Ya Einiz tecavz ederse?

• Konu Sahibi Konu Sahibi */*/*
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kadın sadece erkek istiyor diye ilişkiye evet demeli mi?

• Evet eşim her istediğinde ben oan istemesemde yaparım

OY: 2 11,8%
  • Hayır kadın o an istemiyorsa olmamalı zorbalıkla olmaz

OY: 14 82,4%
  • olabilir erkektir.

OY: 1 5,9%

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
Böle bir konuyla dalga geçilir mi. Bunun adı tecavüz karşındakinin kim olduğu okadar önemli değil. Ancak başına gelen anlar umarım allah hiçbirzaman yaşatmaz bana.

adam Kütükse Direk Dalar Ama Insan Kandirir Eşini Küçük Oyunlarla Buda Tecavüze Girmez Ama Girerse Cinsellikten Soğuma Gibi Bi Sorun çikabilir

cok saçma bence ne tacavüzü kocan o senin madem sevmiyorsunuz neden evleniyosunuz sevdiginiz adamla evlenin evlilikte tecavüz die bişey yok ç ünkü kocan sana helaldir oke :1closedeyes:

cok saçma bence ne tacavüzü kocan o senin madem sevmiyorsunuz neden evleniyosunuz sevdiginiz adamla evlenin evlilikte tecavüz die bişey yok ç ünkü kocan sana helaldir oke :1closedeyes:

evililkte nasıl tecavüz yoktur yapmayın allah aşkına kanunda bile var bu eşinin tecavüzünü şikayet etme hakkına sahipsin..evlilikte tecavüz nasıl olur biliyo musun sen ilişkiye girmek istemezsin adam zorla yatırır yapar istediğini sen canının acıdığıyla kalırsın eşin tecavüzü daha kötü bence canım dediğin sana karım diyen yapıyo bunu..

ne demek yani adam istediği zaman direkt dalcak mı yok öyle bişey helalinse de yok öyle bi hakkı kızdım şimdi gece gece

Hayatim o sevgiyle askla ba$layan evliliklerin hepsi A$kla sürseydi dünya güllük gülistanlik olurdu ve tecavüz olayini $u an ele almazdik bile..Kocanin sana helal olmasi tecavüz olayinin dogru oldugunu vurgulamaz, o kadar!!! Hersey senin toz pembe gördügün gibi degil.. Bazi erkeklerde o hayvani icgüdü vardir, o an istiyorsa o an olacak.. Kadinin istemedigini gördügü zamanda hayvanla$ip istedigini almak icin zor kullanacak...Cogumuz bu tür erkekleri evlenmeden "anlayamayabiliriz" , cünkü cogumuz evlenmeden yatakta kalite kontrol etmiyoruz adamin neye nasil ne sekilde tepki verdigini...
Önemli olan her konuda anlayi$ sahibi e$i bulabilmek sanirim, o zaten cinsellikte de kendini gösterecektir.. (diye ummak istiyorum:)

ay kızlar şimdi kötü oldum ben eşime 1 defa tecavüz etmiştim. şehir dışından gelmişti ve ben çok özlemiştim. eve geldi yorgun bitmiş adam duş aldı yattı 5 dakika geçmedi başladı horlamaya nasıl canım sıkıldı bende boş dururmuyum. ne olduğunu bile anlamamıştı gözleri yarı açık garibim. sabah sordum hatırlamıyor bile.

