Ya duygularima hakim olamazsam

Isler o boyuta gelmesin diye ugrasiyorum .allah korusun bosanirsa falan asla yuva yika n olmak istemem.ister duygularinda samimi olsun ister olmasin benim icin oluru yok zaten.

Ablacim onceki mesajimda da yazdim, ne bosanmasi adam cakal. Adam bosanmaz. Senin zaafindan faydalanir sonra da ben evliyim basndan beri biliyordun der ceker gider. Bu kadar yani. Genc, berkar bir kzsin. Ne isin var ababn yasindaki evli herifle...

Ablacim onceki mesajimda da yazdim, ne bosanmasi adam cakal. Adam bosanmaz. Senin zaafindan faydalanir sonra da ben evliyim basndan beri biliyordun der ceker gider. Bu kadar yani.
Arkadaş o çakalın bosanacigini filan da sanıyor baksana..cidden iltifatlarina inanmış birde ciddiye alıp buraya konu açmış.Hic sanmıyorum konu sahibin de ona karşı bir şeyler hissetmediğini..

Sen kuma olmaya razı olabilirsin fakat o adam kılıklının karısı bunu asla istemez .ne demek vazgeçmek istemiyorum ? Belki sen adamın davranışlarının altını doldurmasan, o da karısını aldatmayacak ..isteyen her türlü yapar fakat belki ...

Yillardir burayi takip ediyorum.kimseye anlatamadigim derdim icin bugun uye oldum lutfen bana yol gosterin.
2 ay once bankada ise başladım.1aylik bir egitim sureci icin baska bir subedeydim.genellikle erkeklerin bulundugu bi birimdi.ama ilk is deneyimim olmasina ragmen hic yabancilik cekmedim.herkes bana cok yardimci oldu.verimli ve eglenceli bi donemdi benim icin.surekli beraber oldugum bana egitim veren birisi vardi.cok dusunceli eglenceli naif birisi biraz da flörtöz gibi.her zorlukta yanimdaydi korudu kolladi.son zamanlarda bana karsi davranislari degisti.biraz cekingen davranıyordu ve bazen bana uzun uzun bakarken yakaliyordum.kendisi evli ve cocuklu oldugu icin hic art niyetli düşünmedim.benden 8 10 yas kadar buyuk oldugundan abi diye hitap ediyordum zaten.simdi farkli subelerdeyiz ama arasira karsilasiyoruz.arkadaslarinin yaninda bana herkes gibi davraniyor.ama ayrilir ayrilmaz mesaj atiyor ve gayet samimi.iltifatlar ediyor ben kisa cevaplar veriyorum.ama kendimi iyi hissettiriyor beni mutlu ediyor ama aradaki mesafeyi korumakicin kendimi cok zor tutuyorum.ya kendime engel olamazsam?bazen kendimi onu dusunurken yakaliyorum.vicdanim hic rahat degil.onceden sadakatsiz insanlara ne kadar kizardim ama asla dedigimiz hersey kapinin ardinda beni bekliyormus meger. keske baska sartlarda onceden karsilassaydik.terslesem ya da acik acik konuşsam kalbini kirarim incitirim diye cok korkuyorum.onu hayatimdan çıkarmak istemiyorum istesem de cikaramam isten dolayi ama bu sekilde de devam edemem.nasi davranmam gerek napicam lutfen akil verin
Allah akıl fikir versin... bizi de böylelerinden uzak tutsun..

hiç burda "uzaktan yargılamak kolay" falan edebiyatına girme bacım... senin abi dediğin adam için aklından böyle şeyler geçiyorsa ( yok keşke başka zamanda karşılaşsaydık falan) kusura bakma ama sen art niyetli ve hem cinsine karşı hainsin.
adam evli... sen ise onu düşünmekten kendini alamıyorsun... pess...

Valla birseyi yapmak istediğiniz zaman azıcık empati yapın.

Bak ayni yasta olduğum bir arkadasim vardi.
Bir adamin sirketinde ise girdi. Öyle böyle derken isler değişti.
Adami hep bekar anlatti. Ama evliymis ....

Ve adamin evli olduğunu benden sakladigi icin anlatıyor anlatiyor bende olumlu konuşuyorum hep
Sonra baska bir arkadasimizdan öğrendim evli oldugunu
Tabi ben öğrenmeden bizim iletisim baska birseyden koptu.

