Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:koptumEşim şu an benden uzak,şehir dışında.Keşke şimdi yanımda olsada etsejeyyar
:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:koptum
:mymeka:güzelim sen nerde vaşıosun anlamadım dağdamı anlattığın şevler bence küt insanların vapacağı bişi:mymeka:bizler eşlerimize vakın insanlarız senin dediğin bence birbirini tanımavan anlamavan insanlar için geçerli .ben sanmıorum duvarsızca eşine vaklaşan bir erkek bence karısını seven erkek zaten zevk almak için değil karşılıklı zevkleri pavlaşmak için karısıvla beraber olur.sen sanırım çok filim izlemişsin .tabiki bu dediğin şevler oluo ama hep zorla evlendirilmiş insanların başına gelior eşini tanımadan içine sinmeden olan evliliklerde bence tabiki sonuç kadınını anlamavan küt bir erkek.eşinin duvgularına isteklerine en baştada ruhuna itap etmesini bilen bir erkek eşine savgısı olduğu içinde tecavüz etmez eşini ilişkive her vönden hazırlar.:dilcikar:ben böle düşünüorumşakkıdıEğer beraberliğin sonunda orgazm olmuşsanız seks yapmışsınız demektir. Eğer olmamışsanız tecavüze uğramışsınız, ya da nikahlı fahişelik yapmışsınız demektir.
Ama bunu değil başkalarına, kendine bile açıklamak ne kadar zordur, değil mi?
Evlilikte orgazm ve tecavüzleri ayrı ayrı kefelere koyup tartalım bakalım. İbre ne tarafa kayıyor?
Olaya daha geniş açıdan bakmalıyız diye düşünüyorum...Çok üzüldüm bir hemcinsimizin dünyadan bu kadar habersiz oluşuna...ülkemizde yaşanan gerçek kadın hikayelerinde bunların bin türlüsü yaşanıyor...
Eşim şu an benden uzak,şehir dışında.Keşke şimdi yanımda olsada etsejeyyar
:mymeka:bahar kızım sen demirlerini silsene:mymeka:sen benimi takip edion haÇok üzgünüm çoooknereve gitsem ordasın aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalaelaelaelaelaehoşunamı gitti kısssss:Roflol:jeyyarjeyyar
Benimkide yurt dışında bayada oldu gideli uffff aklıma düşürdün şimdi :Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:
Eğer beraberliğin sonunda orgazm olmuşsanız seks yapmışsınız demektir. Eğer olmamışsanız tecavüze uğramışsınız, ya da nikahlı fahişelik yapmışsınız demektir.
Evlilikte orgazm ve tecavüzleri ayrı ayrı kefelere koyup tartalım bakalım. İbre ne tarafa kayıyor?
Olaya daha geniş açıdan bakmalıyız diye düşünüyorum...Çok üzüldüm bir hemcinsimizin dünyadan bu kadar habersiz oluşuna...ülkemizde yaşanan gerçek kadın hikayelerinde bunların bin türlüsü yaşanıyor...
soz konusu esım olursa iş degısır...yapmaz ama yaparsa bı sozle cevap vereyım;:1closedeyes:tecavuz kacınılmazsa zevk almaasını bıl:Roflol::Roflol:
Eğer beraberliğin sonunda orgazm olmuşsanız seks yapmışsınız demektir. Eğer olmamışsanız tecavüze uğramışsınız, ya da nikahlı fahişelik yapmışsınız demektir.
jeyyarböcüğüm evet sana katılıorum.nedir bu nikahlı fahişelik pöhhhhhhhhhhhhh.zırvalık.ağzı olan konuşuorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:1hug:bu nikahlı fahişelik olayını bende kabul etmiyorum...kocamla birlikte olmaktan çok zevk alıyorum tecavüz falan da yok bence sadece karşı tarafın zorlaması olayı he oldu da siz tecavüz diye yorumluyorsunuz yan gelip yatın keyfinize bakın sonuçta tecavüz eden de onca emekler verdiğiniz kocanız hanımlar unutmayın...
olabılır ama nasıl olur bılemıyorum kolasına uyku hapımı atılır mesela:uhm::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:
:teselli:kronick havatım sana tüm kalbimle katılıorum:teselli:insanlar bir olavı tüm evli çiftlere maal etmemeli.herkez avnı değil:teselli:ne kadar terbiyesiz ve seviyesiz bir yorum...sen nikahlı fahişelik yapıyo olabilirsin,devamda et...ama her evliliği kendininki gibi sanma...
gerekirse kocam mutlu olsun diye rolde yaparım...bunun adı fahişelik değil,duygusallıktır.genellemeleri kendin için yap.başkalarının evlilikleriyle ilgili haddini aşan ifadeler kullanma...
ze-ta öncelikle yaşadıklarına çok üzüldüm canım.bu olay zorlaysa kocanda olsa tecavüze giriyor olmazzzzzzzzzzzzzzzkabul edilir bişii değil