ya esimde beni aldatirsa...

86burcu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
375
199
103
Slm kizlar! Fazla uzatmadan konuya gecmek istiyorum..
Dünden beri kafama takilan bi konu var. Kisaca olayi anlatim: Esimin is yerinde bi kutlama vardi, oraya gittik ve orda esimin is arkadasi (cok fazla samimi degiller ama iyi anlasiyolar) bi genc kadinla cok samimiydi.. Yanindaki kadin kim diye sordum esime, sevgilisi dedi. Karisindanmi ayrildi felan diye sorunca, yok hayir dedi. Sok oldum sevgilisini resmen is yerine getirmis utanmadan! Üstelik adam iki cocuk babasi.
Benim asil kafama takilan su, ya benim esimde bi gün böyle bi fikir edinirse? Ne varki herkes karisini aldatiyo gibisinden... Yada bi gecelik bi iliskiden ne olur diye... Off yaaa
Aslinda esimden öyle bisey beklemiyorum acikcasi hem bana olan asiri sevgisinden ve kaybetme korkusundan (basimizdan kisa süreli bi ayrilik gecti) hemde simdiye kadar kendisi anlatmasa bile gecmiste yasananlari yüce Rabbim bir bir karsima cikardigi ve ben bi sekilde haberdar oldugum icin (mesela annesi ayrilik sürecimizde baska bi kizla bas göz etmek istemisti esimi)
Bi yandanda düsünüyorum, erkek sonucta ve insanlik hali... Ya bi anda baska bi kadina karsi koyamazsa...... Kesinlikle kaldiramam ve unutamam!
Önünü kesmek icin ne yapim sizce? Caktirmadan gözünü mü korkutsam acaba :)
Dert sayilmaz aslinda ama sizinle sohpet etmek istedim... Sizlerinde böyle korkulari varmi?

oha yani adamlardaki rahatlığa utanmazlığa bir bakın yaa
bilmiyorum ama inşallah aralarında abuk subuk muhabbetler geçmiyodur umarım erkekler çok meraklı oluyorlar aptal aptal muhabbetlere

sana bir şey söyleyeyim mi sanki aynı beni tarif etmişsin arkadaşım:)) ben evli değilim şuanda nişanlanmak üzereyim ama acayip kuruntularım vardır, hele bir de burada aldatılma olaylarını falan okuyunca her gece sevgilime bak şöyle olmuş böyle olmuş deyip içime ne kadar dert olduğunu anlatıyorum:) artık yeter girip okuma sonra benim başıma ekşiyosun diye söyleniyor o da:) gerçekten bende şaşırdım yuuuh artık kadına kalkıp gelmiş hadi adam da hiç mi utanmıyor iş yerinde evli olduğu bilindiği halde sevgilisi koluna takıp getiriyor.. dünyanın çivisi çıkmış ne diyeyim.. Göre göre duya duya hiç yoktan fobilerim oldu, bende ya başıma gelirse diye hep düşünüyorum..

bence yanlis yaparsin esinin arkadasinin karaktersizligini utanmazliginin cezasini esine kesmek oda yapabilir biraz cektireyim demek evliliginize zarar verir ama esinle direkt o konuyla iliskilendirmeden bunun hakkinda ne dusundugunu soyleyin ama once ona guivendiginizi ama sadece fikrini ogrenmek istediginizi soyleyin yada b sikki sorgu odasi ( burda konusmayacak erkek tanimiyorum )

ah canim simdi profiline baktim sende almanyadanmissin bende almanyadan soylediklerimin hepsini unut malesef burda cok rastlanan bir durum bu cok sukur ben yasamadim esimle alakali kadin erkek turklerdende boyle sapitanlar cok biliyorsun turkiyede olsa garibime giderdi ama burda malesef dogal bir durum oldu bence hic takma evliliginide yuvanida huzursuz yapma baskasi yuzunden

oha yani adamlardaki rahatlığa utanmazlığa bir bakın yaa
bilmiyorum ama inşallah aralarında abuk subuk muhabbetler geçmiyodur umarım erkekler çok meraklı oluyorlar aptal aptal muhabbetlere

Terbiyesizlik degilmi? Benim korkum esimin beynine girmesi... Yani simdi eminim bisey olmaz ama ya kavga aramizin soguk oldugu bi dönemde kocamin aklina girerse...

canım ben burda bir derdim varı okudukça kuruntu yapıyorum
hiç bir şekilde güvenimi sarsan bir hareketi olmadı eşimin şimdiye kadar, hatta eşim jinekolog, bu seçiminden dolayı kendisini suclayıp durur, bu işi yapmak istemediği için gece calışmayı secti bir süre, ancak acil doğum olursa gelen oluyor diye. en sonunda işi bıraktı tekrar tus'a hazırlanıyor. halbuki iş bu yani, hemde en kutsal mesleklerden biri, başka kadınların neresini görürse görsün benim umrumda değil bu yüzden ama o kendisini suçlu hissediyor. ama gel gör ki ben bu adamdan bile şüpheleniyorum, şüphe değil de, arada bir acaba diyorum...
zaman o kadar kötü ki...

Aynen ya, zaten insan heryerde böyle seyler duyup görüyo bide günlük aldatma hikayeleri okuyunca tirsiyo insan ne yapim bilmiyorum...

Konustum esimle zaten, ben bi durumdan hic hoslanmadim dedim.. Esimde dogru bulmadigini söyledi. Hatta böyle biseyin ona ters oldugunu biliyorum ama su an yinede kafam cok karisik!
Adamin capkin oldugundan haberim var ama bu kadarida fazla yani. bide en kötüsü ne biliyomusunuz kizlar? Sevgilisi adamin evli oldugundan haberi var! Bela okumam, günahtir sonucta ama Allah böyle insanlarin belasini versin!