Adamin esi öğrenmiş, esine geri dönmus
Buna araba aldi ayri ev acti, daha.bir suru şey
Hepsini de geri almis

Yani velhasil: sonu yok böyle ilişkilerin. Kendinizi özellikle duygularinizi kullandirmayin.

Duygularıma hakim olamazsam ne ya!!
Duygularına hakim ol !!!
Gerekirse işinden olma pahasına; kestir at.
Bunun yorumu, fikri, doğrusu, yanlışı, A'sı, B'si, C'si yok.
Kafandan ve hayatından bitir at. Sen cvp vermezsen, iletişimi kesersen; sana kimse yaklaşamaz.

Sizin gibileri gördükçe gelecekteki eşimi eve zincirlesem mi acaba diye düşünüyorum bazen!!:sinirli:
Ne bu felaketinizi çağıran halleriniz anlamıyorum.:olamaz:

Bayılıyorum şu "asla" dediklerimizi yaşama durumuna. Negzel benim de en büyük bahanem bu, hep kullanıyorum!
Kaybetmek istemiyorsanız, ailesiyle tanışın?
Gerçekten "abi" olarak görmeye çalışın ?
Evli çocuklu bir adamın karısını düşünün.
Mesela size hunharca yaptığı iltifatları o kadına yapmadığını düşünün.
Hani bir zamanlar peşinde koştuğu , deli divane aşık olduğu şayet yetenekliyse sayfalarca şiirler yazdığı kadına.
Onunla evlenmek gibi bir gaflette bulunan, fedakar ve masum kadına.
Sonra bir de aynaya bakın.
Kendinize yakıştırdıklarınızla yaşayın.
Lamı cimi yok.
Sadece sevgi diyerek masumlaştırmaya çalışmayın.
Başta bahsettiğim bahane konusunda da...
Ahlâksızlık sınırınız nedir bilemem de benim için evli birisini düşünmek, konuşmak, hoşlanmak hadi bunları geçtim "ayyhh napıcam çok çaresizim yhaa" moduna girmek ciddi ahlaksızlıktır.
Ve toplumda ahlaksızca görülen şeyleri ayıplamak, kınamak onları yaşayacağımıza değil; hayat görüşlerimize işarettir.

Bayılıyorum şu "asla" dediklerimizi yaşama durumuna. Negzel benim de en büyük bahanem bu, hep kullanıyorum!
Kaybetmek istemiyorsanız, ailesiyle tanışın?
Gerçekten "abi" olarak görmeye çalışın ?
Evli çocuklu bir adamın karısını düşünün.
Mesela size hunharca yaptığı iltifatları o kadına yapmadığını düşünün.
Hani bir zamanlar peşinde koştuğu , deli divane aşık olduğu şayet yetenekliyse sayfalarca şiirler yazdığı kadına.
Onunla evlenmek gibi bir gaflette bulunan, fedakar ve masum kadına.
Sonra bir de aynaya bakın.
Kendinize yakıştırdıklarınızla yaşayın.
Lamı cimi yok.
Sadece sevgi diyerek masumlaştırmaya çalışmayın.
Başta bahsettiğim bahane konusunda da...
Ahlâksızlık sınırınız nedir bilemem de benim için evli birisini düşünmek, konuşmak, hoşlanmak hadi bunları geçtim "ayyhh napıcam çok çaresizim yhaa" moduna girmek ciddi ahlaksızlıktır.
Ve toplumda ahlaksızca görülen şeyleri ayıplamak, kınamak onları yaşayacağımıza değil; hayat görüşlerimize işarettir.
Bu yorumun karşısında saygıyla eğiliyorum. :KK200:

