırılması değil sizin korktuğunuz yada iş değil adam gitmesin flörtleşelim derdiniz.Eğer siz mesafe koymazmazsanızz bir sonraki mesajlar cinselliğe gelecek ee tabi adam kırılmasın diye yine tepki vermezseniz sonuç istediğiniz gibi olur merak etmeyin.Peki sonrasında mutlu olur musunuz Hayır.
Birde olaya şu yönden bakın eşi bu mesajları görse ne olay çıkarır ne konuma düşersiniz?

Akıl verin değil, dua edin aklımı ve vicdanımı çalıştırayım, kullanabileyim diye bitirmen gerekiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…