Simdi okudum devamini... Insanlar hep yurt disinda böyle seyler oluyo saniyodu ama artik nerde olursa olsun insanin garibine gidiyo... Durup düsünüyorum neden böyle diye! Hep duyardim aldatilma hikayelerini, en son kuzenim cok alcakca bi sekilde aldatildi ama kendim ne gördüm ne duydum.. bana uzak oldugu icin ama kendi gözüyle görmek cok berbatmis

Son düzenleme:

Düsüncelerimi dile getirmissin.. Benim durumumda farkli degil, karsindaki istedigi kadar mükemmel olsun hep ama oluyo kadinlarin kafasinda... Ic güdülerimiz süphelerimiz bizi rahat birakmiyo...
Benim esimde dünya iyisi, anlatamam ama yinede bazen bu düsünceler beni rahat birakmiyo...

bilmiyorum yardimi olurmu ama alman birpsikolog kadin ve erkek birer pc dir kendilerini yenilemezlerse yeni program yuklemezse beyine son model cikan bilgisayar gelince eskiye neoluyorsa onlarada o olma ihtimali yuksek gibi birsey demisti bece bunu kadin erkek herkes onemsemeli

eşimde acaba arkadaşından etkilenip beni aldatır mı diye düşünmek ancak seni yıpratır bu şüpheni eşine yansıtırsan evliliğinde yara alır
bence bu düşünceleri at kafandan.kaderimizde ne varsa onu görüyoruz sonuçta
şöyle olur mu böyle olur mu diye düşünmek ancak bizi strese sokar başka bir faydası olmaz

arada ben de kuruntu yaparım,aklıma gelir o ihtimal.maillerine,facebookuna bakarım falan ama kendime zarar verdiğimi düşünürüm sonra.aldatmak isteyen insan o kadar kolay aldatır ki..ruhumuz duymaz.sanalda,gerçekte,telefonda..sürekli tetikte olmak yorar insanı.çok da düşünmemeye çalışıorum ben çünkü ister istemez aklıma o şüpheler geldikçe ilişkimize zarar verdiğimi gördüm.gergin oluorum,tersliorum,surat asıyorum falan.en güzeli kafa yormamak.aldatırsa ortaya çıkar zaten

Ne kadar güvense de insanın acabaları oluyor bu konuda.Birde bu konularda fazla hassas iseniz çok daha fazla insanın aklına düşüyor.Ama bir de düşünce gücüyle çağırmak vardır.. =) Bence yoktan yere kendinize dert etmeyin.Bugüne kadar şüphe uyandıracak bir davranışı olmadıysa hele hiç takmayın derim.Kendinize yazık.
Yalnız o sevgilisi ile gelen adama ne demeli?Allah bildiği gibi yapsın böylelerini.Eşinizde ne kadar rahat söylemiş.Bari utanmaz rezil sevgilisini de getirmiş deseydi.

Bizim isyernde de bi kiz var 29 yasnda isvicreli
Sevgilisi italyan 42 yadnda ama adam evli 2 cocuklu.
Ben ilk duydugmda kiza ne dicemi sasrdm simdi ise cok sinirime gidiyoo bide 3 senedir beraberlerms .
Adamn allh belasni versn kiz benm is arkadasm. Kiza dogru olmadigini bnm esimin boyle biseye kalkismasnda benim onu gebertebilecgimi soyledim ama kiz seviyo ve birakamiyo adamda buna eziyet ediyoo güyaa kiskanc. Kiza hep baski yapio.
Kendi sorunu artik ama bu isin sonu kotu dedim ona!
Simdide birlikte tatildeler karisi bilmiyo!

dur arkadaşım ortada bişey yok sen niye canını sıkıyosun ki.
ben bi ara kk ya çok fazla takılıyodum burdaki hikayeleri okudukça bunalıyodum melek gibi kocama sataşıyodum sende bi gün beni aldatcanmı diye
adam en sonunda dayanamadı bana kk yı yasaklamıştı
ister istemez düşünüyoruz etrafımızdaki hikayeleri gördükçe ama bunları büyütmeyelim içimizde..
:97:

oezlem06, senin is arkadasda iyimis yani... Bazi insanlar hangi akila hizmet ediyolar halen anlamis degilim!

Kizlar, tesekkür ederim bu konudaki düsüncelerinizi benimle paylastiginiz icin, gördümki yanliz ben takmiyomusum bu konuya durduk yere :)
Bos yere paranoya yapiyorum biliyorum ama elimde olan bisey degil malesef.
Kuzenim aldatildi, yasanlara kendim sahit olmadim ama etkilendim cünkü nasil bi berbat durumda oldugunu gördüm, buraya üye oldum burdaki hikayeler sonra bu tuhaf is arkadasi... Bide ister istemez cevrenden duyuyosun söyle olmus böyle olmus diye.. Önlemmi almak lazim diye düsündümde :)
Aksama caktirmadan konuyu acim bi, esim nasil bakiyo bu duruma :)

çok haklısın ya üye olduğumada olacağımada pişman oldum. Bu site beni paranoyak yaptı ya bu kadarda olmaz ki. Zaten şüpheci bir insanım???? Psikolojim bozuldu hayattan bezdim ya yeter ne olur????? Bunları okuyorum okudukça eşime ters davranıyorum karakterim değişti yemin ederim ya

çok haklısın ya üye olduğumada olacağımada pişman oldum. Bu site beni paranoyak yaptı ya bu kadarda olmaz ki. Zaten şüpheci bir insanım???? Psikolojim bozuldu hayattan bezdim ya yeter ne olur????? Bunları okuyorum okudukça eşime ters davranıyorum karakterim değişti yemin ederim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…