Ya duygularima hakim olamazsam

Evli erkeklerde bok var zaten, aman ha hayatından çıkarma ki sanada bulaşsın!

Sana çok kızdım!
Kendine dengin birini bul, karısına bunu yapan sana neler yapmaz! Senle gönül eğlendirir iki gün sonra karım duyacak diye eli ayağına dolaşır.

Yuva yıkanın yuvası olmaz, başlamadan bitir bu hoşlantıyı, duygularını dizginle lüttfenn

Benim kimseden medet umdugum falan yok.isler sarpa sarmadan kimsenin kalbi kirilmadan nasil siyrilirim derdindeyim.ordan konusmasi ne kolay

Kimsenin kalbi kırılmadan derken? Kimseden kasıt o adam mı? Yalnız kalbi değil bi tarafı da kırılsın? Onun kalbini düşnmek size mi kaldı? Şaka gibi yav? Aklını başına topla, yoksa bu akılla sonradan kırılıp dökülen, ortada kalan sen olursun!

Hiç utanma kalmamış. Pes

Adam duzenli hayattan sıkılmis.Macera ariyor.Sicak şöminenin onunde turlu turlu mamalar, renkli renkli yumaklar sarmaz olmus ki sokaga cikip iki çop karistirayim derdindeki kedi misali.
Yok ben gercegi goremiyor duygularimi kontrol edemiyorum diyorsan da takil oyle. Kesin karisini bosar cocuklari birakir seni alir pembe panjurlu evinizde musmutlu yasarsaniz.

Konu sahibesi merak ediyorum

Hayatınız boyunca hiç bir erkek sizi koruyup kollayıp ilgi göstermedimi ki

Evli olduğunu bile bile ufacık ilgiden böyle deliye dönmüşsünüz

Sizin yorumda beni benden aldi yahu ne evli bi kadin baskasina asik olabilir nede evli bi erkek olabilir.. eger evliyseniz hala birbirinize karsi ask sevgi vardir eger ikiside bitmisse bosanilir herkes yolunu ayirir . ondan sonra kime asik olursan ol yani .... evliyken baskasina asik olmak ne sacma biseydir ya :)

kimsenin kalbi kirilmadan nasil siyrilirim derdindeyim.ordan konusmasi ne kolay

Kalbi kirilmadan mi?
Kirilsin... evli adamin kalbini dusunmek sana mi kaldi?

Nasil siyrilabilirim in cevabini da tum uyeler soyluyor zaten
Mesajlarina cevap verme
Uzak dur
Gorursen merhaba dan ileriye gecme
Bu kadar basit
Baska yolu olmadigini sen de biliyorsun

Bi de "her zorlukta yanimdaydi, korudu kolladi" demiş.. Kimi kimden ve neyden KORUDU bu isimsiz cengaver? Bu ne arabesklik?
Abartılı duygu ve ifadelerden hic hoslanmam..
Başına bela aranma konu sahibi, istemem yan cebime koy modundan da çık.. Bu herife oncelikle saygini kaybet ve sonra da mesafeni koy..
Allah korusun, bi seyler olursa, "seçilen ve sevilen kadin" değil "metres" olacaksin..

Aynen
Konu sahibi.istemem yan cebime koy...modunda

Yok adamin kalbi kirilacakmis da yok nasil siyrilacakmis da.

Acilen kendine gelmesi lazim konu sahibinin

Gonlun kaymis olabilir tamam hadi olabilir diyelim.

Ama hemen acil onlem alip yol yakinken o batakliga giden yoldan donmeli.

Beğenmiş olmasına sözüm yok, insan nefsani bi varlık.. Olmasaymis iyiymis ama oldu hadi, adamin evli ve cocuklu oldugunu ogrendigi saniyeden itibaren şen şakrak flört etmeye devam edemezsin.. Nerden buluyor adam bu cesareti? Kendi kendine yazismiyor sonucta? Hani bunun bi taciz olmadigi, tek taraflı olmadigi ortada, o nedenle bu sekilde konusuyorum..

sadakatsiz insanlara ne kadar kizardim ama asla dedigimiz hersey kapinin ardinda beni bekliyormus meger. keske baska sartlarda onceden karsilassaydik

Ohooo sen baya kaptirmissin kendini, adam 2-3 daha cabalasa metres olmaya hazirsin anladigim kadariyla. Ne demek ya hayatimdan cikarmak istemiyorum? Baska bir kadina bunlari yasatmayin, böyle "erkeklere" de prim vermeyin!!

Baskalarinin yaninda herkes gibi davraniyormus, yalniz kalinca da mesaj atiyor cakal. Tongaya düsürsem de biraz eglensem diye düsünüyor muhtemelen, günlük rutinden bikmis anlasilan. Esinin ve kendi sahsiyetini böyle ayaklar altina alan senin sahsiyeti inan 1 saniye bile düsünmez. Onurundan gururundan olma bosu bosuna. Bi sürü bekar erkek var!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…