Yillardir burayi takip ediyorum.kimseye anlatamadigim derdim icin bugun uye oldum lutfen bana yol gosterin.
2 ay once bankada ise başladım.1aylik bir egitim sureci icin baska bir subedeydim.genellikle erkeklerin bulundugu bi birimdi.ama ilk is deneyimim olmasina ragmen hic yabancilik cekmedim.herkes bana cok yardimci oldu.verimli ve eglenceli bi donemdi benim icin.surekli beraber oldugum bana egitim veren birisi vardi.cok dusunceli eglenceli naif birisi biraz da flörtöz gibi.her zorlukta yanimdaydi korudu kolladi.son zamanlarda bana karsi davranislari degisti.biraz cekingen davranıyordu ve bazen bana uzun uzun bakarken yakaliyordum.kendisi evli ve cocuklu oldugu icin hic art niyetli düşünmedim.benden 8 10 yas kadar buyuk oldugundan abi diye hitap ediyordum zaten.simdi farkli subelerdeyiz ama arasira karsilasiyoruz.arkadaslarinin yaninda bana herkes gibi davraniyor.ama ayrilir ayrilmaz mesaj atiyor ve gayet samimi.iltifatlar ediyor ben kisa cevaplar veriyorum.ama kendimi iyi hissettiriyor beni mutlu ediyor ama aradaki mesafeyi korumakicin kendimi cok zor tutuyorum.ya kendime engel olamazsam?bazen kendimi onu dusunurken yakaliyorum.vicdanim hic rahat degil.onceden sadakatsiz insanlara ne kadar kizardim ama asla dedigimiz hersey kapinin ardinda beni bekliyormus meger. keske baska sartlarda onceden karsilassaydik.terslesem ya da acik acik konuşsam kalbini kirarim incitirim diye cok korkuyorum.onu hayatimdan çıkarmak istemiyorum istesem de cikaramam isten dolayi ama bu sekilde de devam edemem.nasi davranmam gerek napicam lutfen akil verin
Tersle , açık açık konuş , kalbini kır , incit , ama yuva yıkan olma , buna sebep olma lütfen . Adam yoldan çıkmış belliki , sen olmasan başkasıyla aldatır eşini ( daha önce de aldatmadığı ne malum ) .
Karısına koca olamayan , başkasına hiç olmaz . Olur da karısını boşar seninle evlenirse , kendini şimdiden hazırla aldatılmaya , tarih tekerrürden ibarettir .

Isler o boyuta gelmesin diye ugrasiyorum .allah korusun bosanirsa falan asla yuva yika n olmak istemem.ister duygularinda samimi olsun ister olmasin benim icin oluru yok zaten.

Boşanma ihtimali dahi yok. Siz de ona yeşil ışık yakarsanız birkaç sefer takılırsınız, "Boşanacağız zaten çk mtszm" falan der, sonra "Karım çok hastalandı ben onu terk edeceğim diye ühühüh (aslında konusu hiç açılmamıştır bile) ben ayrılmaktan vazgeçtim kusura bakma cnm" der sizi de başka bir şubeye sürdürüverir bitti gitti.

12 yıldır sağlık sektöründeyim ve neler gördüm,yaşadım
Net şunu söyleyim;ateşle oyun olmaz
(Evli erkekle birliktelik ateşle oynamak gibidir bana göre)

Evli bir adamı sevmek ağır bir imtihan ama bu imtihanı geçmek için o kişiye katı davranmak,duygulara ket vurmak gerekli.Hele ki çok seviyorsan daha da ağır geliyor ama mantık/irade/Allah korkusu bu durumlarda dayanak oluyor.Sen de Allaha dayan,vazgeçme gücünü bulursun inşallah kendinde

Mesajlarina cevap verme
Subeleriniz ayriymis zaten
Ne kadar karsilacaksiniz ki?

Bataga dogru gidiyorsun
Uyan!

Yasagin cazibesi hos gelir bastan
Kendini ve baska insanlari yakma
Gonul eglendirir
Sonra da birakir

Bosanmaz ki;)
Olur da bir iliskiye baslarsaniz senin icin bosanacagini mi saniyorsun?

Mesajlara cevap vermeeeeeeeee bundan sonraaaa;)

Bu tür konularda evli hatunlar, sanki kendi eşleri bu haltı yiyormuş, ya da kendi başlarına gelmiş gibi resmen komaya giriyorlar ve bu çok komik gözüküyor. Yorum yaparken bu triplerinide saklayamıyorlar :) sanki yaşanması imkansız bişeymiş gibi..

Konu sahibi, şu an sana çok heyecanlı gelen bu durum daha sonra sana çok acı verebilir. O şahıs belli ki kendine heyecan arıyor, bu yaptığı resmen şerefsizlik. Evli birine aşık olman yasak ya da imkansız değil, evli insanların başkasına aşık olmasıda imkansız değil. Evli insanlar birbirlerine sonsuza kadar aşık kalıcak diye bi şart yok. Ama bu adam kendine heyecan arıyor. Yakma kendini derim.

Back
X