bence kocasının tecavüz etmesi insanın hoşuna gider benim haddim diil ama harika olurdu herhalde

arkadaşlar sanırım sorunun mantığını anlamadınız.. evliliktede tecavüz vardır. kadının rızası dışında bedenine uyğulanan her şey tecavüze girer ve ve suçtur. evlendim tabikide kocamdır yapacak ne demek.. evlilik hayatı paylaşmaktır.. İstemediğin şeylere maruz kalmak değildir. evlilikte tecavüz olmaz diyenlere şunu söylemek istiyorum gazetelerde okumuştunuz 10 yıllık karısıyla ormanda grup fantazisi yapmak isteyen ve bunun için bir hayat kadınıyla anlaşan adamı belki duymuştunuz.. Şimdi bazılarının yazdığı mantıkla bakarsak bunlar evli değil mi ve bazılarınızın dediği gibi o kadının kocişi:P(bu ne demekse) yapabilir değil mi? kadını rencide edebilir aşağılayabilir ve kadın karısı olduğu için bundan zevk almalı dimi... başınıza gelmeden yorum yapmayalım lütfen fantazi ve tecavüzü ayıralım.

evililkte nasıl tecavüz yoktur yapmayın allah aşkına kanunda bile var bu eşinin tecavüzünü şikayet etme hakkına sahipsin..evlilikte tecavüz nasıl olur biliyo musun sen ilişkiye girmek istemezsin adam zorla yatırır yapar istediğini sen canının acıdığıyla kalırsın eşin tecavüzü daha kötü bence canım dediğin sana karım diyen yapıyo bunu..

ne demek yani adam istediği zaman direkt dalcak mı yok öyle bişey helalinse de yok öyle bi hakkı kızdım şimdi gece gece

bravo arkadaşım doğru diyorsun.. kadınlarımız daha haklarını bilmiyorlar burda tecavüz etse ne harika olur diyorlar ... yorumları okudum tüylerim diken diken oldu.. :oklava:

Cinsel saldırı

TCK MADDE 102. - (1) Cinsel davranışlarla bir kimsenin vücut dokunulmazlığını ihlâl eden kişi, mağdurun şikâyeti üzerine, iki yıldan yedi yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Fiilin vücuda organ veya sair bir cisim sokulması suretiyle işlenmesi durumunda, yedi yıldan oniki yıla kadar hapis cezasına hükmolunur. Bu fiilin eşe karşı işlenmesi hâlinde, soruşturma ve kovuşturmanın yapılması mağdurun şikâyetine bağlıdır.
lütfen haklarımızı bilelim

bence iki insan birbirini seviyorsa ve karsilikli anlayis icinde ise (ANLAYIS KAVRAMI COK COK ÖNEMLI) Tecavüz olayi gerceklesmez. Ben kendi evliligimden yola cikarak . Mesela ben bazen cok yorgun oluyorum esim beni anlayisla karsiliyor . Bazende esim yorgun oluyor bende onu anlayisla karsiliyorum. Ama isteklerinin önüne gecemeyen o kadar cok insan varki. ben bir kac tanesine tanik oldum. Bir tane arkadasim bana gelip cok aglamisti bu tecavüz olayinlarindan. Olmayacak yerlerde esi iliskiye girmek istiyordu , canini cok acitiyordu , hergün iliskiye girmek istiyordu vs... Bilemiyorum erkekler (tabii hepsini ayni kefeye koyamam ama bu tür erkeklerde malesef var) neden bu sekilde davranir. Ya kendilerini kanitlama cabalari var (hani erkekler ya ataerkil bir aile yapimiz varya onlarin sözü gececek, kadin ölsede gik demeyecek ) yada bazilari gercekten cok doyumsuz. Allah böyle erkeklerin eslerine gercekten sabir versin, ve bekar arkadaslarimida böyle insanlarla karsilastirmasin. :tomato:

bende ona ederim Kötü Kazen jeyyarjeyyar

valla gözümü korkuttunuz yani...ama sadece kocanın tecavüzü değil gözümü korkutan...bazı hanımların tepkileri...gerçekten fantaziyle karıştıran arkadaşlar var sanırım...Allahım kimseye yaşatmasın...bizim gibi böyle bişeyden korkanlara ve kabul edemeyeceklere de fantazi zannedenlere de...

bu adam manyakmı niye eşine tecavüz etsin helalini güzellikle öpsün koklasın işde:asigim: ... he eğer manyaksa orasını bilemem kafamçokkarıştı....

Back
X