- 25 Ağustos 2014
- 21.005
- 50.155
- 798
- Konu Sahibi Mizantropist
Kırar kırar bence de![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kırar kırar bence de![]()
Saygı duyması bile saçma. Herkesin içinde normal davranıp sonradan mesaj atar. Yarın da karım varken niye aradın şerefsiz diye azarlar. O güne kadar saygıya devamBi de "her zorlukta yanimdaydi, korudu kolladi" demiş.. Kimi kimden ve neyden KORUDU bu isimsiz cengaver? Bu ne arabesklik?
Abartılı duygu ve ifadelerden hic hoslanmam..
Başına bela aranma konu sahibi, istemem yan cebime koy modundan da çık.. Bu herife oncelikle saygini kaybet ve sonra da mesafeni koy..
Allah korusun, bi seyler olursa, "seçilen ve sevilen kadin" değil "metres" olacaksin..
Elbette kıracaksınız.Benim kimseden medet umdugum falan yok.isler sarpa sarmadan kimsenin kalbi kirilmadan nasil siyrilirim derdindeyim.ordan konusmasi ne kolay
Isler o boyuta gelmesin diye ugrasiyorum .allah korusun bosanirsa falan asla yuva yika n olmak istemem.ister duygularinda samimi olsun ister olmasin benim icin oluru yok zaten.
Asla yuva yikan kadin olmak istemem klisesine ne denir peki?Bahaneler üretmeye başlamışsınız resmen. Farklı şubedeki adamdan size ne? Ne alaka işden dolayı konuşmayı kesemem. Aynı şubede olsanız bile konuşmanıza gerek yok. Aylarca konuşmadığım kişi ile bankada aynı şubede yan yana çalıştık. İş dışında sohbet etmek gibi bir zorunluluğum yoktu. Bankalara öyle bi kanun mu geldi de bizim haberimiz yok. Karakter olarak zayıfmışsınız, yazık.
ayşegül senmisin kız![]()
Asla yuva yikan kadin olmak istemem klisesine ne denir peki?
O yuva yikan kadinlar da "ben yuva yikiciyim, dur şu yuvayi bi yıkayım" demiyor zaten (psikopatlar hariç).. Bi b.k yolu giriyolar, sonrasi corap söküğü malum..
Evet kesinlikle doğru olan dediğiniz şekilde olması. Ama insanlar bunu yapmıyor kimse bu kadar dürüst hareket etmiyor. Eşler birbrini fena kandırıyor yani...Sizin yorumda beni benden aldi yahu ne evli bi kadin baskasina asik olabilir nede evli bi erkek olabilir.. eger evliyseniz hala birbirinize karsi ask sevgi vardir eger ikiside bitmisse bosanilir herkes yolunu ayirir . ondan sonra kime asik olursan ol yani .... evliyken baskasina asik olmak ne sacma biseydir ya :)
Allah karakter yoksunu, kendine ve baskasina saygisi olmayanlardan ve yoldan çıkmaktan hepimizi korusun..Yuva yıkan 'kadın' da 'erkek'te aynı karakter bozukluğuna sahip zaten benim gözümde.
Birde bunun erkek tarafı var. Yuva yıkan kadına güvenip ilişki kurmaya çalışan erkeğe ne demeli. Ne malum onunla kurduğun o 'yuvayı' başka biri için yıkmayacağı
Emin ol o adam gerçek hayatta ve karısına karşı böyle naif kibar koruyan hep yardim eden biri degildir.kendisi evli oldugundan seninde bunu bildiginden senide sevgilisi yapmak istediginden sana öyle davranıyor. seni etkilemek ve bu durumu kabul ettirmek için.düşme bu tuzaklaraaa. Seni bi elde etse hevesi geçince hemen oduna hanzoya bağlarYillardir burayi takip ediyorum.kimseye anlatamadigim derdim icin bugun uye oldum lutfen bana yol gosterin.
2 ay once bankada ise başladım.1aylik bir egitim sureci icin baska bir subedeydim.genellikle erkeklerin bulundugu bi birimdi.ama ilk is deneyimim olmasina ragmen hic yabancilik cekmedim.herkes bana cok yardimci oldu.verimli ve eglenceli bi donemdi benim icin.surekli beraber oldugum bana egitim veren birisi vardi.cok dusunceli eglenceli naif birisi biraz da flörtöz gibi.her zorlukta yanimdaydi korudu kolladi.son zamanlarda bana karsi davranislari degisti.biraz cekingen davranıyordu ve bazen bana uzun uzun bakarken yakaliyordum.kendisi evli ve cocuklu oldugu icin hic art niyetli düşünmedim.benden 8 10 yas kadar buyuk oldugundan abi diye hitap ediyordum zaten.simdi farkli subelerdeyiz ama arasira karsilasiyoruz.arkadaslarinin yaninda bana herkes gibi davraniyor.ama ayrilir ayrilmaz mesaj atiyor ve gayet samimi.iltifatlar ediyor ben kisa cevaplar veriyorum.ama kendimi iyi hissettiriyor beni mutlu ediyor ama aradaki mesafeyi korumakicin kendimi cok zor tutuyorum.ya kendime engel olamazsam?bazen kendimi onu dusunurken yakaliyorum.vicdanim hic rahat degil.onceden sadakatsiz insanlara ne kadar kizardim ama asla dedigimiz hersey kapinin ardinda beni bekliyormus meger. keske baska sartlarda onceden karsilassaydik.terslesem ya da acik acik konuşsam kalbini kirarim incitirim diye cok korkuyorum.onu hayatimdan çıkarmak istemiyorum istesem de cikaramam isten dolayi ama bu sekilde de devam edemem.nasi davranmam gerek napicam lutfen akil verin
Evet kesinlikle doğru olan dediğiniz şekilde olması. Ama insanlar bunu yapmıyor kimse bu kadar dürüst hareket etmiyor. Eşler birbrini fena kandırıyor yani...